Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Apple
    20. Svibanj 2020. 11:31

Martina,mogu na popis za sljedeću M? 16.6

Apple
    20. Svibanj 2020. 11:45

jeste vidjele cirkus na onoj drugoj temi? Očito je netko dobio inspiraciju sa ove teme 😏🙄

Sara 🌸
    20. Svibanj 2020. 11:50

Apple

jeste vidjele cirkus na onoj drugoj temi? Očito je netko dobio inspiraciju sa ove teme 😏🙄

Haha Apple, baš kasniš🙈 Nisi ni skužila da se martina pozdravila sa nama i da je Mallla preuzela palicu😁-ona je sad za listu zadužena. Isto tako, već smo sinoć skužili to na drugoj temi. Ne znam šta reć. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

simba
    20. Svibanj 2020. 12:04

Fancy

Ja se vec 2 dana osjecam kao blago pijana, u glavi neka zbrka. A juteos od budjenja lagani kao mens bolovi. Rekla bih da se nesto kuha. Za 4 dana cu provjeriti da li me intuicija vara.. 🤪

Prije mog plusića sam imala baš iscjedak kakvog ti opisuješ. (nadam se da si ti pisala o njemu, pa da nisam fulala😅). Bijelkast, vodenkast, osjećaj vlažnosti stalno. Inače je drugačije. Danima prije očekivane M sam imala blage menstrualne bolove, na mahove. Dan prije i sam dan kada sam trebala dobiti bolovi su bili jači, kao da cu svakog trena dobit, pa taj osjecaj opet nestane, pa se vrati.. Ali nije došla.😁 na dan očekivane M, napravim test, i +. Dojke me nisu nesto drugacije bolile, to je počelo tek par tj kasnije. I tad se naveliko primjeti razlika u bolovima spram Pms-a 😊

👩33g
    👨42g
    👦4g

Fancy
    20. Svibanj 2020. 12:15

simba

Fancy

Ja se vec 2 dana osjecam kao blago pijana, u glavi neka zbrka. A juteos od budjenja lagani kao mens bolovi. Rekla bih da se nesto kuha. Za 4 dana cu provjeriti da li me intuicija vara.. 🤪

Prije mog plusića sam imala baš iscjedak kakvog ti opisuješ. (nadam se da si ti pisala o njemu, pa da nisam fulala😅). Bijelkast, vodenkast, osjećaj vlažnosti stalno. Inače je drugačije. Danima prije očekivane M sam imala blage menstrualne bolove, na mahove. Dan prije i sam dan kada sam trebala dobiti bolovi su bili jači, kao da cu svakog trena dobit, pa taj osjecaj opet nestane, pa se vrati.. Ali nije došla.😁 na dan očekivane M, napravim test, i +. Dojke me nisu nesto drugacije bolile, to je počelo tek par tj kasnije. I tad se naveliko primjeti razlika u bolovima spram Pms-a 😊

Jeste jesteee! Tako mi je bilo i u dobitnom 🤞🤞🤞 al ovaj mj mi je specificno sto sam bas nesto smusena, bas mi se nesto cudno desava, nema vrtoglavica kao taj put ali neka malaksalost, neki cudan osjecaj je tu. I na mahove ti lagani mens bolovi. 🤞

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    20. Svibanj 2020. 12:45

Znate sta zene, ja se nekad zapitam zaista kako mi ostanemo zdrave glave dok konacno ne uganjamo trudnocu. Ja se ne trudim dugo, svega nekih 6 mjeseci, a mozda me najbolje razumiju zene koje imaju duzi staz na ovoj temi.
    Moj zivot se lagano pretvara u jednu agoniju, ganjanje O, preuranjena testiranja, pracenja simptoma i svega moguceg sto bi moglo uputiti na pozitivan test 🤢 utom stigne nova M pa idemo sve ponovo. Ja uopste ne znam kako normalna docekam novi ciklus jer agonija krece bukvalno 6ti dan ciklusa, nakon sto M prodje. 
    Non stop neke misli, iscekivanja, uzas.
    A najteze od svega mi pada momenat kad me muz pogleda svojim okicama 🙃 ocekujuci neke lijepe vijesti a ja imam minus na testu ili mu nemam sta pametno reci.
    Slobodno mogu reci da je on taj koji vise u ovom momentu zeli dijete nego ja. Ja jos uvijek ne osjecam tu ludjacku zelju kakvu vjerujem vecina vas ovdje ima, ili je jednostavno ne znam prepoznati, ali svejedno mi je ovo jako tesko razdoblje psihicki. Narocito zbog toga sto sam se 3 hodine pazila i pila kontracepciju al nekako se podrazumijevalo da jos necemo ici na bebu dok ne dobijem stalni posao, dok ovo dok ono..... i sad si sve cesce nabacujem misli da sam mozda trebala ranije razgovarati sa muzem o ovoj temi, ne odugovlaciti. Jednostavno sam mislila da ce to ici iz prve bez problema. Sad me svaki neuspjesan ciklus jos malo dotuce.

Morala sam otvoriti dusu, nadam se da ce mi neka od vas napisati da se isto osjeca, mislim da bi mi na neki nacin bilo lakse. 

Not that fensi, ekšli..

Sara 🌸
    20. Svibanj 2020. 12:52

Fancy

Znate sta zene, ja se nekad zapitam zaista kako mi ostanemo zdrave glave dok konacno ne uganjamo trudnocu. Ja se ne trudim dugo, svega nekih 6 mjeseci, a mozda me najbolje razumiju zene koje imaju duzi staz na ovoj temi.
    Moj zivot se lagano pretvara u jednu agoniju, ganjanje O, preuranjena testiranja, pracenja simptoma i svega moguceg sto bi moglo uputiti na pozitivan test 🤢 utom stigne nova M pa idemo sve ponovo. Ja uopste ne znam kako normalna docekam novi ciklus jer agonija krece bukvalno 6ti dan ciklusa, nakon sto M prodje.
    A najteze od svega mi pada momenat kad me muz pogleda svojim okicama 🙃 ocekujuci neke lijepe vijesti a ja imam minus na testu ili mu nemam sta pametno reci.
    Slobodno mogu reci da je on taj koji vise u ovom momentu zeli dijete nego ja. Ja jos uvijek ne osjecam tu ludjacku zelju kakvu vjerujem vecina vas ovdje ima, ili je jednostavno ne znam prepoznati, ali svejedno mi je ovo jako tesko razdoblje psihicki. Narocito zbog toga sto sam se 3 hodine pazila i pila kontracepciju al nekako se podrazumijevalo da jos necemo ici na bebu dok ne dobijem stalni posao, dok ovo dok ono….. i sad si sve cesce nabacujem misli da sam mozda trebala ranije razgovarati sa muzem o ovoj temi, ne odugovlaciti. Jednostavno sam mislila da ce to ici iz prve bez problema. Sad me svaki neuspjesan ciklus jos malo dotuce.

Morala sam otvoriti dusu, nadam se da ce mi neka od vas napisati da se isto osjeca, mislim da bi mi na neki nacin bilo lakse.

Gle, i nama se neke stvari nisu poslozile i jos je dosta toga neizvjesno. I cekali smo i cekali, i onda se desilo to sta se desilo,i baš nam je to bila neka pljuska. Apsolutno nam nista nije u zivotu zagarantirano.
     I sad smo odlucili unatoc svemu. Ali necu žalit sta prije nismo poduzeli neke korake. Vec sam rekla, ne zalim nikad zbog donesenih odluka jer onda kad su se donosile, bile su najbolje rješenje. Ne radi si to. Sad si tu di jesi, radis sve sto je u tvojoj moci.  Ides dalje, boris se ,zivot je to. 💪🏻🤗

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

maki994
    20. Svibanj 2020. 12:58

Sve mi ovdje imamo svoju pricu i jedan razlog koji nas sve povezuje. Moj zivot se takodjer sveo na planiranje, racunanje, tempiranje. I zao mi je sto je to tako i ponekad krivim sebe. Krivim sebe sto nismo poceli lijepo i spontano pa kad se desi. Nas je problem sto smo sad u 8.mjesecu trebali imati svadbu, koja je dogovorena jos 2018.godine. Znaci 2 godine smo cekali na tu svadbu da bi bilo sve kako treba jer je trebala biti bas velika svadba. I ove dvije godine sam sve predodredila toj svadbi. Sve je bilo ajde dok svadba prodje pa cemo planirati. Tako smo prosle godine odlucili se na bebu, pa kao pocet cemo raditi na tome, pa smo malo stali jer ne bi kao skroz malu bebu za svadbu, pa smo onda malo cekali pa opet krenili rafiti na tome. Sad je evo npr ta svadba dosla u pitanje zbog korone. A moje trudnoce ni na vidiku. Sad bi bebu htjela vise od icega i toliko mi je zao sto smo stalno nesto racunali, jer zaista ne znas sta ti zivot nosi. I da su to sve stvari o kojima ne mozes odlucivati. Izvinite na dugom postu ali eto, i ja sam se morala malo olaksati. Hvala sto ste tu. 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Pupa
    20. Svibanj 2020. 13:00

Mallla

Ooo Tonia točno znam što pričaš imala sam te "ljute" faze pa čak i na ovoj temi prije, znala sam popizdit al bi prišutila a i cure bi ubrzo otišle s plusom u đepu pa ono ti sjedi i duri se a one odoše. Srećom ta ljutnja se pojavljuje samo povremeno i za sad sam se uspješno skulirala u takvim situacijama. Valjda su to sve faze, nemam pojma…
    Morat ću ić čitat tamo da se zabavim 😂
    Pupažao mi je da je stigla crvena ❤️

Ma više sreće u nekom sljedećem ciklusu, možda već u ovom ❤️😉

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

KDS
    20. Svibanj 2020. 13:24

Fancy

Slažem se sa tobom, Siijjj i maki994... uvijek čekanje nekog povoljnijeg vremena...pa moj ugovor za stalno, pa da se ustabilimo nakon seljenja i svega ostalog, pa bi renovirali stan, pa bi nakon svadbe,... pa sad se odlučili na bebu ako bude prije svadbe ok, ako bude iza isto dobro samo neka bude bebica Nekako smo razmišljanja da nema idealnog vremena, jednostavno smo se odlučili i gotovo, uvijek će nešto faliti-nešto kočiti, a sad želimo čin prije ostavriti naš san Naručila sam LH trakice koje putuju još uvijek, al sam ujedno i nekako sretnija jer ih još nema jer bi svaki dan samo gledala trakice skoro kroz cijeli ciklus. Rekla sam sama sebi da ću ovaj mjesec pokušati biti smirenija što se tiče praćenja O i traganja za simptomima, nema više (lako je sad reć kad je još 20-ak dana do tog )  gledanja u test prije kašnjena, nema više napinjanja moramo svaki drugi dan nakon M... pokušat ćemo laganini pokriti sve, pogotovo O, pa možda bude +. Iskreno pokušavam čim manje pratiti forum i općenito čitati o trudnoći i bebi dok se zaista T ne dogodi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.