Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    03. Svibanj 2020. 14:01

Iris dobrodošla i što prije uhvatila plusić!
    Kikiy još je rano ali neka se zadrže simptomčići pa za 10ak dana možda pišneš plusić ❤️
    Mara Kokosica čekamo s tobom kako će se razviti situacija, možda ipak tu izroni plusić! 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    03. Svibanj 2020. 14:04

Mattan28 ova tvoja priča o prijateljici baš uljeva nadu. Nego kako si ti sa simptomima ti si ono 8dpo jeli, 10 dana od pika?
    Pepa dobro došla i što prije otišla na ljepše teme! 

url=https://lilypie.com]

• Mara Kokosica
    03. Svibanj 2020. 14:15

Mallla

Iris dobrodošla i što prije uhvatila plusić!
    Kikiy još je rano ali neka se zadrže simptomčići pa za 10ak dana možda pišneš plusić ❤️
    Mara Kokosica čekamo s tobom kako će se razviti situacija, možda ipak tu izroni plusić!

Daj Boze♥️❣

06/20 blighted ovum 8tt.

Kiky 🥰
    03. Svibanj 2020. 14:15

silver

Kiky 🥰

Rozacestitam!!!!! Ovo je super vijest :)
    Meni je danas 2dpo. Od dana O pa evo do sad grudi su mi punije i sve me zari. Znam da je prerano za bilo sto ali uglavnom za sad imam te simptome. I imam bijeli gusti iscjedak bez mirisa. I kicma me ovaj mj ubija od bolova, par puta sam voltaren popila pa mi je lakse.

Hey pozdrav, ja sam danas isto kao i ti = 2dpo. Koliko ti traje lutealna faza, kada bi trebala dobiti? Meni je 14 dana, pa očekujem 14.5. (eventualno 15.5.), ne planiram testirati prije! Bit će mi drago dijeliti simptome svaki dan ako nešto primjetišKod mene evo mogu reći samo da su mi grudi također punije i bolnije, nekada mi je to moj normalni znak porasta progesterona, ali nekada ne…

Hejj onda se nas dvije pratimo i ja bi trebala dobiti ili 14.5 ili 15.5. Necu se ni ja prije testirati. U prvoj biokemijskoj su me grudi bolile odmah nakon O a prosli mj u drugoj su tek pocele bolit na 11dpo. Tako da sto se toga tice nema pravila. Vidjet cemo. Drzim nam 🤞 objema 🥰 a i svim ostalim curama naravno!🥰

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    03. Svibanj 2020. 14:16

Mene inace grudi samo bole oduvijek prije m par dana.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Arwen87
    03. Svibanj 2020. 14:36

pixie14

Cestitaaaaam cure, ajme koliko plusica!!! 🥰🥰🥰
    Arwen, ne mogu si ni zamisliti kroz sto prolazis… uzmi si vremena da se psihicki oporavis, asigurna samda cete skupa proci kroz sve ❤

Hvala ti❤️
    Nadam se da ce jednom biti lakse!

silver
    03. Svibanj 2020. 14:40

Kiky 🥰

silver

Kiky 🥰

Rozacestitam!!!!! Ovo je super vijest :)
    Meni je danas 2dpo. Od dana O pa evo do sad grudi su mi punije i sve me zari. Znam da je prerano za bilo sto ali uglavnom za sad imam te simptome. I imam bijeli gusti iscjedak bez mirisa. I kicma me ovaj mj ubija od bolova, par puta sam voltaren popila pa mi je lakse.

Hey pozdrav, ja sam danas isto kao i ti = 2dpo. Koliko ti traje lutealna faza, kada bi trebala dobiti? Meni je 14 dana, pa očekujem 14.5. (eventualno 15.5.), ne planiram testirati prije! Bit će mi drago dijeliti simptome svaki dan ako nešto primjetišKod mene evo mogu reći samo da su mi grudi također punije i bolnije, nekada mi je to moj normalni znak porasta progesterona, ali nekada ne…

Hejj onda se nas dvije pratimo i ja bi trebala dobiti ili 14.5 ili 15.5. Necu se ni ja prije testirati. U prvoj biokemijskoj su me grudi bolile odmah nakon O a prosli mj u drugoj su tek pocele bolit na 11dpo. Tako da sto se toga tice nema pravila. Vidjet cemo. Drzim nam 🤞 objema 🥰 a i svim ostalim curama naravno!🥰

Ma joj da, mene nekad bole samo par dana prije menge, ali nekad odma nakon O...Držim figeeeee, svima, kao što vidim imali plus ovdje na forumu ovih dana, pa hajde neka krene val pozitivnih testova!!! hihi!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Arwen87
    03. Svibanj 2020. 14:58

Roza994

Evo jos jedan test sam sad upravo napravila samo od Clear signa i on je odmah pokazao crticu nije proslo ni 10sec
    https://ibb.co/YTx1bBM
    Jos cu i digitalni navacer😄

Od simptoma imam vec 4-5 dana nakon ovulacije znaci prije nekih 8,9 dana je pocelo bolne bradavice kao da zare i bolove u donjem djelu trbuha cijeli dan i leda me rasturaju.. imam bijeli onako mljecni iscjedak i totalno neki cudan osjecaj kao da se nesto desava dolje, nemogu opisati.. inace imam te simptome prije menge ali to bude dan dva eventualno tri prije I dobijem ,a ovo je vec puno duze od toga zato sam posumnjala jer je osjecaj drugaciji..

Cestitam ti od srca i zelim mirnu i ugodnu trudnocu❤️

peggy95
    03. Svibanj 2020. 14:59

Arwen jako mi je zao sto si prosla i tocno znam kako se osjecas. Rijeci utjehe ne postoje, isplaci se.. kad god ti se place, samo placi bit ce ti bolje ❤ mi smo uspjeli nakon 2 god pokusavanja i kad sam dosla na 3.pregled u 7tt da vidim bebu, nje nije bilo.. samo prazna gestacijska vrecica. Vadila sam nakon toga betu 2 puta,koja je bila u padu.. i zavrsila na kiretazi (takoder kazem, ne daj Boze nikad vise kroz to prolazit) 
    Ja sam 10.2 ove godine saznala da sam T, na kiretazi zavrsila 6.3 
    Cekali smo prvu M i rekla sam muzu da sam spremna da pokusamo ponovo i jedva sam cekala da krenemo ponovo.. jos je tesko kad naletim na slike pozitivnih testova, a u isto vrijeme mi izmami osmijeh na lice kad se sjetim tog predivnog osjecaja kad sam ugledala + 
    Dodatne pretrage mi nisu preporucili.
    Drzi se😘❤

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Tonia♥️
    03. Svibanj 2020. 15:03

Cure drage, napokon uhvatila pik i to na 33.dan ciklusa 🙄 bolje ikad nego nikad... https://ibb.co/yP1NZ8L
    Anitram1982 pisi me ipak za 18.5 za ne dobiti 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.