Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    peggy95
    03. Svibanj 2020. 15:05

I zaboravila sam reci da sam danas 3dpo i nadam se najboljem ❤ hvala Bogu ovulaciju imam,nije mi se zbrkalo nakon kiretaze. Imala sam je i taj ciklus kad je i bila kiretaza,samo puno kasnije i nismo pokusali tad.

Simptome ne pratim jer je pre rano! I cure koje mislite da imate simptome na 1,2,3,4... dpo nemate ih, jer to je PRERANO. Nemojte si to raditi jer onda vam je jos gore, a vasa psiha cini cuda! Sto vise mislite o simptomima vise cete ih i imat.

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Mala2323
    03. Svibanj 2020. 15:08

peggy95

I zaboravila sam reci da sam danas 3dpo i nadam se najboljem ❤ hvala Bogu ovulaciju imam,nije mi se zbrkalo nakon kiretaze. Imala sam je i taj ciklus kad je i bila kiretaza,samo puno kasnije i nismo pokusali tad.

Simptome ne pratim jer je pre rano! I cure koje mislite da imate simptome na 1,2,3,4… dpo nemate ih, jer to je PRERANO. Nemojte si to raditi jer onda vam je jos gore, a vasa psiha cini cuda! Sto vise mislite o simptomima vise cete ih i imat.

Sve je to okej ali ja sam 4dpo i npr zatezanje u jajnicima i obilni kremasti bijeli iscjedak ne mogu umisliti.:) 

+ 26.12.2020🖤

LeLa2807
    03. Svibanj 2020. 15:14

Cvjetic123

peggy95

Simptome ne pratim jer je pre rano! I cure koje mislite da imate simptome na 1,2,3,4… dpo nemate ih, jer to je PRERANO. Nemojte si to raditi jer onda vam je jos gore, a vasa psiha cini cuda! Sto vise mislite o simptomima vise cete ih i imat.

Sve je to okej ali ja sam 4dpo i npr zatezanje u jajnicima i obilni kremasti bijeli iscjedak ne mogu umisliti.:)

Zateže od progesterona, a obilniji iscjedak je normalan za drugi dio ciklusa. Obicnim guglanjem to se moze saznati. :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Tommyfame
    03. Svibanj 2020. 15:15

Cvjetic123

peggy95

😱😱😱 
    To ti moze biti impantacija 🤞🤞🤞🤞🤞 

To ti se jos ne može vidjet na testu no ako bi vadila betu sigurno bi ti se tamo vidjelo :)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

silver
    03. Svibanj 2020. 15:41

Tommyfame

Cvjetic123

peggy95

😱😱😱
    To ti moze biti impantacija 🤞🤞🤞🤞🤞

To ti se jos ne može vidjet na testu no ako bi vadila betu sigurno bi ti se tamo vidjelo :)

Implantacija 4dpo? Znanstvena činjenica = nemoguće.  Ali naravno ne kažem to u nekom lošem smislu, samo malo racionalnijeg razmišljanja nije na odmet!

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

chiAn
    03. Svibanj 2020. 16:00

Kiky kako to da piješ tablete poslije ovulacije? Smije li se to? Jer ja poslije ovulacije izbjegavam bilo šta uzimati...osim folne...jer me strah da ne utječe na začeće...

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Bowlica
    03. Svibanj 2020. 16:04

Pozdrav curke! Ja brojim 6dpo danas nema nikakvih posebnih osjecaja  i dogadjanja...malo napeto brojim daneci jedva cekam i potajno se nadam. Jedem dobro, u ustima mi drvenasto, suha usta cijeli dan. Lijevi jajnik osjecam i jucer i danas kao da bolucka nista strasno...idemo dalje strpljivo....iako po ciklusu mi 36dan malo odudara od prosjeka ali zbog 6dpo jos je rano.. 

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

Arwen87
    03. Svibanj 2020. 16:09

peggy95

Arwen jako mi je zao sto si prosla i tocno znam kako se osjecas. Rijeci utjehe ne postoje, isplaci se.. kad god ti se place, samo placi bit ce ti bolje ❤ mi smo uspjeli nakon 2 god pokusavanja i kad sam dosla na 3.pregled u 7tt da vidim bebu, nje nije bilo.. samo prazna gestacijska vrecica. Vadila sam nakon toga betu 2 puta,koja je bila u padu.. i zavrsila na kiretazi (takoder kazem, ne daj Boze nikad vise kroz to prolazit)
    Ja sam 10.2 ove godine saznala da sam T, na kiretazi zavrsila 6.3
    Cekali smo prvu M i rekla sam muzu da sam spremna da pokusamo ponovo i jedva sam cekala da krenemo ponovo.. jos je tesko kad naletim na slike pozitivnih testova, a u isto vrijeme mi izmami osmijeh na lice kad se sjetim tog predivnog osjecaja kad sam ugledala +
    Dodatne pretrage mi nisu preporucili.
    Drzi se😘❤

Hvala ti❤️
    I jako mi je zao zbog tvog gubitka i jer si kao i ja morala proci kiretazu!
    Vi ste znaci odmah pokusali sljedeci ciklus?
    Nisu vam rekli da je prerano ili da sacekate nekoliko mjeseci?
    Zelim vam od srca da vam se cim prije ostvari zelja😘

pixie14
    03. Svibanj 2020. 16:19

Menise onda po sad izmjerenoj O ipak pomice M na 15.5., valjda... 14 dana nakon O, jel tako? Uvijek sam imala redovite M pa me zadnjih par ciklusa jako zbunjuje xD

peggy95
    03. Svibanj 2020. 16:24

Arwen87

peggy95

Arwen jako mi je zao sto si prosla i tocno znam kako se osjecas. Rijeci utjehe ne postoje, isplaci se.. kad god ti se place, samo placi bit ce ti bolje ❤ mi smo uspjeli nakon 2 god pokusavanja i kad sam dosla na 3.pregled u 7tt da vidim bebu, nje nije bilo.. samo prazna gestacijska vrecica. Vadila sam nakon toga betu 2 puta,koja je bila u padu.. i zavrsila na kiretazi (takoder kazem, ne daj Boze nikad vise kroz to prolazit)
    Ja sam 10.2 ove godine saznala da sam T, na kiretazi zavrsila 6.3
    Cekali smo prvu M i rekla sam muzu da sam spremna da pokusamo ponovo i jedva sam cekala da krenemo ponovo.. jos je tesko kad naletim na slike pozitivnih testova, a u isto vrijeme mi izmami osmijeh na lice kad se sjetim tog predivnog osjecaja kad sam ugledala +
    Dodatne pretrage mi nisu preporucili.
    Drzi se😘❤

Hvala ti❤️
    I jako mi je zao zbog tvog gubitka i jer si kao i ja morala proci kiretazu!
    Vi ste znaci odmah pokusali sljedeci ciklus?
    Nisu vam rekli da je prerano ili da sacekate nekoliko mjeseci?
    Zelim vam od srca da vam se cim prije ostvari zelja😘

Rekla je doktorica u bolnici mozemo nakon 2-3 ciklusa.. ali mi smo se odmah nakon 1.menge bacili na posao 😊
    Hvala ❤ zelim i ja tebi da se brzo oporavis i da vam se dogodi sto prije vasa rainbow baby ❤

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.