Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    03. Svibanj 2020. 16:41

Sve mi znamo itekako dobro da je rano za bilo kakve simptome odmah nakon O nego samo pisemo kako se osjecamo trenutno. Ja osobno se ovaj mjesec uopce ne nadam nicemu previse. Previse sam se u sve razocarala i rekla sam kako bude bit ce. Malo cu osluskivat svoje tijelo, ako bude T hvala Bogu bit cu najsretnija na svijetu, ako ne bude, isto necu klonut. To je tek pocetak nase borbe iz koje ce kad tad izac smotuljak srece!!

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    03. Svibanj 2020. 16:44

chiAn6

Kiky kako to da piješ tablete poslije ovulacije? Smije li se to? Jer ja poslije ovulacije izbjegavam bilo šta uzimati…osim folne…jer me strah da ne utječe na začeće…

Pa i mene je isto ali me toliko kraljeznica boli. Doktorica je rekla da mogu popiti ili voltaren ili brufen ili doc na inekciju. A inekcije me je nekako strah najvise da mi ona sto ne poremeti ako dodje slucajno do zaceca

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

silver
    03. Svibanj 2020. 16:53

pixie14

Menise onda po sad izmjerenoj O ipak pomice M na 15.5., valjda… 14 dana nakon O, jel tako? Uvijek sam imala redovite M pa me zadnjih par ciklusa jako zbunjuje xD

Jeeeej, onda si sa Kiky i sa mnom, isti dan M! 14 dana je neki školski primjer ali svatko je drugačiji, ako si skužila prijašnje cikluse da je 14 onda 14 ☺️ Barem to je uvijek isto, samo O se nekad šeće! Držim ti fige!!!!

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    03. Svibanj 2020. 16:55

Kiky 🥰

chiAn6

Kiky kako to da piješ tablete poslije ovulacije? Smije li se to? Jer ja poslije ovulacije izbjegavam bilo šta uzimati…osim folne…jer me strah da ne utječe na začeće…

Pa i mene je isto ali me toliko kraljeznica boli. Doktorica je rekla da mogu popiti ili voltaren ili brufen ili doc na inekciju. A inekcije me je nekako strah najvise da mi ona sto ne poremeti ako dodje slucajno do zaceca

A joooj, jel se možeš malo istezati i lagano vježbati? Pomaže nekad pa radije to nego tablete! Ali moraš biti uporan! Kužim ako baš ne možeš izdržati! 😢

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Tommyfame
    03. Svibanj 2020. 17:03

silver

Tommyfame

Cvjetic123

peggy95

I zaboravila sam reci da sam danas 3dpo i nadam se najboljem ❤ hvala Bogu ovulaciju imam,nije mi se zbrkalo nakon kiretaze. Imala sam je i taj ciklus kad je i bila kiretaza,samo puno kasnije i nismo pokusali tad.

Simptome ne pratim jer je pre rano! I cure koje mislite da imate simptome na 1,2,3,4… dpo nemate ih, jer to je PRERANO. Nemojte si to raditi jer onda vam je jos gore, a vasa psiha cini cuda! Sto vise mislite o simptomima vise cete ih i imat.

Sve je to okej ali ja sam 4dpo i npr zatezanje u jajnicima i obilni kremasti bijeli iscjedak ne mogu umisliti.:)

😱😱😱
    To ti moze biti impantacija 🤞🤞🤞🤞🤞

To ti se jos ne može vidjet na testu no ako bi vadila betu sigurno bi ti se tamo vidjelo :)

Implantacija 4dpo? Znanstvena činjenica = nemoguće.Ali naravno ne kažem to u nekom lošem smislu, samo malo racionalnijeg razmišljanja nije na odmet!

Kao sto ni sarkazam nije na odmet.

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• Mala2323
    03. Svibanj 2020. 17:03

Tommyfame

Cvjetic123

peggy95

I zaboravila sam reci da sam danas 3dpo i nadam se najboljem ❤ hvala Bogu ovulaciju imam,nije mi se zbrkalo nakon kiretaze. Imala sam je i taj ciklus kad je i bila kiretaza,samo puno kasnije i nismo pokusali tad.

Simptome ne pratim jer je pre rano! I cure koje mislite da imate simptome na 1,2,3,4… dpo nemate ih, jer to je PRERANO. Nemojte si to raditi jer onda vam je jos gore, a vasa psiha cini cuda! Sto vise mislite o simptomima vise cete ih i imat.

Sve je to okej ali ja sam 4dpo i npr zatezanje u jajnicima i obilni kremasti bijeli iscjedak ne mogu umisliti.:)

😱😱😱

To ti se jos ne može vidjet na testu no ako bi vadila betu sigurno bi ti se tamo vidjelo :)

Daj Bože da je 🤭 ali ne nadam se previše nego kako bude bude 😊 
    Napravit ću test tamo 2 dana prije M, pa ćemo vidjeti hihi. 
    Brojiš li ti sitno? 

+ 26.12.2020🖤

• Mala2323
    03. Svibanj 2020. 17:04

Tommyfame

silver

Tommyfame

Cvjetic123

peggy95

😱😱😱

Implantacija 4dpo? Znanstvena činjenica = nemoguće.Ali naravno ne kažem to u nekom lošem smislu, samo malo racionalnijeg razmišljanja nije na odmet!

Kao sto ni sarkazam nije na odmet.

Hehehe. Puno pusa ti šaljem 😘😘😘

+ 26.12.2020🖤

Tommyfame
    03. Svibanj 2020. 17:13

Cvjetic123

Tommyfame

Cvjetic123

peggy95

😱😱😱

Brojiš li ti sitno?

Ma ja sam tek u lovu na pik ;) trebao bi biti za cca dva dana

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• Mala2323
    03. Svibanj 2020. 17:28

Tommyfame

Cvjetic123

Tommyfame

Cvjetic123

peggy95

😱😱😱

Brojiš li ti sitno?

Ma ja sam tek u lovu na pik ;) trebao bi biti za cca dva dana

Držim fige i sretno 🤞

+ 26.12.2020🖤

pixie14
    03. Svibanj 2020. 18:11

silver

pixie14

Menise onda po sad izmjerenoj O ipak pomice M na 15.5., valjda… 14 dana nakon O, jel tako? Uvijek sam imala redovite M pa me zadnjih par ciklusa jako zbunjuje xD

Jeeeej, onda si sa Kiky i sa mnom, isti dan M! 14 dana je neki školski primjer ali svatko je drugačiji, ako si skužila prijašnje cikluse da je 14 onda 14 ☺️ Barem to je uvijek isto, samo O se nekad šeće! Držim ti fige!!!!

Vidjet cemo, dok nismo poceli radit na bebi ciklus mi je bio kao satni mehanizam, a sad evo vec 7mj svakako 😂 ali nadajmo se najboljem 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.