Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    21. Svibanj 2020. 13:47

Zene meni mukica od jutros, sad se lomim da ne idem kupiti test vec danas, jer je strasno rano. U principu rano je i za mucninu al od jutros je tu. Ne osjecam vise bilo kakve grceve a jucer ih je bilo, ujutro i popodne.

Not that fensi, ekšli..

Sara 🌸
    21. Svibanj 2020. 13:52

Fancy

Zene meni mukica od jutros, sad se lomim da ne idem kupiti test vec danas, jer je strasno rano. U principu rano je i za mucninu al od jutros je tu. Ne osjecam vise bilo kakve grceve a jucer ih je bilo, ujutro i popodne.

Moj savjet je da se strpiš. Preprerano je. 🤗 

@Sanjich, drago mi je zbog tebe. Fokus na nesto drugo. Znam da ti sve tesko pada, al dobru si odluku napravila. 💛

moje stanje za danas: vidljiva rastezljiva sluz, napravila trakice: https://ibb.co/Fwz1KHN 
    Mi smo pokrili i nastavit cemo. Al cisto sumnjam da ce se ista uhvatit, s obzirom koji mi je dan ciklusa. Sve je nesto zbrljano.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    21. Svibanj 2020. 13:54

Siijjj

Fancy

Moj savjet je da se strpiš. Preprerano je. 🤗

@Sanjich, drago mi je zbog tebe. Fokus na nesto drugo. Znam da ti sve tesko pada, al dobru si odluku napravila. 💛

moje stanje za danas: vidljiva rastezljiva sluz, napravila trakice:https://ibb.co/Fwz1KHN
    Mi smo pokrili i nastavit cemo. Al cisto sumnjam da ce se ista uhvatit, s obzirom koji mi je dan ciklusa. Sve je nesto zbrljano.

Nema veze, ovulacija je ovulacija ma koji dc do nje doslo. Po meni ovo izgleda kao da je pik jako brzo🤗

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    21. Svibanj 2020. 13:57

Eno cvjetic opet "dobila" 🥴

Not that fensi, ekšli..

Sara 🌸
    21. Svibanj 2020. 14:00

Fancy

ne triba joj tesko padat, po njenoj prici i menstrualnom kalendaru kojeg vjerno prati i koji joj govori da 8. ili 9. dan ciklusa ima O (nikakve logike), i s obzirom da joj je menstruacija svako dva tjedna, ona ima duple sanse za trudnoću u jednom mjesecu🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    21. Svibanj 2020. 14:03

Siijjj

Fancy

ne triba joj tesko padat, po njenoj prici i menstrualnom kalendaru kojeg vjerno prati i koji joj govori da 8. ili 9. dan ciklusa ima O (nikakve logike), i s obzirom da joj je menstruacija svako dva tjedna, ona ima duple sanse za trudnoću u jednom mjesecu🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂

A od ovulacije do sljedeceg ciklusa cc 6 dana 🙉

Not that fensi, ekšli..

Sara 🌸
    21. Svibanj 2020. 14:08

Fancy

Siijjj

Fancy

To je T 100% 🤦🏻‍♀️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

maki994
    21. Svibanj 2020. 14:09

Moje stanje danas, trakice iste kao i svih ovih dana, tamne ali ne dovoljno. Temp ista. Malo sam sluzavog iscjetka danas primjetila ali nista znacajno. Ali nisam ni danas iskljucila ciklus, jos cu pratiti 😁

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Sara 🌸
    21. Svibanj 2020. 14:11

maki994

Moje stanje danas, trakice iste kao i svih ovih dana, tamne ali ne dovoljno. Temp ista. Malo sam sluzavog iscjetka danas primjetila ali nista znacajno. Ali nisam ni danas iskljucila ciklus, jos cu pratiti 😁

Pokrij pa šta bude 😁 Sve smo u istoj kaši. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Tommyfame
    21. Svibanj 2020. 14:12

Siijjj

Fancy

Siijjj

Fancy

To je T 100% 🤦🏻‍♀️

E ja umireeem od smijeha 🤣🤣🤣

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.