Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    20. Svibanj 2020. 10:34

Siijjj

@zabrinutakata Čestitam!!! 🥰

@Tonia wow, čestitke!!!

Želim vam jednu pravu urednu, školsku, dosadnu trudnoću! 🌸💜🌸

Nadalje, nisan ni ja sigurna dal mogu očekivat M 27.5. Sve se.poremetilo. Al zanimljivo, baš sam to komentirala sa mužem, uvijek kad mi se nešto ovako dešava, uvijek je to u 5. misec. Ko da mi se tijelo tad jednom godišnje resetira i onda nastavi normalno. 🙈 Samo prije nisan pratila trakicama. Prije je bilo-događa se, proć će, idemo dalje. A sad živčana, ukrade mi misec dana. 🙄

Koliko dugo vi pokusavate mrljice?

Not that fensi, ekšli..

Sara 🌸
    20. Svibanj 2020. 10:41

Fancy

Siijjj

@zabrinutakata Čestitam!!! 🥰

@Tonia wow, čestitke!!!

Želim vam jednu pravu urednu, školsku, dosadnu trudnoću! 🌸💜🌸

Nadalje, nisan ni ja sigurna dal mogu očekivat M 27.5. Sve se.poremetilo. Al zanimljivo, baš sam to komentirala sa mužem, uvijek kad mi se nešto ovako dešava, uvijek je to u 5. misec. Ko da mi se tijelo tad jednom godišnje resetira i onda nastavi normalno. 🙈 Samo prije nisan pratila trakicama. Prije je bilo-događa se, proć će, idemo dalje. A sad živčana, ukrade mi misec dana. 🙄

Koliko dugo vi pokusavate mrljice?

Mi tek počinjemo pokušavat-ono svjesno. 
    Glupo mi je reć,  prvu trudnoću nismo očekivali (ocito se nismo ni pretjerano pazili), došla je, nažalost tako i otišla. Al onda nam je pokazala koliko želimo dite i koliko smo spremni, iako smo govorili da jos to nije za nas-imamo brdo nećaka i nećakinja. S njima bi se iživili, i onda kad pocnu plakat i grintavi su, lipo ih vratili roditeljima🙈
    Tako da nije dugo 🙈 Al svjedno, vec san nestrpljiva. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

maki994
    20. Svibanj 2020. 10:45

Ja sam mislila vec prestat sa trakicama posto su vec 7 dana iste jacine, ali ipak cu nastavit 😂 vidim curke pisu ovulacija moze itekako da se oduzi, pa mozda je to bas kod mene slucaj 😃 a da li je isto takva vjerovatnost da ovulacija bude bas puno ranije? Npr 2,3 dana poslije prestanka M. Ma da mislim da to kod mene nije jer bi to znacilo da bi i M dosla ranije a to mi se nikad nije dogodilo. 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Sara 🌸
    20. Svibanj 2020. 10:48

maki994

Ja sam mislila vec prestat sa trakicama posto su vec 7 dana iste jacine, ali ipak cu nastavit 😂 vidim curke pisu ovulacija moze itekako da se oduzi, pa mozda je to bas kod mene slucaj 😃 a da li je isto takva vjerovatnost da ovulacija bude bas puno ranije? Npr 2,3 dana poslije prestanka M. Ma da mislim da to kod mene nije jer bi to znacilo da bi i M dosla ranije a to mi se nikad nije dogodilo.

A o tome i ja razmišljam, al ne mogu više gubit živce. ali kolike su sanse da mi se to dogodi, bas ta 3-4 dana kad nisan nisan gledala, da bude O. Jutros iden na wc, i borim se sama sa sobom- idi u wc, ne uzimaj trakicu, iznervirat ces se samo. 🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

maki994
    20. Svibanj 2020. 10:56

Pa da, ja isto nisam pratila tih par dana poslije M. Mislim da sam 4.dan poslije M pocela testirati i od tad svaki dan doslovno ista jacina. Ako sam vec tolike srece da je bila tad prije onda stvarno ne znam 😂 prije bih se pomirila s tim da je anovulatorni nego da sam je promasila 😂

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Fancy
    20. Svibanj 2020. 11:01

maki994

Pa da, ja isto nisam pratila tih par dana poslije M. Mislim da sam 4.dan poslije M pocela testirati i od tad svaki dan doslovno ista jacina. Ako sam vec tolike srece da je bila tad prije onda stvarno ne znam 😂 prije bih se pomirila s tim da je anovulatorni nego da sam je promasila 😂

Mislim da je bila tad O, uranila bi ti M dosta a i crtica bi bila sve slabija, tako da ne brigaj i nastavi pratiti 🙃

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    20. Svibanj 2020. 11:04

Ja se vec 2 dana osjecam kao blago pijana, u glavi neka zbrka. A juteos od budjenja lagani kao mens bolovi. Rekla bih da se nesto kuha. Za 4 dana cu provjeriti da li me intuicija vara.. 🤪

Not that fensi, ekšli..

maki994

Fancy, pa da, ima smisla, onda bi sad vec za 4,5 dana vec trebala opet dobiti 😁 ma nastavljam ja njih raditi i jos malo se zivcirati, jedan je zivot 😂

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

maki994

Fancy

Ja se vec 2 dana osjecam kao blago pijana, u glavi neka zbrka. A juteos od budjenja lagani kao mens bolovi. Rekla bih da se nesto kuha. Za 4 dana cu provjeriti da li me intuicija vara.. 🤪

Zvuci obecavajuce 🤞

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Apple
    20. Svibanj 2020. 11:26

Zabrinutakata i tonia čestitam najjače!!! Želim vam divne trudnoće 🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.