Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Svibanj 2020. 14:34

Anitram sam rekla da mi stavi dan vise za odbrojavanje jer sam imala biok u 3 misecu pa sam namjerno dodala 1 dan vise ako se je nesto poremetilo

Fancy
    14. Svibanj 2020. 14:34

Prerano je za M definitivno a i ne izgleda kao pocetak M 🤞

Not that fensi, ekšli..

maki994
    14. Svibanj 2020. 14:37

Ja isto mislim da je ovo dobar znak 🤞

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

silver
    14. Svibanj 2020. 14:37

Lucky🍀

silver

maki994

silver

maki994

silver

maki994

Silver, hvala 👍 mozes li mi reci kad ti otprilike krene rasti temperatura? ja ocekujem ovulaciju za 4-5 dana, znam da se nagli skok treba desiti nakon ovulacije ako je se ona dogodila, a da li pocne rasti vec prije ovulacije?

Ne bi trebala rasti prije ovulacije tj ne pretjerano. Neke žene imaju nagli skok nakon ovulacije, a neke imaju sporiji rast. Meni recimo sporije raste, evo da budem točna ovaj ciklus na dan ovulacije 36.40, dan poslije 36.51, dva dana poslije 36.60 i onda krene preko 36.70 pa do kraja ciklusa. Prije ovulacije se često dogodi pad i onda nagli porast, znači ne bi ti trebala rasti ako si sada 4-5 dana prije ovulacije. Mislim naravno da ima neki minimalnih vrijednosti gore i dolje (ono razlika 0.03) ali ne previše. Ja se u tom dijelu ciklusa oslanjam na LH a onda kad potvrdim pik bazalna da znam da stvarno jesam ovulirala. Iako žene žele više temperature u zadnjem dijelu ciklusa, oko 37 jer to može značiti da jesi trudna, ipak ne mora značiti da jesi, kao što ja kažem imam temp oko 37 u zadnjem dijelu ciklusa. Isto se opterećujem sa implantacijskim padom pa čim krene dole sredinom lutealne odma se ponadam

Da, to je i moj plan , od danas pratim sa trakicama dok ne ulovim pik pa cu vidjeti sto ce biti s bazalnom da mi potvrdi jel bila ovulacija. Hvala na info 👍

Super, sretno! Javi se kad god ti se priča o grafovima, ja bi uvijek, pogotovo kad krene DPO pa svaki rast i pad je napetost haha!!

Vazi hvala, trebat ce mi savjeta oko toga a i usporedbe su uvijek dobro dosle 😃👍

Joj super, ja uvijek imam milijun pitanja svaki ciklus, baš sam ovisnik. Šalji, šalji!!

I ja bi i ja bi 😁 takoder najzanimljivije je kad je dpo, e onda bi samo usporedivala

👍 jeeeeeei!!! Nadam se da ti neće više trebati ali ako bude...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    14. Svibanj 2020. 14:39

Ma bajo..pravo implantacijsko, ja ti kažem, gledaš plus za 3 dana! :D

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Fancy
    14. Svibanj 2020. 14:39

@bajo 
    A sad izbrisi sliku, grozna je hahahah 😂

Not that fensi, ekšli..

ivkica
    14. Svibanj 2020. 14:40

Da li bi bilo rano raditi danas test na 11dpo. S tim da u ned/pon trebam dobiti 

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Sara 🌸
    14. Svibanj 2020. 14:41

Fancy

@bajo
    A sad izbrisi sliku, grozna je hahahah 😂

😂😂😂 slažem se

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    14. Svibanj 2020. 14:42

ivkica

Da li bi bilo rano raditi danas test na 11dpo. S tim da u ned/pon trebam dobiti

Po meni nikad nije prerano za test 😂 ja radim od 6 dpo jer usput lijecim i zivce tako 😂. 
    Naravno, nijedan mi nije nista pokazao prije 12dpo al ne deprimira me minus na tako rano uradjenom testu. Pokusaj, nista ne gubis 🤔

Not that fensi, ekšli..

14. Svibanj 2020. 14:48

Ajme cure ja se prepala  🤣🤣❤❤ 
    Hvala vam na bezuvjetnoj potpori

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.