Pa da, ja isto nisam pratila tih par dana poslije M. Mislim da sam 4.dan poslije M pocela testirati i od tad svaki dan doslovno ista jacina. Ako sam vec tolike srece da je bila tad prije onda stvarno ne znam 😂 prije bih se pomirila s tim da je anovulatorni nego da sam je promasila 😂
Ako mjeriš bazalnu onda te trakice uopće nemaju što bedirati ili živcirati. Ja otkako mjerim temp baš me te trakice uopće toliko ne okupiraju jer one uvijek mogu biti u krivu, a temp ne može nikada biti u krivu. Ako nisi imala porast nema šanse da si ju propustila. Stiže...čim se opustiš! Nemoj da te zezne hahaha!!
Ja vas sve kužim što se tiče toga, a i ja sam tako, samo nešto računam i pazim. Koma! Ali čitala sam mase primjera da to baš dosta sve utiče na razvoj situacije haha, naš um je tako moćan i što se više stresiramo to baš neće pa neće. Lako je reći, znam, jer ni sama se ne pokušavam kulirati haha ali jedno je sigurno, nikad nisam ništa požalila u životu, ni jednu odluku pa čak ni loše odluke jer su tada imale dobre razloge. I sve se događa baš onako kako treba...i sve će biti kad bude trebalo biti!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ja mogu reci da iako smo isto mozda predugo cekali, nije mi nekako zao. Tek kad sam dobila nećake sam se malo priblizila tom svijetu beba i pocela o tome razmišljati. Ocito prije nisam bila spremna. Sad se osjecam spremna. Mislim da nije dobro nista u zivotu forsirati pa ni to da se trudnoca ide ostvariti sto ranije. Mozda neke stvari idu lakse kad si mladi. Ali ako nisi spreman u glavi osjetiti ce to i tvoje dijete i tvoj odnos s partnerom ce patiti i tko zna sto sve jos. Tako da mi nije zao sto smo poceli pokusavati tek lani i vjerujem da imamo vremena, a najvažnije je zelje. Sto se tice foruma i trakica i svega.. mislim da se jako brzo stekne "ovisnost" i vjerojatno lose utjece..ali nekako nam je i lakse ovdje.. ja si isto govorim da cu se maknuti malo pa se opet vratim. Opet je to i utjeha..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Silver, to si u pravu, sve se na kraju desi onako kako mora biti. I nauci nas necemu. Pratim bazalnu i dalje, ali nista znatno se ne desava. Vidjet cemo ima predamnom jos vremena do M! Necu ovaj ciklus jos otpisati, nedam se 😁 (sutra cu ga vec opet otpisati, a prekosutra cu se vratiti u zivot) luda sam 😂
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Ne daj se Maki...doći će!!
A gle mene haha, ja sam CD7 danas, polako planiram (ono kao "polako") a već me mori 100 pitanja i briga jer zamislite dajemo plivače na analizu 25.og ujutro, iako mi to nije jos O, moguće je da je dan-dva-tri prije O što bi značilo dio plivača ide u zaborav (tj pod mikroskop). Iako za dobru svrhu ipak me to živcira što ne znam kako će doći ovaj mjesec O. Najraniji dan ikada je bio 13 a najkasniji 18. Ako moje jaje odluči biti dobro prema meni ovaj mjesec onda molim lijepo neka se pojavi 18. dan.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Dok nismo počeli radit na bebi: trebala bi dobiti tad M dan gore-dole, iscjedak od O točnan ko urica, trbuh zaboli malo prije nego kapne M...a sad isčekivanje O pa je taj dan ili nije, nije onoliko iscjetka, možda nije to to, možda će sutra bit jače, isčekivanje M, pa simptomi, pa grudi....gledam u gaćice ko da čekam ukazanje
Anitram želim ti svu sreću! Hvala na svemu i vidimo se opet na onoj najveselijoj temi!
Cure, čestitam svim plusićima, želim vam školsku trudnoću!
05.12.2022 💗
Martina,bas mi je zao stvarno😥😔.ali nemoj odustajati,ima nade vidis mene...6 godina se borim sa svim.i svacim al ne odustajem...zelim ti svu srecu svijeta i neka te iznenadi plusic ubrzo.....
Zabrinutakata…tonia cestitke na plusicima i skolske trudnoce....ostalim curkama zelim isto sto prije plusice da ugledaju🤗🤗🤗❤❤💋💋💋
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Mi smo sve maknute malo čini mi se 🙈
Skroz...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Fancy samo polako imat ćeš raznih faza, ali je najbitnije da kada se osjetiš preopterećeno sebi znaš dat pauzu, zakočit malo. Nekada to bude privremeni odlazak s foruma, nekada "odustajanje" ciklus dva, a nekada samo to bude ideja u PMSu a kako se bliži O tako se ponovo budi entuzijazam, to tako ide. Ja sam tu ajmo reć već cijelu vječnost i prošla sam entuzijazam, ljutnju, razočaranje, ravnodušnost al opet uvijek negdje izroni entuzijazam.
Ukupno sve smo mi tu malo trknute, nekad više nelad manje al zato smo tu i razumimo jedni druge....
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji