Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chiAn
    21. Svibanj 2020. 09:47

A ja bih kao trebala dobiti danas...ali nista ni od toga...a testovi negativni vec 3 dana 🤔

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

• ZuleZ
    21. Svibanj 2020. 10:05

Meni je kao "trebala" M stici jucer, ali nije. Nemam nikakvog osjecaja da stize, nit grceva ili sl. (ne nadam se puno jer to se sve promijeni doslovno u 5min). Jucer popodne sam po prvi put eto iz radoznalosti napravila clear blue test i pokazao je negativno, istina nije bilo na prvi jutarnji urin ali ne znam jel bi to ista promijenilo stvari. Ugl. ne nadam se, pretpostavljam da ce stici danas tokom dana. Imam spremne uputnice za spolne hormone i AMH, je li po vama bolje vaditi krv 2.dc ili 5.dc? Znam da je najidealnije 3.dc i tako sam uvijek do sada radila, ali sada ce me najvjerojatnije uhvatiti vikend pa nece biti ostvarivo. 

👩🏻27 god.
    👨🏼31 god.,
    Termin 16.06.2021. 🤰🏻👨‍👩‍👧💕

Rita88
    21. Svibanj 2020. 10:14

Cure moje cestitam na plusicu, zelim vam urednu i dosadnu trudnocu , ostalim curama koje hvataju pik sretno u lovljenju , ostale cure koje ocekuju plus drzim fige da ugledate tu famoznu drugu crticu.
    Ja jutros pisala kineza i nista, cekam mengu u nedjelju najkasnije pa onda krecem lagano s ivf postupkom. Nastavljam vas i dalje citati i radovati se svakom vasem plusicu. Velika pusa 🥰

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Tommyfame
    21. Svibanj 2020. 10:32

ZuleZ

Meni je kao "trebala" M stici jucer, ali nije. Nemam nikakvog osjecaja da stize, nit grceva ili sl. (ne nadam se puno jer to se sve promijeni doslovno u 5min). Jucer popodne sam po prvi put eto iz radoznalosti napravila clear blue test i pokazao je negativno, istina nije bilo na prvi jutarnji urin ali ne znam jel bi to ista promijenilo stvari. Ugl. ne nadam se, pretpostavljam da ce stici danas tokom dana. Imam spremne uputnice za spolne hormone i AMH, je li po vama bolje vaditi krv 2.dc ili 5.dc? Znam da je najidealnije 3.dc i tako sam uvijek do sada radila, ali sada ce me najvjerojatnije uhvatiti vikend pa nece biti ostvarivo.

ChiAn6 Hahahhahah pa ovo mora da je nesto u zraku 🤣
    Ja sam jucer trebala dobiti,no nema joj ni traga..niti simptoma da dolazi haha

Testovi negativni..cicke uzasno bole hahah kaos

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

21. Svibanj 2020. 10:58

Mallla

ODBROJAVANJE 5/2020
    Mara Kokosica - ➕
    Roza994 - 6.5.2020 ➕
    Unknowgirl - 8.5.2020 - ➕
    Masnica - 11.5.2020 - ➕
    Tonia - 20.5. 2020.➕
    Chian6 - 21.5.2020 - 0 dana
    Zabrinutakata - 21.5.2020➕
    Rita88 - 23.5.2020 - 2 dana
    Kaca - 23.5.2020 - 2 dana
    Amelie - 24.5.2020 - 3 dana
    Malela - 26.5.2020 - 5 dana
    Lucky - 26.5.2020 - 5 dana
    Mrljica (Siijjj) - 27.5.2020 - 6 dana
    Fancy - 27.5.2020 - 6 dana
    Hcijnas Sanjich - 28.5.2020 - 7 dana
    ODBROJAVANJE 6/2020
    Siskizg - 2.6.2020 - 14 dana
    Jelenajelena - 5.6.2020 - 15 dana
    Rita36 - 8.6.2020 - 18 dan
    Bajo - 10.6.2020 - 20 dana
    Sue - 10.6.2020 - 20 dana
    KDS - 10.6.2020 - 20 dana
    Pixie14 - 10.6.2020 - 20 dana

AJMEE koliko plusića !!! Čestitam svima i neka sve bude dosadno i uredno <3 
    Nisam koji dan pisala kako ne očekujem ovaj ciklus T pa sam se malo posvetila nekim drugim stvarima i super se osjećam.
    Danas krećem na pilates i jučer sam se malo počastila dobrim šopingom sportskih stvari pa sam sva nabrijana na to. Zadnjih pola godine sam radi silnog pokušavanja i neuspjeha nakupila viška kg i samo bi jela jela i jela.. napokon sam odlucila da je dosta toga i krecem s laganim trenkanjem i uvodim šetnje svaki dan sa svojom mopsicom. Nadam se da ste svi dobro i da kako se vraca zivot u normalu sto manje vremena imate za puno mozganja oko T i O i ostalog :P 
    Nadam se da cu i nakon M uspjeti malo manje misliti o svemu , uvijek kad dolazi O popizdim haha

Fancy
    21. Svibanj 2020. 11:01

Cestitke svima a ja mogu primijetiti da nas je vidno sve manje na ovom popisu, dao Bog da se ukine skroz u skorije vrijeme 🤞

Not that fensi, ekšli..

21. Svibanj 2020. 11:29

Fancy

Cestitke svima a ja mogu primijetiti da nas je vidno sve manje na ovom popisu, dao Bog da se ukine skroz u skorije vrijeme 🤞

🤞🤞🤞

• Malela
    21. Svibanj 2020. 12:15

Fancy

Oooo da barem. Da ciklusi su bas zbrčkani. Meni je dr rekao O neće biti, ali tamo negdje 17dc sam i ala probadanje u predjelu jajnika i prozirnu sluz, trakice nisam imala kod sebe pa nemogu tvrditi sto posto. Eto, djeličak zbog kojeg se ipak nadamo i ovaj mjesec. Ako ne upali, klomifen je spreman pa opet probamo uz to malo "čudo". 

Fancy
    21. Svibanj 2020. 12:20

Malela

Fancy

Oooo da barem. Da ciklusi su bas zbrčkani. Meni je dr rekao O neće biti, ali tamo negdje 17dc sam i ala probadanje u predjelu jajnika i prozirnu sluz, trakice nisam imala kod sebe pa nemogu tvrditi sto posto. Eto, djeličak zbog kojeg se ipak nadamo i ovaj mjesec. Ako ne upali, klomifen je spreman pa opet probamo uz to malo "čudo".

Ko zna, mozda je samo kasnila O. Sretno 🤗

Not that fensi, ekšli..

• Malela
    21. Svibanj 2020. 13:40

Fancy

Malela

Fancy

Ko zna, mozda je samo kasnila O. Sretno 🤗

Joooj da barem, i da se još pojavi plusić, ajaaaj, pa sa testom bi otišla dr mahati pred očima hahahhaa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.