Drage žene, nova sam na ovom forumu i voljela bih se prikljuciti ovoj grupi (i bilo kojoj drugoj gdje se pokušava zatrduniti).
Čitam sve ove vaše postove i skoro sam se rasplakala. Nikad nisam u životu ozbiljno razmišljala koliko je zapravo teško zatrudniti i ostati trudna. Želim vam svima koje ste prošle kroz ove tužne, bolne trenutke da ih stavite iza sebe, i da sreća u budućnosti izbriše sve te crne misli.
Imam 35 godina i ovo mi je 4-5 ciklus da pokušavam. Strah me je, ali još se nadam da mogu prirodno (nisam rađala do sada). Bila bih jako sretna da me primite u svoju grupu
Ja sam danas…2DPO, koristim LH trakice (koje me izluđuju) i od proslog mjeseca sam dodala i BBT.
Dobro nam dosla i svaku srecu ti zelim!
Samo oprimisticno!
🍀 🍀 🍀 🍀
Optimisticno
🙃
Pozdrav drage ženice,
dvoumim se već dugo hoću li se javiti ili ne, no evo me ipak tu. Pratim vas već duže vremena. Nadam se da me primate u društvo. Prolazim isto sve kao vi. Probat ću što kraće opisati svoju situaciju.Imam 31 god i PCOS od prvog dana m. No, više vještice nema nego što ima. Počela sam piti Clavellu u 7.mj.prošle god.i odonda još i ponekad dobijem. AMH mi ne valja (ne znam koliki je),mužev spermiogram je ok. I doktorica nam preporučuje umjetnu,ali mi ne želimo. Dodatan problem je što imam problema i s bubrezima. Ne čuvamo se 16 mj. Pratim lh trakicama i jednom sam samo uhvatila ovulaciju u 2.mj.i dobila uredno tada vješticu. Odonda je opet nema. Imate li kakav savjet za prirodno poticanje ovulacije? Divne ste. Držite se i puno pozdrava iz DE!
Roza cestitam!!!!! Ovo je super vijest :)
Meni je danas 2dpo. Od dana O pa evo do sad grudi su mi punije i sve me zari. Znam da je prerano za bilo sto ali uglavnom za sad imam te simptome. I imam bijeli gusti iscjedak bez mirisa. I kicma me ovaj mj ubija od bolova, par puta sam voltaren popila pa mi je lakse.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pozdrav drage ženice,
dvoumim se već dugo hoću li se javiti ili ne, no evo me ipak tu. Pratim vas već duže vremena. Nadam se da me primate u društvo. Prolazim isto sve kao vi. Probat ću što kraće opisati svoju situaciju.Imam 31 god i PCOS od prvog dana m. No, više vještice nema nego što ima. Počela sam piti Clavellu u 7.mj.prošle god.i odonda još i ponekad dobijem. AMH mi ne valja (ne znam koliki je),mužev spermiogram je ok. I doktorica nam preporučuje umjetnu,ali mi ne želimo. Dodatan problem je što imam problema i s bubrezima. Ne čuvamo se 16 mj. Pratim lh trakicama i jednom sam samo uhvatila ovulaciju u 2.mj.i dobila uredno tada vješticu. Odonda je opet nema. Imate li kakav savjet za prirodno poticanje ovulacije? Divne ste. Držite se i puno pozdrava iz DE!
Mojoj kolegici su rekli da neće imati djece, 5 godina su pokušavali, ima 2 menge godišnje.. I samo ću reći da ima troje djece prirodnim putem 🧡🧡 Čuda se događaju mnogima pa zašto ne bi nama!
Svi smo tu podrška i u dobru i zlu 🧡
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Pozdrav drage ženice,
Naravno da te primamo 👍👍👍 Dobro nam dosla. A da pricas sa ginicom da ti da par ciklusa Klomifen za Ovulaciju a poslje Ovulacije progesteron pa da se to stabilizira nekako. Ne znam kakvi su hormoni i ne znam dal se smije on koristiti u slucaju PCOS. Ali da ju mozda pitas? Gdje si u DE? A sto ne bi na MPO? Trakice LH kod PCOS su malo zeznute za koristit. Vjerojatno su ti ciklusi svakakvi. Mozda da pokusas umjesto Clavella sa Fertilovit F PCOS ili Amitamin Ovarifert PCOS Kapseln.
Mara Kokosica kakva je situacija kod tebe? Jesi dobila? Pravila test?
Nisam jos ni dobila ni radila test 😏
06/20 blighted ovum 8tt.
Puno vam hvala cure na podrsci. Divneee ste. Pa i ja sam htjela Klomifen i ne da mi, ne znam zašto. I moja prijateljica je imala prošle godine 1 M i eno rodila je negdje prije. Ja sam u Stuttgartu. Pa nisam za MPO uopće jer smatram da smo tek počeli jer M nisam ni imala uopće. Sad tek pomalo počinjem dobivati. Pokušala bih sve ostalo prije, to mi je nekako zadnje,a i muž se ne slaže također s MPO. Doktorica kaže da samo AMH nije dobar što i je normalno za pcos. Inzistira na Clavelli. Pitala sam jel ima šta još prirodno da još probam, neće ni da čuje da uzimam nešta drugo. Ne znam zašto. S tim da je taj hormonski nalaz od 7.mj.prošle godine, poslije se nisam testirala,a odonda i pijem prah,tako da vjerujem da je nalaz još bolji sada.
15.2.mi je lh trakica prvi i jedini put pokazala pozitivno i 17.2.sam imala kap krvi i smedeg i dobila sam bila 28.2., nije bilo sluzi. Pitala sam doktoricu jel to bila O, po svemu sudeći je, ona ja odgovorila da je sve to subjektivno. Tako da se ja iskreno nadam da je , mada neki doktori tvrde da je to propala O,neki tvrde da je to još bolje.. pa ti budi pametan. Odonda nisam imala...
Pozdrav,
Evo i ja sam nova tu.. muz i ja imamo curicu staru 2godine i trenutno radimo na drugoj bebi. Danas sam prvi put koristila LH test kupljen u Mulleru, Duchese..i ovo je rezultat
https://ibb.co/9prmFK0
Rekla bih da to jos nije to, ciklus mi traje 32 dana, a danas je 9. dan..
Arwenjako mi je žao čuti kroz što si prošla i još uvijek prolaziš. Ja sam također bila u skoro istoj situaciji početkom 6.mj.prošle godine. Na pregledu u 11.tj.je bilo ustanovljeno da je srce prestalo kucati u 7.tj ( odmah nakon prvog pregleda gdje je sve bilo ok).I dalje sam bila pozitivna i vjerovala u svoju sreću koja se ubrzo i dogodila. ☺️ Krajem siječnja sam opet ugledala plusić i ovaj put čvrsto vjerujem da će sve biti u redu. ❤️ Uhh, baš sam se raspisala, ali nadam se da će ti moja priča donijeti nadu u bolje i sretnije sutra. 🍀🌞 Prvo odtuguj, isplači se i izbaci sve negativno i hrabro kreni dalje skupa sa svojim mužem. Sigurna sam da će vas bebica razveseliti uskoro i da će sve biti dobro sljedeći put. Samo ostanite pozitivni i ne gubite nadu. ❤️ Sretno! 🍀🍀🍀
Hvala ti sto si sa mnom podijelila svoju pricu!
Zao mi je zbog svega sto si prosla, zao mi je zbog biokemijske trudnoce...ne znam sta je gore-ovako da se jedva trudnoca dogodi,da uopce nece prirodno,ili ova trenutna situacija gdje sve dobro krene pa zavrsi beskrajno tuzno ...
Bila sam uvjerena da sam trudna vise od 10 tjedana,a nasa bebica je jako rano odustala...i za cijelo to vrijeme ja se ne mogu sjetiti niti jednog jedinog dana u kojem sam bila sretna,smirena i opustena,ne mogu se sjetiti jednog dana u kojem sam uzivala u toj trudnoci,jer me cijelo vrijeme pratio osjecaj koji me drzao na oprezu i zbog kojeg se nisam usudila radovati!
Na kraju se ispostavilo da nije bilo bezveze!
Tebi hvala od srca na lijepim zeljama❤️
I zelim ti takodjer sve najbolje,i mirnu i dosadnu trudnocu!
Sigurna sam da ce sve biti u redu i da su majcinski instinkti nepogrijesivi😘
Sortiraj odgovore
Najstariji