Zene meni mukica od jutros, sad se lomim da ne idem kupiti test vec danas, jer je strasno rano. U principu rano je i za mucninu al od jutros je tu. Ne osjecam vise bilo kakve grceve a jucer ih je bilo, ujutro i popodne.
Not that fensi, ekšli..
Zene meni mukica od jutros, sad se lomim da ne idem kupiti test vec danas, jer je strasno rano. U principu rano je i za mucninu al od jutros je tu. Ne osjecam vise bilo kakve grceve a jucer ih je bilo, ujutro i popodne.
Moj savjet je da se strpiš. Preprerano je. 🤗
@Sanjich, drago mi je zbog tebe. Fokus na nesto drugo. Znam da ti sve tesko pada, al dobru si odluku napravila. 💛
moje stanje za danas: vidljiva rastezljiva sluz, napravila trakice: https://ibb.co/Fwz1KHN
Mi smo pokrili i nastavit cemo. Al cisto sumnjam da ce se ista uhvatit, s obzirom koji mi je dan ciklusa. Sve je nesto zbrljano.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Moj savjet je da se strpiš. Preprerano je. 🤗
@Sanjich, drago mi je zbog tebe. Fokus na nesto drugo. Znam da ti sve tesko pada, al dobru si odluku napravila. 💛
moje stanje za danas: vidljiva rastezljiva sluz, napravila trakice:https://ibb.co/Fwz1KHN
Mi smo pokrili i nastavit cemo. Al cisto sumnjam da ce se ista uhvatit, s obzirom koji mi je dan ciklusa. Sve je nesto zbrljano.
Nema veze, ovulacija je ovulacija ma koji dc do nje doslo. Po meni ovo izgleda kao da je pik jako brzo🤗
Not that fensi, ekšli..
Eno cvjetic opet "dobila" 🥴
ne triba joj tesko padat, po njenoj prici i menstrualnom kalendaru kojeg vjerno prati i koji joj govori da 8. ili 9. dan ciklusa ima O (nikakve logike), i s obzirom da joj je menstruacija svako dva tjedna, ona ima duple sanse za trudnoću u jednom mjesecu🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
ne triba joj tesko padat, po njenoj prici i menstrualnom kalendaru kojeg vjerno prati i koji joj govori da 8. ili 9. dan ciklusa ima O (nikakve logike), i s obzirom da joj je menstruacija svako dva tjedna, ona ima duple sanse za trudnoću u jednom mjesecu🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂
A od ovulacije do sljedeceg ciklusa cc 6 dana 🙉
Not that fensi, ekšli..
To je T 100% 🤦🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Moje stanje danas, trakice iste kao i svih ovih dana, tamne ali ne dovoljno. Temp ista. Malo sam sluzavog iscjetka danas primjetila ali nista znacajno. Ali nisam ni danas iskljucila ciklus, jos cu pratiti 😁
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Moje stanje danas, trakice iste kao i svih ovih dana, tamne ali ne dovoljno. Temp ista. Malo sam sluzavog iscjetka danas primjetila ali nista znacajno. Ali nisam ni danas iskljucila ciklus, jos cu pratiti 😁
Pokrij pa šta bude 😁 Sve smo u istoj kaši.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
To je T 100% 🤦🏻♀️
E ja umireeem od smijeha 🤣🤣🤣
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore