Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Svibanj 2020. 14:20

Mara Kokosica

Anitram1982

Mara Kokosica

Martina sretnoooo. I ja drzim fige.

Radila sam test jucer s jutarnjim urinom. Na 16dpO i bio je negativan. 😔
    Kolika je sansa da je lazno negativan sta vi mislite?
    Vec tri dana lagani grcevi kao da cu svaki cas dobit. Inace me pocme bolit tek kad procuri M.

Ajmo ponoviti tvoje gradivo jer nisam popamtila nis.
    Kad je bila zadnja M?
    Kad je bila O i na koji nacin znas da je bila O?
    Koliki su ti inace ciklus?
    Imas li policisticne jajnike?

Zadnja menstruacija mi je bila 3.4. Aa ovulacija je bila 15.4. Osjetila sam po jajnicima i iscjetku. Ne pratim jos s trakicama tako da je to moje nagadjanje da je tada bila. Obicno tada nekad i bude. Dan gore dole.
    Ciklusi su mi 26 dana a rijetko 27 dana. Nemam po.

Dakle u najgorem slucaju ti kasni 3 dana. Ako racunamo da to je ciklus najduzi 27 dana. Te bi danas ako racunamo da je O bila 15.4 bila 17DPO. Budici su ti nalazi do sad uredni ja bi rekla da je mozda ovaj put Ovulacija bila kasnije nego sto mislis. Ili se implantacija desila kasnije pa jos ne moze detektorato test. Meni je receno da cekam do 40 dana da M ne dode i ako je test negativan i a M jos nema da se javim. E sad ti mozes pricekat jos tjedan dana pa ces vidit. Ako test bude negativa a M ne dode javi se ginici. Probaj se opustiti nekako jer nekada mi u glavi radimo blokadu i nazalost zbog te silne zelje i stresa mozemo uzorokovat da M ne dode. Zato opusti se koliko mozes i vidit ces kroz koji dan .

Kiky 🥰
    02. Svibanj 2020. 14:48

Martina sretnooo ❤

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Mara Kokosica
    02. Svibanj 2020. 14:57

Anitram1982

Mara Kokosica

Anitram1982

Mara Kokosica

Vec tri dana lagani grcevi kao da cu svaki cas dobit. Inace me pocme bolit tek kad procuri M.

Kad je bila zadnja M?

Zadnja menstruacija mi je bila 3.4. Aa ovulacija je bila 15.4. Osjetila sam po jajnicima i iscjetku. Ne pratim jos s trakicama tako da je to moje nagadjanje da je tada bila. Obicno tada nekad i bude. Dan gore dole.

Dakle u najgorem slucaju ti kasni 3 dana. Ako racunamo da to je ciklus najduzi 27 dana. Te bi danas ako racunamo da je O bila 15.4 bila 17DPO. Budici su ti nalazi do sad uredni ja bi rekla da je mozda ovaj put Ovulacija bila kasnije nego sto mislis. Ili se implantacija desila kasnije pa jos ne moze detektorato test. Meni je receno da cekam do 40 dana da M ne dode i ako je test negativan i a M jos nema da se javim. E sad ti mozes pricekat jos tjedan dana pa ces vidit. Ako test bude negativa a M ne dode javi se ginici. Probaj se opustiti nekako jer nekada mi u glavi radimo blokadu i nazalost zbog te silne zelje i stresa mozemo uzorokovat da M ne dode. Zato opusti se koliko mozes i vidit ces kroz koji dan .

Slazem se za blokadu. U svakom slucaju cu pricekat jos par dana. Pa bi vadila betu ako ne dode. Nadam se da je tako kao sto ti kazes za implantaciju. Hvala ti na rijecima podrske i sto nas sve realno savjetujes s pravim savjetima. Mislis 40 dana od prosle menst?

06/20 blighted ovum 8tt.

unknown_girl
    02. Svibanj 2020. 14:58

Anitram sretno ti od srca,ja sam na cekanju sada,M  za  nedobiti mi je za 6 dana 

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

02. Svibanj 2020. 15:06

Mara Kokosica

Anitram1982

Mara Kokosica

Anitram1982

Mara Kokosica

Kad je bila zadnja M?

Slazem se za blokadu. U svakom slucaju cu pricekat jos par dana. Pa bi vadila betu ako ne dode. Nadam se da je tako kao sto ti kazes za implantaciju. Hvala ti na rijecima podrske i sto nas sve realno savjetujes s pravim savjetima. Mislis 40 dana od prosle menst?

Hvala ti 🤞da od prosle. Jer kao toleriraji do 42 dana da M dode. Iako je po meni to previse dana za cekanje al eto tako mi je rekla jedna ginica. I tak sam ja to radila. Mozda nisam al eto. Sam polako i bit ce to sve u redu. Naravno ako ti se to ne desava cesto. Jer ako se desava onda nes nije ipak kako treba. 

02. Svibanj 2020. 15:07

unknown_girl

Anitram sretno ti od srca,ja sam na cekanju sada,M za nedobiti mi je za 6 dana

Hvala. Drzimo 🤞da budes na cekanju M narednih 9 mjeseci 😉

Tonia♥️
    02. Svibanj 2020. 15:16

Ja vjerujem da ovaj mj nisam imala O... Praktički sam ju pratila nakon završetka M do 29dc i ništa... A i inaće ju u većini slučajeva jako osjetim. Prvi put u životu sam imala neku sluzavu sukrvicu pa se nadam da to nije ništa. Naravno , radila sam test, negativan. Tako da samo cekam da vještica dođe najkasnije do prekosutra da možemo dalje krenut u akciju 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Kiky 🥰
    02. Svibanj 2020. 15:27

Ja sam imala sluzavi iscjedak sa sukrvicom prije O tri dana. Nocas je sigurno bila O po trakicama a i po iscjedku nije vise sluzav sad je bijeli iscjedak. Grudi su mi napete kao u pmsu bas sam imala sve simptome ovulacije. Tako da danas je 1dpo pokrili smo sve i danas cemo za svaki slucaj a dalje je sve u Bozjim rukama 🥰 Sretno cure

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Tonia♥️
    02. Svibanj 2020. 15:36

Meni je ovo sad prvi put bilo al nije bila O 😔 držim fige da je tebi upalilo i da bude lijepi plusić za 2 tjedna koji će se zadržati još 9mj 🍀

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

ivkica
    02. Svibanj 2020. 16:32

Evo mi smo ušli u 6.ciklus pokušavanja i teško je.  Molim vas recite mi da li je netko od vaših muževa ili dečko imao operaciju u ranoj dobi zbog nespuštenih testisa. Mom je dijagnosticirana oligozoospermija pa me zanima da li je netko imao od vaših a da je uspio ostvariti trudnoću 

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.