Anitram sam rekla da mi stavi dan vise za odbrojavanje jer sam imala biok u 3 misecu pa sam namjerno dodala 1 dan vise ako se je nesto poremetilo
Prerano je za M definitivno a i ne izgleda kao pocetak M 🤞
Not that fensi, ekšli..
Ja isto mislim da je ovo dobar znak 🤞
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Silver, hvala 👍 mozes li mi reci kad ti otprilike krene rasti temperatura? ja ocekujem ovulaciju za 4-5 dana, znam da se nagli skok treba desiti nakon ovulacije ako je se ona dogodila, a da li pocne rasti vec prije ovulacije?
Ne bi trebala rasti prije ovulacije tj ne pretjerano. Neke žene imaju nagli skok nakon ovulacije, a neke imaju sporiji rast. Meni recimo sporije raste, evo da budem točna ovaj ciklus na dan ovulacije 36.40, dan poslije 36.51, dva dana poslije 36.60 i onda krene preko 36.70 pa do kraja ciklusa. Prije ovulacije se često dogodi pad i onda nagli porast, znači ne bi ti trebala rasti ako si sada 4-5 dana prije ovulacije. Mislim naravno da ima neki minimalnih vrijednosti gore i dolje (ono razlika 0.03) ali ne previše. Ja se u tom dijelu ciklusa oslanjam na LH a onda kad potvrdim pik bazalna da znam da stvarno jesam ovulirala. Iako žene žele više temperature u zadnjem dijelu ciklusa, oko 37 jer to može značiti da jesi trudna, ipak ne mora značiti da jesi, kao što ja kažem imam temp oko 37 u zadnjem dijelu ciklusa. Isto se opterećujem sa implantacijskim padom pa čim krene dole sredinom lutealne odma se ponadam
Da, to je i moj plan , od danas pratim sa trakicama dok ne ulovim pik pa cu vidjeti sto ce biti s bazalnom da mi potvrdi jel bila ovulacija. Hvala na info 👍
Super, sretno!Javi se kad god ti se priča o grafovima, ja bi uvijek, pogotovo kad krene DPO pa svaki rast i pad je napetost haha!!
Vazi hvala, trebat ce mi savjeta oko toga a i usporedbe su uvijek dobro dosle 😃👍
Joj super, ja uvijek imam milijun pitanja svaki ciklus, baš sam ovisnik. Šalji, šalji!!
I ja bi i ja bi 😁 takoder najzanimljivije je kad je dpo, e onda bi samo usporedivala
👍 jeeeeeei!!! Nadam se da ti neće više trebati ali ako bude...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ma bajo..pravo implantacijsko, ja ti kažem, gledaš plus za 3 dana! :D
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
@bajo
A sad izbrisi sliku, grozna je hahahah 😂
Not that fensi, ekšli..
Da li bi bilo rano raditi danas test na 11dpo. S tim da u ned/pon trebam dobiti
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
@bajo
A sad izbrisi sliku, grozna je hahahah 😂
😂😂😂 slažem se
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Da li bi bilo rano raditi danas test na 11dpo. S tim da u ned/pon trebam dobiti
Po meni nikad nije prerano za test 😂 ja radim od 6 dpo jer usput lijecim i zivce tako 😂.
Naravno, nijedan mi nije nista pokazao prije 12dpo al ne deprimira me minus na tako rano uradjenom testu. Pokusaj, nista ne gubis 🤔
Not that fensi, ekšli..
Sortiraj odgovore
Najstariji