Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chiAn
    03. Svibanj 2020. 01:45

malala

Ne stignem čitati redovno svaku objavu, nažalost, vidim da ima tužnih vijesti. Žao mi je zbog svake koja pati zbog izgubljene trudnoće i svake koju je još jednom razočarala gđa M. 😓
    Ja sam radila 3 th trakice i nisam uhvatila pik ali nisam ni imala jake simptome O kao inače. Bilo je nešto sitno, ali ne kao inače. A već 2 mj.nemam sluzi onako kako je znalo biti prije. Ne znam što se događa. Pokrili smo 13.dc, 15. I 16.dc kad je kao trebala biti O. Ne nadam se previše ni ovaj mj. 😥 Ne znam počinju li dr raditi normalno da se naručim gin na pregled? Moja dr.je inače "na svoj način" pa se bojim kad ju nazovem da će mi reći da radi samo hitne slučajeve i trudnice i moj problem joj nije prioritet sada.

Moj ginekolog od pon krece raditi normalno...tj ambulanta humane reprodukcije...do sada su radili samo za trudnice i hitne...
    Pa si provjeri...čim sam saznala prosli tjedan odmah sam se naručila...

url=https://lilypie.com]

chiAn
    03. Svibanj 2020. 01:51

Arwen87

Grozno!
    Srce me boli i zbog tebe i zbog nas!
    I ja sam imala osjecaj da se nece dobro zavrsiti i prije nego je krenulo smedjarenje,jednostavno,sve je bilo previse savrseno i bajkovito da bi do kraja zavrsilo sretno!
    I suprug i ja smo se isplakali ovih dana,ali nista nije lakse!
    On je divan,najbolji na svijetu, najveća mi je podrska,da njega nemam ne znam sta bi sa mnom bilo,ali suze nam ne donose nikakvo olaksanje!
    Malo tjesim ja njega,malo on mene,a ubrzo nakon toga jecam u njegovom narucju dok mi on brise suze i govori da ce sve biti u redu pa na kraju zaplace i sam!
    Nakon sto sam saznala da nasa beba vise nije s nama,ne znam kako sam dosla do auta gdje me on cekao i suzdrzala se da se ne raspadnem na pola ulice!
    Dok sam mu prilazila mislio je da je ipak sve dobro,ali kad sam sjela u auto i kad su se suze pocele slijevati sve mu je bilo jasno!
    Trudio se ostati pribran a onda se u pola puta i on raspao i jecao skupa sa mnom!
    Sutradan kad me vozio na kiretazu,poceo je plakati u autu i drzao me za ruku i ljubio je!
    Rekla sam mu da ne bude tuzan i da cemo valjda opet uspjeti ostvariti trudnocu!
    Nije plakao zbog toga!
    Jednostavno je rekao da se ne moze pomiriti s tim da uz svu ovu patnju koju vec prolazim,jos moram i na kiretazu i izdrzati i tu bol i mucenje!
    Nakon sto je sve bilo gotovo,nazvala sam ga da mu javim da sam dobro,da me ne boli i ne krvarim jako, plakao je jer mi ne moze pomoci i ne moze jos biti sa mnom dok me ne otpuste i molio me da mu kazem ako bilo sta trebam…
    Njegova podrska mi je znacila vise nego sto ce on ikada moci znati!
    Okruzeni smo divnim ljudima koji nas vole i koji su bili presretni zbog malog andjela,iscekivali su ga jednako nestrpljivo kao i mi sami,i znam da su jako tuzni i neutjesni jer nam ne mogu pomoci!
    Nasa mrva nije ni bila svjesna koliko je od prvog trenutka bila voljena i nazalost,nikad to nece ni saznati!
    Nadam se da ce nam nakon ove tuge i boli ipak doci malo bolji dani!

Ovo je tako divno i tako tužno...
    Iskreno mi je žao što ste to morali proživjeti...i nema riječi utjehe...ako ništa drugo, zbog divnog supruga ne posustaj i ne kloni...
    Uzmi si vrijeme za oporavak...i onda opet sa entuzijazmom i pozitivom krenite u nove pokušaje...
    Ne gubi vjeru...ostvarit će vam se i sljedeća trudnoća!
    Zahvali Bogu što imaš takvog supruga i ljude oko vas i blagoslovit će vas, uvjerena sam...🙏🏻❤ 

silver
    03. Svibanj 2020. 05:49

Drage žene, nova sam na ovom forumu i voljela bih se prikljuciti ovoj grupi (i bilo kojoj drugoj gdje se pokušava zatrduniti). 
    Čitam sve ove vaše postove i skoro sam se rasplakala. Nikad nisam u životu ozbiljno razmišljala koliko je zapravo teško zatrudniti i ostati trudna. Želim vam svima koje ste prošle kroz ove tužne, bolne trenutke da ih stavite iza sebe, i da sreća u budućnosti izbriše sve te crne misli.
    Imam 35 godina i ovo mi je 4-5 ciklus da pokušavam. Strah me je, ali još se nadam da mogu prirodno (nisam rađala do sada). Bila bih jako sretna da me primite u svoju grupu 
    Ja sam danas...2DPO, koristim LH trakice (koje me izluđuju) i od proslog mjeseca sam dodala i BBT.

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Roza994
    03. Svibanj 2020. 06:38

Cure danas mi je 29dc i 13dpo (ciklusi 32-34)
    Pokusavam stavit sliku ali neide, kako ih vi stavljate? Hvatamo sjene, mislim vidim ju🤞🏻 
    Nisam spavala cijelu noc😃😃

03. Svibanj 2020. 07:07

Roza994

Cure danas mi je 29dc i 13dpo (ciklusi 32-34)
    Pokusavam stavit sliku ali neide, kako ih vi stavljate? Hvatamo sjene, mislim vidim ju🤞🏻
    Nisam spavala cijelu noc😃😃

Odes na ibb.co stranici i stavis sliku te kopiras link i stavis ga ovdje u komentar.

03. Svibanj 2020. 07:09

silver

Drage žene, nova sam na ovom forumu i voljela bih se prikljuciti ovoj grupi (i bilo kojoj drugoj gdje se pokušava zatrduniti).
    Čitam sve ove vaše postove i skoro sam se rasplakala. Nikad nisam u životu ozbiljno razmišljala koliko je zapravo teško zatrudniti i ostati trudna. Želim vam svima koje ste prošle kroz ove tužne, bolne trenutke da ih stavite iza sebe, i da sreća u budućnosti izbriše sve te crne misli.
    Imam 35 godina i ovo mi je 4-5 ciklus da pokušavam. Strah me je, ali još se nadam da mogu prirodno (nisam rađala do sada). Bila bih jako sretna da me primite u svoju grupu
    Ja sam danas…2DPO, koristim LH trakice (koje me izluđuju) i od proslog mjeseca sam dodala i BBT.

Dobro dosla. Naravno da te primamo. Kako ne. Zato smo ovdje 👍 😉 Bas mi je drago da BBT mjeris u kombinaciji sa LH trakicama jer mislim da to dvoje moze dati super rezultat. A sto te izluduju trakice🤭? 

03. Svibanj 2020. 07:10

ODBROJAVANJE 5/2020
    Masnica - 1.5.2020 - 2 dan kasni
    Tonia - 2.5.2020 - 1 dan kasni
    Roza994 - 6.5.2020 - 3vdana
    Tera - 8.5.2020 - 5 dana
    Unknowgirl - 8.5.2020 - 5 dana
    Sue - 9.5.2020 - 6 dana
    Jelenajelena - 11.5.2020 - 8 dana
    Rita36 - 12.5 2020 - 9 dana
    Kds - 13.5.2020 - 10 dana
    Kiky - 15.5.2020 - 12 dan
    Anitram - 17.5.2020 - 14 dana
    Miakamo - 17.5.2020 - 14 dana
    Pixie14 - 19.5.2020 - 16 dana
    Chian6 - 21.5.2020 - 18 dana
    Rita88 - 23.5.2020 - 20 dana
    Kaca - 23.5.2020 - 20 dana
    Malela - 26.5.2020 - 23 dana
    Mrljica - 27.5.2020 - 24 dana
    Fancy - 27.5.2020 - 24 dana

Mallla
    03. Svibanj 2020. 07:36

Silver dobrodošla, a što prije otišla 😉
    Rozaa opaaas.. Brzo sliku daj.... Ajmooo!
    Anitram ajde molimnte hoćeš me staviti na listu 7.5. 😊

03. Svibanj 2020. 07:50

ODBROJAVANJE 5/2020
    Masnica - 1.5.2020 - 2 dan kasni
    Tonia - 2.5.2020 - 1 dan kasni
    Roza994 - 6.5.2020 - 3 d ana
    Mallla - 7.5.2020 - 4 dana
    Tera - 8.5.2020 - 5 dana
    Unknowgirl - 8.5.2020 - 5 dana
    Sue - 9.5.2020 - 6 dana
    Jelenajelena - 11.5.2020 - 8 dana
    Rita36 - 12.5 2020 - 9 dana
    Kds - 13.5.2020 - 10 dana
    Kiky - 15.5.2020 - 12 dan
    Anitram - 17.5.2020 - 14 dana
    Miakamo - 17.5.2020 - 14 dana
    Pixie14 - 19.5.2020 - 16 dana
    Chian6 - 21.5.2020 - 18 dana
    Rita88 - 23.5.2020 - 20 dana
    Kaca - 23.5.2020 - 20 dana
    Malela - 26.5.2020 - 23 dana
    Mrljica - 27.5.2020 - 24 dana
    Fancy - 27.5.2020 - 24 dana

silver
    03. Svibanj 2020. 07:56

Baš vam hvala. Zašto me izluđuju...heh imam jako kratak LH-pik, uhvatila sam ga prva 3 ciklusa, a ovaj zadnji čini se da sam ga propustila (za 1 dan). Sva 3 ciklusa sam ovulirala 18. dan, a ovaj čini se 14. dan. Porasla mi je temperatura pa sam prilično sigurna da JESAM ovulirala. (Uzimam u obzir i da mi je ginekolog u prošli ponedjeljak ujutro vidio folikul u desnom jajniku i rekao da ovulacija slijedi za “nekoliko dana”. Računam da sam ovulirala u petak. Slijedi čekanje 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.