Postovanje,ovako ja sam u 5 tjednu trudnoce i jucer mi je poceo curit smedi iscjedak i neznam sto da radim sad a pijem duphaston 3*1 pa me to malo brine ako ko ima iskustvo s time molim vas da mi pomognete i da se ne brinem oko toga jer jako zelim tu malu bebicu nebi ju htijela izgubit,unaprijed hvala 😊
Odite u grupu Jesenske bebe 2020 tamo su bas cure raspravljale o tome 😉
Sretno🥰
Evo prijavljujem ulovljen pik! Wuhuu, napravila iza clearblue i smajlić je pao... Znači znate što radim ovaj vikend 😂😂 Hrvatska osvoji zlato a meni nek se usadi malo zlato 😉
Crnerupe da da sjećam se da si stavila test i LH ali nisam se mogla sjetiti što je to prije bilo. Onda je vjerojatno O bila tada kad si napravila trakicu. Osobno znam imat spoting a da O bude tek za tjedan dana (potvrđeno temperaturom) Nego ja znam da kad su bolne M da se pije što god pomaže ali sam čitala da su brufeni za reproduktivno zdravlje loši, pa možda malo pogledajte o tome. Doduše oni meni zaustave M ako ih pijem... Samo izbjegavam ih piti sad dok pokušavam zatrudnit.
Sve koje radite testiće držim palčeve i navijam za vas! Odbrojavanjima želim čelične živce, a nama ostalima sexa na pretek 😄
url=https://lilypie.com]
Mallla sretno pa da nam za 2tj pošalješ slike ogromnog ➕😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure pozdrav, imala bih pitanje ako mi moze tko odgovorit.
Naime pocela sam piti kapsule dvije dnevno od nocurka prije 4 dana ja mislim. Danas mi je 8 dan ciklusa, jucer sam bacila zadnji dnevni ulozak jer nije bilo nicega. Sad odem piskit kad opet tamna neka sluzava krv. Sta bi to moglo bit. Ima li koja takvo iskustvo. Hvala vam puno😘
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Evo prijavljujem ulovljen pik! Wuhuu, napravila iza clearblue i smajlić je pao… Znači znate što radim ovaj vikend 😂😂 Hrvatska osvoji zlato a meni nek se usadi malo zlato 😉
Crnerupe da da sjećam se da si stavila test i LH ali nisam se mogla sjetiti što je to prije bilo. Onda je vjerojatno O bila tada kad si napravila trakicu. Osobno znam imat spoting a da O bude tek za tjedan dana (potvrđeno temperaturom) Nego ja znam da kad su bolne M da se pije što god pomaže ali sam čitala da su brufeni za reproduktivno zdravlje loši, pa možda malo pogledajte o tome. Doduše oni meni zaustave M ako ih pijem… Samo izbjegavam ih piti sad dok pokušavam zatrudnit.
Sve koje radite testiće držim palčeve i navijam za vas! Odbrojavanjima želim čelične živce, a nama ostalima sexa na pretek 😄
Wuhuuuu Malllaaaaa tooooo
8dpo.. Opet osjecaj da cu procuriti, pritisak u sredini donjeg dijela trbuha i zatezanje, oko bradavica su mi se pojavil tamni kruzici.
Aha i da htjela sam pitati imate li iskustva sa ovim testom: Uebe Cyclotest Test na ranu trudnoću 10mIU/L?
Wohooooo Mallaaaaaa!!!! AKCIJAAAAA!!! Koja pikčina...mora bit dobitno 😍😍😍😍 🤞🤞🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji