Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arwen87
    02. Svibanj 2020. 21:01

unknown_girl

Arwen87

Pozdrav drage zene!❤️
    Evo mene nazalost opet na ovoj temi!
    Ne znam koliko i da li me se uopce sjecate, ali evo,prije dva dana sam bila na kiretazi!
    Prije par dana mi se pojavilo malo smedjeg iscjetka bez nekih posebnih bolova,otisla sam na kontrolu i uzv,gdje je dr.nazalost rekla da ne moze registrirati otkucaje srca bebe!
    Prvi pregled je bio sa 6+1,i sve je bilo u savrsenom redu!
    Na ovoj drugoj kontroli,trebala sam biti trudna nesto vise od 10 tjedana!
    Mislim da ne moram ni govoriti kako sam se osjecala u tom trenutku,a jednako jadno i slomljeno se osjecam i sad!
    Nakon godinu i pol pokusavanja,i zadnji ciklus prije nego smo trebali krenuti u mpo postupke,docekali smo plus,a sve je zavrsilo kao u nekom horor filmu!
    Sama kiretaza je bila uzasno iskustvo za koje se nadam da ga vise nikad necu morati prozivjeti,a nadam se niti jedna od vas!
    Cure koje ste nazalost dozivjele isto,koliko vam je trebalo da se oporavite?
    Da li su vam vasi vasi lijecnici preporucili da radite neke dodatne pretrage?
    I sto su vam savjetovali nakon kiretaze?
    Kada da pokusate ostvariti novu trudnocu?
    Unaprijed hvala svima koje nadju vremena i volje da odgovore!❤️😘

Cao arwen ,bas mi je zao da ti se to sve dogodilo sa spontanim i kiretazom,ja sam isto prozivila sa 11 tt prije vise od 3 god,i isla sam na kiretazu…iskustvo boze sacuvaj…sta se tice oporavka fizickog ja sam se vratila na posao nakon mjesec dana,a sta se tice psihickog oporavka to je malo potrajalo,ja sam se odlucila na pokusaje ponovo nakon dvi godine jer sam se pripala previse svega i jednostavno nije bilo pravo vrime…dr su rekli mislim 3 mjeseca nista ne pokusavat..pretrage nikakave nisam radila iza toga osim kontrola uzv ,receno mi je da nema potrebe za ikakvim pretragama nazalost da se spontani dogadjaju da nije bio ok plod….i evo sada kad sam napokon skupila hrabrosti godinu ipo nista se ne dogadja.Nista se ne brini, bit ce dobro sve 😁 prihvati da je sada tako kako je ubrzo krecete u nove pokusaje zelim tisve naj naj od srca

Hvala ti na lijepim željama i sto si podijelila svoje iskustvo!
    Zelim ti od srca da vam cim prije uspije❤️ 

jelenajelena
    02. Svibanj 2020. 21:03

Boog curkee..kako ste..kako provodite ovo ludo vrijeme???ja sam pod nekom upalom a do doktora nemogu😔😔ako ima plusica curke cestitam..nisam sve uspjela procitat....ostale curke drzite se....idemo u nove pobjede🤗🤗❤❤

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Arwen87
    02. Svibanj 2020. 21:06

Lilly27

Hej Hcijans, ne želi mi citirati tvoju poruku a za link kad stavim kaže da sam prekršila pravila pa evo stavljam šifru oglasa: 19178246
    Ja naručujem od njih i super mi pokazuju, to su roze trakice.. preuzela sam ih odmah sljedeći dan od kad sam ih kontaktirala ali mislim da je i dostava u roku od par dana, sve po dogovoru 😉 sretno!

Arwen, jako mi je zao sto si to prošla, nisam bila prisutna dok si ti bila na ovoj temi ali tvoj slučaj mi je ulijevao nadu jer smo i mi pred MPO postupkom 😔 želim ti brz oporavak, i fizički i psihički…

Hvala ti❤️
    Zelim vam da sto prije ugledate toliko zeljeni plus,i da sve zavrsi na najljepsi moguci nacin,sa malim zamotuljkom u rukama! 

Bowlica
    02. Svibanj 2020. 21:09

Draga Arwen...žao mi je...tesko je i da glupo je napisati vrijeme liječi rane, ali vjeruj mi naučit će se nositi s tom boli. Plači, viči, grli, razgovaraj sa bliskim osobama nemoj držati u sebi...prošla sam to prije 2 god. bila sam u 8tt. 2 tj prije bila sam na uzv kod svog ginica i sve je bilo ok. Ali me nakon nekoliko dana kopkalo...jer imam 2 djece koje sam rodila 1.3 tjedna ranije a 2.6tjedana ranije i htjela sam nekako ipak cuti i 2.misljenje. otisla privat i dr.mi je samo konstatirao da srce vise ne kuca. Na taj pregleda sam sama dosla autom. Ne sjecam se kako sam u suzama uopce doma dosla koliko sam se tresla i koliko mi muka bilo...totalni šok. Bila sam na bolovanju mjesec i pol dana mogla sam jos ali mi nije imalo smisla vise lezati i plakati svaki dan...morala sam medju ljude i kolege i raditi dalje da maknem misli... i tako mi je bilo lakse. Sjetila sam se da sam nekoliko dana prije tog 2.misljenja imala bolove koji me probudili pred jutro...to je bilo na samo Valentinovo i mislim da je taj dan beba otisla...dan danas si ne mogu oprostiti sto nisam reagirala bila sam smirena i govorila si da je to normalno...drugih simptoma nije bilo. Doktor mi rekao za 3 do 6 mj mozemo opet....necu duziti vise isto sam bila na kiretazi trazila opcu anesteziju inace ne znam kako bih drugacije...najgori dan u zivotu. I onda...ides dalje. Dr. Mi rekao  ne bi trebalo biti problema jer nemamo nikakvih dijagnoza. Ali nekako valjda krivo ciljali jer sam prvi put ovaj mj.mjerila temp.i piskila trakice i imala sam O 30DC danas sam na 5 dpo..i sad napeto čekam... umor...cudno u ustima vec 3 dana, žedna, sve su mi simptomi...vidjet cemo. Nadam se dugici...drz se! ❤

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

Sara 🌸
    02. Svibanj 2020. 21:10

@Arwen

Svaka žena se nosi sa tim na svoj način. Mene je to smeđarenje nekako "pripremilo" na najgore. Jer je bio petak navečer, bila je 90% sigurna da bebi više srce ne kuca. Postojala je nada jer je beba bila ipak premala a aparat neki stari. Moj muž se tako čvrsto držao za to, al ja sam već tad znala. Sutradan, u subotu, smo isli u drugu bolnicu gdje su nam najgore nocne more ostvarene. Muž je skroz bio izgubljen, dok sam ja bila prisebna. Rečeno nam da moramo čekat ponedjeljak za otić kod moje doktorice (jer nisan krvarila skoro pa nista) i onda ce nas ona u bolnicu opet poslat. Takva procedura u DE.
    I sićam se, došli smo kući, i onako u momentu "hrabrosti" govorim mužu kako bi volila da počnem krvarit da ne idem na kiretažu. Odem za dvi min na wc i počnem malo krvarit. Vidin krv na papiru, i govorin "sve je u redu, voli te mama najvise" i tu san se raspala. Dva dana smo bili i muž i ja u užasnom stanju al onda dosao taj ponedjeljak, pomirili smo se sa tim, i staloženi otišli u bolnicu da vidimo što dalje. Dobro san se držala, al u sljedećim danima je bilo par puta kad bi npr vidjela slike uzv-a ili poslije toga HCG testove, a saznali smo na mužev rođendan, gdje ces boljeg poklona. Onda moja prijateljica mi salje slike svog stomacica. Ja sam trebala roditi poslije nje samo dva mjeseca.  Plači kad ti se plače, smij kad ti se smije, i ne osjecaj krivnju. Al nemoj da te osjećaj tuge u potpunosti obuzme, nije dobro za psihu. I pričaj o tome, puno je lakše. 💜 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Arwen87
    02. Svibanj 2020. 21:19

Tonia

Arwen sjećam se i ja cijele priče i pozitivnog testa… Užasno mi je žao… Koliko god klišej zvučalo, vrijeme malo pomogne da se psihički oporavis, al na žalost nikad ta bol u potpunosti ne prođe… Daj si sad malo vremena sama sa sobom, vjerujem da ti je u glavi kaos… Bude i bit će bolje ♥️
    Znam da su neke cure čekale 3mj a neke 6mj valjda kako koji doktor procjeni

Hvala ti na lijepim rijecima!❤️
    Da,kosmar je u glavi,ali nazalost,onaj iz kojeg se ne mogu probuditi!
    Valjda ce jednom biti lakse!

Arwen87
    02. Svibanj 2020. 21:42

mašnica

Draga Arwen…žao mi je…tesko je i da glupo je napisati vrijeme liječi rane, ali vjeruj mi naučit će se nositi s tom boli. Plači, viči, grli, razgovaraj sa bliskim osobama nemoj držati u sebi…prošla sam to prije 2 god. bila sam u 8tt. 2 tj prije bila sam na uzv kod svog ginica i sve je bilo ok. Ali me nakon nekoliko dana kopkalo…jer imam 2 djece koje sam rodila 1.3 tjedna ranije a 2.6tjedana ranije i htjela sam nekako ipak cuti i 2.misljenje. otisla privat i dr.mi je samo konstatirao da srce vise ne kuca. Na taj pregleda sam sama dosla autom. Ne sjecam se kako sam u suzama uopce doma dosla koliko sam se tresla i koliko mi muka bilo…totalni šok. Bila sam na bolovanju mjesec i pol dana mogla sam jos ali mi nije imalo smisla vise lezati i plakati svaki dan…morala sam medju ljude i kolege i raditi dalje da maknem misli… i tako mi je bilo lakse. Sjetila sam se da sam nekoliko dana prije tog 2.misljenja imala bolove koji me probudili pred jutro…to je bilo na samo Valentinovo i mislim da je taj dan beba otisla…dan danas si ne mogu oprostiti sto nisam reagirala bila sam smirena i govorila si da je to normalno…drugih simptoma nije bilo. Doktor mi rekao za 3 do 6 mj mozemo opet….necu duziti vise isto sam bila na kiretazi trazila opcu anesteziju inace ne znam kako bih drugacije…najgori dan u zivotu. I onda…ides dalje. Dr. Mi rekao ne bi trebalo biti problema jer nemamo nikakvih dijagnoza. Ali nekako valjda krivo ciljali jer sam prvi put ovaj mj.mjerila temp.i piskila trakice i imala sam O 30DC danas sam na 5 dpo..i sad napeto čekam… umor…cudno u ustima vec 3 dana, žedna, sve su mi simptomi…vidjet cemo. Nadam se dugici…drz se! ❤

Jako mi je zao zbog tvog gubitka,nadam se da ti ovaj ciklus nosi najvecu srecu!
    Koliko god sam htjela vjerovati da ce sve biti dobro,kao da je postojao neki mali glasic koji mi je govorio da se ne radujem uzalud,i cijelo vrijeme me pratio neki grozan osjecaj,jer je sve pocelo previse divno i nevjerovatno da bi do kraja tako i zavrsilo!

Dashuri
    02. Svibanj 2020. 21:46

Arwen87

Tonia

Arwen sjećam se i ja cijele priče i pozitivnog testa… Užasno mi je žao… Koliko god klišej zvučalo, vrijeme malo pomogne da se psihički oporavis, al na žalost nikad ta bol u potpunosti ne prođe… Daj si sad malo vremena sama sa sobom, vjerujem da ti je u glavi kaos… Bude i bit će bolje ♥️
    Znam da su neke cure čekale 3mj a neke 6mj valjda kako koji doktor procjeni

Hvala ti na lijepim rijecima!❤️
    Da,kosmar je u glavi,ali nazalost,onaj iz kojeg se ne mogu probuditi!
    Valjda ce jednom biti lakse!

Rasplakala si me, a obećala sam sama sebi da više radi toga neću plakati.
    13.10.2018 sam saznala da je mojem prvom malom čudu prestalo kucati srce u 9tt. Bila sam kod 4 različita privatnika, samo u nadi da čujem da su se svi drugi prevarili. No nisu. 
    Kiretažu su mi radili sutradan pod općom anestezijom jer sam bila totalno zatvorena i morali su raditi dilataciju, vjerujem i tebi. 
    Ne ponovilo mi se više nikad. 
    Kiretaža je odlično napravljena, krvarila sam jedan dan, menstruaciju dobila odmah nakon 4 tjedna, 28 dan.
    A onda je uslijedio onaj psihički oporavak, koji nikad nije u potpunosti došao, al moraš gurati naprijed. 
    Mene su umela pitanja što sam ja napravila krivo da je došlo do toga, al moj gubitak su konstatirali greškom prirode.
    Savjetovano mi je 6 mjeseci pauze, baš iz razloga što se grlić maternice prisilno otvarao, da sve zaraste, ja sam tako i uradila. 
    No sad iskreno ne bih. Mi pokušavamo 10 mjeseci, i još ništa. 
    I isto tako smo bez dijagnoze i ja i mm. 
    Žao mi je što nisam krenula ranije, par ciklusa odmora i ispočetka. Jer ako je suđeno da se desi, desit će se. 
    Želim ti svu snagu ovog svijeta da prihvatiš činjenicu da tvoje (kao i moje) malo čudo još nije došlo.
    Kako bi moj mm rekao, naša beba je malo otišla, al vratit će se kad bude spremna! 🙏❤️

05.12.2022 💗

Arwen87
    02. Svibanj 2020. 22:17

Mrljica

@Arwen

Svaka žena se nosi sa tim na svoj način. Mene je to smeđarenje nekako "pripremilo" na najgore. Jer je bio petak navečer, bila je 90% sigurna da bebi više srce ne kuca.Plači kad ti se plače, smij kad ti se smije, i ne osjecaj krivnju. Al nemoj da te osjećaj tuge u potpunosti obuzme, nije dobro za psihu. I pričaj o tome, puno je lakše. 💜

Grozno!
    Srce me boli i zbog tebe i zbog nas!
    I ja sam imala osjecaj da se nece dobro zavrsiti i prije nego je krenulo smedjarenje,jednostavno,sve je bilo previse savrseno i bajkovito da bi do kraja zavrsilo sretno!
    I suprug i ja smo se isplakali ovih dana,ali nista nije lakse!
    On je divan,najbolji na svijetu, najveća mi je podrska,da njega nemam ne znam sta bi sa mnom bilo,ali suze nam ne donose nikakvo olaksanje!
    Malo tjesim ja njega,malo on mene,a ubrzo nakon toga jecam u njegovom narucju dok mi on brise suze i govori da ce sve biti u redu pa na kraju zaplace i sam!
    Nakon sto sam saznala da nasa beba vise nije s nama,ne znam kako sam dosla do auta gdje me on cekao i suzdrzala se da se ne raspadnem na pola ulice!
    Dok sam mu prilazila mislio je da je ipak sve dobro,ali kad sam sjela u auto i kad su se suze pocele slijevati sve mu je bilo jasno!
    Trudio se ostati pribran a onda se u pola puta i on raspao i jecao skupa sa mnom!
    Sutradan kad me vozio na kiretazu,poceo je plakati u autu i drzao me za ruku i ljubio je!
    Rekla sam mu da ne bude tuzan i da cemo valjda opet uspjeti ostvariti trudnocu!
    Nije plakao zbog toga!
    Jednostavno je rekao da se ne moze pomiriti s tim da uz svu ovu patnju koju vec prolazim,jos moram i na kiretazu i izdrzati i tu bol i mucenje!
    Nakon sto je sve bilo gotovo,nazvala sam ga da mu javim da sam dobro,da me ne boli i ne krvarim jako, plakao je jer mi ne moze pomoci i ne moze jos biti sa mnom dok me ne otpuste i molio me da mu kazem ako bilo sta trebam...
    Njegova podrska mi je znacila vise nego sto ce on ikada moci znati!
    Okruzeni smo divnim ljudima koji nas vole i koji su bili presretni zbog malog andjela,iscekivali su ga jednako nestrpljivo kao i mi sami,i znam da su jako tuzni i neutjesni jer nam ne mogu pomoci!
    Nasa mrva nije ni bila svjesna koliko je od prvog trenutka bila voljena i nazalost,nikad to nece ni saznati!
    Nadam se da ce nam nakon ove tuge i boli ipak doci malo bolji dani!

Rita37🤰
    02. Svibanj 2020. 22:19

Arwen87

Pozdrav drage zene!❤️
    Evo mene nazalost opet na ovoj temi!
    Ne znam koliko i da li me se uopce sjecate, ali evo,prije dva dana sam bila na kiretazi!
    Prije par dana mi se pojavilo malo smedjeg iscjetka bez nekih posebnih bolova,otisla sam na kontrolu i uzv,gdje je dr.nazalost rekla da ne moze registrirati otkucaje srca bebe!
    Prvi pregled je bio sa 6+1,i sve je bilo u savrsenom redu!
    Na ovoj drugoj kontroli,trebala sam biti trudna nesto vise od 10 tjedana!
    Mislim da ne moram ni govoriti kako sam se osjecala u tom trenutku,a jednako jadno i slomljeno se osjecam i sad!
    Nakon godinu i pol pokusavanja,i zadnji ciklus prije nego smo trebali krenuti u mpo postupke,docekali smo plus,a sve je zavrsilo kao u nekom horor filmu!
    Sama kiretaza je bila uzasno iskustvo za koje se nadam da ga vise nikad necu morati prozivjeti,a nadam se niti jedna od vas!
    Cure koje ste nazalost dozivjele isto,koliko vam je trebalo da se oporavite?
    Da li su vam vasi vasi lijecnici preporucili da radite neke dodatne pretrage?
    I sto su vam savjetovali nakon kiretaze?
    Kada da pokusate ostvariti novu trudnocu?
    Unaprijed hvala svima koje nadju vremena i volje da odgovore!❤️😘

Zao mi je zbog vaseg gubitka.... Puno snage vjere i volje za napred zelim tebi i muzu... 

🤗❤️🍀🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.