Bajo potpisujem Toniu, sve ovisi od žene do žene… Al ajmo reć da je najbolje čekati 12dpo a ako si nestrpljivka onda 10dpo. Ima nas i nestepljivijih što udaramo po testovima 8 i 9dpo ali tada baš i nije za očekivat neka jasna crta.
Amelie pik je zapravo najava ovulacije, idealno vrijeme za akciju. Znači od pika je otprilike 12h do ovulacije ili 36h ima raznih teorija… A onda nakon ovulacije jajašce se može oplodit unutar 24h zato je važno pokriti prije ovulacije, ovulaciju i dan dva nakon jer nikad se ne zna… Uglavnom pik nije kasno, pik je pravo vrijeme za akciju.
Hvala na opisu.. ja sam skeptična glede ovog pokušavanja nakon ovulacije..ali ajde nije zgorega probati i to😁
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Pozdrav dali mi netko moze reci dali je ovo pozitivno….
Odi na stranicu ibb.com pa uploadaj sliku i stavi link ovdje jer ti tu nista nije ocitalo 😃
Bok curke :) nova sam tu, budući da se osjećam sama u svom svijetu, bar da u ovom virtualnom podijelim svoje iskustvo. Ja imam 31, muz 34 i evo vec dvije godine pokušavamo dobiti bebu, ali ne ide nikako. Prvo sam mjerila ovulacije sa trakicama, pa kasnije sama, ali nikad nisam imala simptome trudnoce u ove dvije godine 😟 odradili smo i prve pretrage i sve je uredu i kod mene i kod njega…sad sam narucena ovaj mjesec na sljedeći pregled pa zapravo neznam koji je sljedeći korak kad su prvi nalazi uredu - prohodnost jajnika ili poticanje ovulacije ili nesto treće?
Mislim da je prohodnost jajovoda sljedeca..ako si vadila progesteron na 21dc i ako se s njim utvrdilo da je ovulacija bila onda se ide na hsg, tj prohodnost...
Prije te prohodnosti će ti napraviti briseve da budu sigurni da nema nikakve bakterije da ti ju slučajno ne bi raširili...
Nakon toga ako se odlučite za MPO ide inseminacija...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Moze vase misljenje
Moze. Plus ko kuca. Cestitam!
Not that fensi, ekšli..
Sortiraj odgovore
Najstariji