Mene danas trbuh boli izgleda da cu procurit, jucer i prekjucer jajnici presjecali a danas lagano grcenje u trbuhu i cice bole na samo jedan lagani dodir…. Drzite fige da ne procurim 🤞 kupila sam test ako ne dodju radim 28og
Držim figeee 🤞🤞🤞 Onda radimo test na isti dan ako ne procurimo 😍
Meni se ta crtica pokazala na kinezu ali ne vjerujem mu. Cekamo 28i pa kako bude 🥰
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Da na osnovu ove dve temperature tesko da je rec ista. Da bi ulovila svoj uzorak mora proci bar 3 mjeseca mjerenja temperature. Sve zavisi kakva ti je prije Ovulacije. Ne mora nuzno biti visoka. Nisu sve zene iste i nisu sva tijela ista. Osim toga sto s tice tempice na nju utjece sve. Da li se budis ili ne. Da li spavas sa otvorenim ustima. Evo moj primjer kako to radim. Dakle ujutro kad se ustanem odem u wc. Popiskim se i izmjerim oralno temperaturu. I to je to. Ja ju ne mjerim odmah po otvaranju ociju. I znam svoj uzorak. Prije O je ispod 36.4 a nakon O je iznad toga. Po dolasku M onda pada. Nek taj dan. Nekad krene prije padat.
Ma da znam. Ja sam čitala kao da treba odmah čim se probudiš prije neg ustanem...jer jučer ova temp je kad sam se probudila 36.45 i onda sam otišla na wc i opet mjerila onda je bila 36,65 znaci niti 10min između je bilo i toliko je narasla pa sam zbog toga odlučila odmah po buđenju mjeriti
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
I sad sam primjetila da mi je iscjedak postao gusci...poslije O do sada je bilo vodenast i nije bio obilan a sad u roku 2-3 sata baš dosta ima na gacicama al je malo gusci i dosta bijelji
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Imam i ja gusci bijeli iscjedak al nemogu po tome zakljucit trudnocu jer iscjedak je moguc ako ima upala,preglada bla bla😂
Da na osnovu ove dve temperature tesko da je rec ista. Da bi ulovila svoj uzorak mora proci bar 3 mjeseca mjerenja temperature. Sve zavisi kakva ti je prije Ovulacije. Ne mora nuzno biti visoka. Nisu sve zene iste i nisu sva tijela ista. Osim toga sto s tice tempice na nju utjece sve. Da li se budis ili ne. Da li spavas sa otvorenim ustima. Evo moj primjer kako to radim. Dakle ujutro kad se ustanem odem u wc. Popiskim se i izmjerim oralno temperaturu. I to je to. Ja ju ne mjerim odmah po otvaranju ociju. I znam svoj uzorak. Prije O je ispod 36.4 a nakon O je iznad toga. Po dolasku M onda pada. Nek taj dan. Nekad krene prije padat.
Ma da znam. Ja sam čitala kao da treba odmah čim se probudiš prije neg ustanem…jer jučer ova temp je kad sam se probudila 36.45 i onda sam otišla na wc i opet mjerila onda je bila 36,65 znaci niti 10min između je bilo i toliko je narasla pa sam zbog toga odlučila odmah po buđenju mjeriti
Bitno je da mjeris priblizno isto vrijeme i ako.si odlucila odmah kad otvoris oci onda tako stalno. Ako ces mjeriti kao ja mora biti stalno. Ne smije se mijenat nacin. Isto ako si krenula pod pazuhom onda mjeris stalno tako. Nema danas pod pazuhom sutra vaginalno a prekosutra oralno.
Ma da znam. Ja sam čitala kao da treba odmah čim se probudiš prije neg ustanem…jer jučer ova temp je kad sam se probudila 36.45 i onda sam otišla na wc i opet mjerila onda je bila 36,65 znaci niti 10min između je bilo i toliko je narasla pa sam zbog toga odlučila odmah po buđenju mjeriti
Bitno je da mjeris priblizno isto vrijeme i ako.si odlucila odmah kad otvoris oci onda tako stalno. Ako ces mjeriti kao ja mora biti stalno. Ne smije se mijenat nacin. Isto ako si krenula pod pazuhom onda mjeris stalno tako. Nema danas pod pazuhom sutra vaginalno a prekosutra oralno.
Oke...Ja sam krenula oralno pa cu tak i nastaviti...😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Imam i ja gusci bijeli iscjedak al nemogu po tome zakljucit trudnocu jer iscjedak je moguc ako ima upala,preglada bla bla😂
Čitala sam ako promjeni boju onda je upala ali ako ovak traje bez pauze sljedećih 10 dana onda je trudnoća...jer ja inače imam iscjedak par dana poslije O onda mi bude pauza pa 2 dana prije M mi opet bude iscjedak...vidjet ćemo kako će biti sljedećih par dana 😊 jel imaš ti kakve bolove ? Mene boli baš kao da ću dobiti
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Da tako sam i ja imala tek pred M jaci iscjedak a sad imam vec 2 dan nakon O tri -4 puta dnevno bijeli
A neznam nemam nista drugo simptoma pa neznam bas da je taj iscjedak znak😂😂
Oke…Ja sam krenula oralno pa cu tak i nastaviti…😁
👍👍👍👍
Postovanje,ovako ja sam u 5 tjednu trudnoce i jucer mi je poceo curit smedi iscjedak i neznam sto da radim sad a pijem duphaston 3*1 pa me to malo brine ako ko ima iskustvo s time molim vas da mi pomognete i da se ne brinem oko toga jer jako zelim tu malu bebicu nebi ju htijela izgubit,unaprijed hvala 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji