Sad molim pomoc koliko i kad treba pocet piskit lh trakice.
Znaci da li sad kad zavrsi M pa do kraha mjeseca da se vidi statistika
I da ne zaboravim koju aplikaciju koristite
Progress... do sada svega 4cm duljine svijetlo smedjeg na ulosku, uopce neka blesava boja 😂 I sad bih trebala biti racionalna, ali neeee, evo mene gdje se nadam 🙄
Napravila test 5 dana ranije (Clearblue) , negativan je. Još ima nade. 🤞🤞🤞 Nisam mogla izdržati jer mi je prošli put pokazalo + prije M.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Napravila test 5 dana ranije (Clearblue) , negativan je. Još ima nade. 🤞🤞🤞 Nisam mogla izdržati jer mi je prošli put pokazalo + prije M.
Znam kako ti je 🤣 Stvarno je prerano jos tako da stiiiignes. Drzim fige da je plusic!
curke citam sada malo sto nisam stigla... ovo sto spominjete sa sluzi je ovulacihako krvarenje, meni se dva puta dogodilo pa sam se uspanicarila i otrcala doktoru, rekao je da je to normalno u ciklusima kada nam je imunitet malo losiji i da ne utjece na plodnost.
Evo i ja sam danas na 12dpo napravila jedan i negativan je. Tako da i ja otpisujem ovaj ciklus i pozdravljam vantjelesnu oplodnju koje ce vjerojatno biti i 6 mjesecu jer ovaj necemo uspit buduci idem u Hrvatsku 29.5 na 2 tjedna. Taman kad bi trebala biti O. Pa eto ostat ce nam onda da probamo prirodnjak 🤭🤭🤭
Sad molim pomoc koliko i kad treba pocet piskit lh trakice.
Znaci da li sad kad zavrsi M pa do kraha mjeseca da se vidi statistika
I da ne zaboravim koju aplikaciju koristite
Premom je aplikacija. U kategoriju Test->Others unosis svoje testove, pretpostavljam da su neki kineski.
Najbolje bi ti bilo napravit odma po zavrsetku mjesecnice napravit jedan test, cistoca vidis kako izgleda tvoja trakica, mozda bude skroz bijela, mozda bude blijeda crta, ovisno koliko hormona imas u sebi.
Zatim, ako ti ovulacija dolazi ubrzo nakon M, ja bi pratila.odmah. Ako ti dolazi tamo oko 15 DC il iza, ja bi pocela pratit oko 11 dc ili 12.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Lucky znaci ti si toliko pozitivna cijelo vrijeme da ti se MORA uskoro dogoditi plusic!
curke citam sada malo sto nisam stigla… ovo sto spominjete sa sluzi je ovulacihako krvarenje, meni se dva puta dogodilo pa sam se uspanicarila i otrcala doktoru, rekao je da je to normalno u ciklusima kada nam je imunitet malo losiji i da ne utjece na plodnost.
kako mi moze bit ovulacijsko krvarenje ako su lh trakice doslovno bijele?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji