Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    06. Svibanj 2020. 14:16

chiAn6

silver

pixie14

silver

Kiky 🥰

Zene koje ste danas na 6dpo imate kakve simptome?

Ja sam 5dpo, ne događa se ništa, i ne umišljam baš ništa. Nekako sam bez previše nade danas, uvijek tako krenem 1,2dpo puna neke pozitive a onda klonem…ne znam, imam nekad neku intuiciju da se meni plusić neće nikada dogoditi, to me baš plaši jer je moja intuicija uvijek bila u pravu, baš neki čudan osjećaj u vezi svega. Čak i kad netko priča o svojim simptomima ja se nekako ne mogu povezati uopće…baš ne znam zašto ali jedan ružan osjećaj.

Ista stvar 🙄

I ti isto? Ali ne samo sad ovaj ciklus nego se baš općenito generalno osjećam tako, ali najviše me plaši što to nije samo neka klasična negativa, ni najmanje zapravo, nego čista intuicija. Znaš kako često kažu da žene znaju kad će to bit to, jednostavno znaju, e kod mene ja znam da neće. Voljela bi se riješiti tog osjećaja ali ne mogu, ne znam…

Silver, pokušavate tek 4 mjeseca…ne odustaj i ne razmišljaj negativno…ma zapravo, uopće ne razmišljaj 😅 prepusti se…promijenit će se intuicija…
    Zatrudnile su i gluplje od nas…a di nećemo mi koje sve znamo 😂😂

A kad imaš 35 onda 4 mjeseca znači da imaš još samo dva pokušaja prije nego moraš početi razmišljati o nekim drugim opcijama. Ali hvala ti, baš si me nasmijala, ali stvarno ove što puše, piju, te prve trudne. Ja se bavim sportom, ne pijem, jedem stvarno zdravo i organsko, e takvu neće spermić pogodit nema šanse! Rekla sam možda da zapalim cigaru i nažderem se McDonald'sa bila bi odma trudna...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    06. Svibanj 2020. 14:18

KDS

chiAn6

Silver, pokušavate tek 4 mjeseca…ne odustaj i ne razmišljaj negativno…ma zapravo, uopće ne razmišljaj 😅 prepusti se…promijenit će se intuicija…
    Zatrudnile su i gluplje od nas…a di nećemo mi koje sve znamo 😂😂

Wau svaka čast na optimizmu. Koliko god na forumu čujemo lijepih i tužnih vijesti, svaki dan se neka od nas javi sa optimizmom te pomažemo jedna drugoj da ne padamo. Baš mi je drago da sam se priključila forumu

Hehe...tako treba, kako su se i plusevi počeli redati..neka se nastavi...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    06. Svibanj 2020. 14:19

unknown_girl

Sue

unknown_girl

https://ibb.co/64myvvP jel ja dobro vidin il sta pomozite,valjda san stavila sliku

Pozitivan test!! Čestitam!! Ima li kakvih simptoma?? 😍
    Ja sam 26 dc, 12DPO, al sam bez ikakvih simptoma pa nisam ni radila test

Hvala od srca svimaa,nadam se da ce bit sve super, 🙏🙏sta se tice simptoma nemam nista,jucer me cili dan lagano boluckalo ko da cu dobit M,ovo je prvi put da sam radila test prije izostanka M,meni je isto 12 DPO,bas sam bila pitala ovdje u grupu jel ima jos koja cura bez simptoma nakon ovulacije

Napokon da i to netko kaže, uvijek milijuni simptoma i to baš sve nas koji išekujemo baca u bed hahaha i tjera nas da umišljamo, ovako ima nade za sve, hvala ti unknown... Čestitke!!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

06. Svibanj 2020. 14:41

silver

unknown_girl

Sue

unknown_girl

https://ibb.co/64myvvP jel ja dobro vidin il sta pomozite,valjda san stavila sliku

Hvala od srca svimaa,nadam se da ce bit sve super, 🙏🙏sta se tice simptoma nemam nista,jucer me cili dan lagano boluckalo ko da cu dobit M,ovo je prvi put da sam radila test prije izostanka M,meni je isto 12 DPO,bas sam bila pitala ovdje u grupu jel ima jos koja cura bez simptoma nakon ovulacije

Napokon da i to netko kaže, uvijek milijuni simptoma i to baš sve nas koji išekujemo baca u bed hahaha i tjera nas da umišljamo, ovako ima nade za sve, hvala ti unknown…Čestitke!!!

Ja sam tek nedavno saznala da se s lh trakicama moze prati O . Od sljedeceg cu ciklusa pratiti s njima.
    Za ovaj sam se ciklus vodila s bolnim desnim jajnikom . Tri dana muza mrcvarila(nije se puno bunio🤣🙈🙈)
    A sad nemam nikavih simptoma poslije uopce .
    Al se nadam nekom osjecaju . Valjda umisljam sve🙈🙈🙈

Dashuri
    06. Svibanj 2020. 14:50

unknown_girl

Sue

unknown_girl

Ja sam u prvoj trudnoći imali sve simptome, naročito prebolne grudi i jaki menstrualni grčevi, baš je krenulo školski, možda ima nade i za mene ovaj mjesec, u petak sam naručena na pregled pa ćemo vidjet di smo, ako vještica ne dođe.
    Jako mi je drago radi tebe i radi sviju vas koje ste ugledale plusiće, svaki mjesec nas je sve više i više samo nek se nastavi ❤️

05.12.2022 💗

silver
    06. Svibanj 2020. 15:04

bajo

silver

unknown_girl

Sue

unknown_girl

Napokon da i to netko kaže, uvijek milijuni simptoma i to baš sve nas koji išekujemo baca u bed hahaha i tjera nas da umišljamo, ovako ima nade za sve, hvala ti unknown…Čestitke!!!

Ja sam tek nedavno saznala da se s lh trakicama moze prati O . Od sljedeceg cu ciklusa pratiti s njima.
    Za ovaj sam se ciklus vodila s bolnim desnim jajnikom . Tri dana muza mrcvarila(nije se puno bunio🤣🙈🙈)
    A sad nemam nikavih simptoma poslije uopce .
    Al se nadam nekom osjecaju . Valjda umisljam sve🙈🙈🙈

Ali vidim već si dvaput rađala, vjerujem da su ti šanse puno veće nego meni, barem znanost tako kaže...Nadam se da se nećeš još ni ufurat u trakice već će biti plus! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

peggy95
    06. Svibanj 2020. 15:07

unknown_girl

Cestitam! Lijep plusic ❤
    Zanima me jel ti muz uzimao nesto od vitamina ili nesto posto vidim da ima smanjen broj progresivnih?

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Mala2323
    06. Svibanj 2020. 15:10

https://ibb.co/Ms3zF24

Evo cure gore je od testa od sinoć onog zelenog...
    Ja opet sinoć kad ću ić spavati nisam mogla na stomaku, jer kao da imam neki pritisak onak...
    Glava me boli, temp je 37.0, zima mi je... 
    Sad vidjet ćemo.... 

+ 26.12.2020🖤

Sara 🌸
    06. Svibanj 2020. 15:15

Cvjetic123

https://ibb.co/Ms3zF24

Evo cure gore je od testa od sinoć onog zelenog…
    Ja opet sinoć kad ću ić spavati nisam mogla na stomaku, jer kao da imam neki pritisak onak…
    Glava me boli, temp je 37.0, zima mi je…
    Sad vidjet ćemo….

Koji ti je dpo?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

pixie14
    06. Svibanj 2020. 15:27

Cvjetic ja imam te One Step i plavi mi je za T.
    Da nisu krivo spakirali? Isuse koja muka... daj opet probaj!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.