Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    02. Svibanj 2020. 18:58

Jojjj sjecam. Bas mije zao. Samo ti mogu poslat lijepe rijeci molitve i puno zagrljala utjehe. Sretno dalje. Nema odustajanja.

06/20 blighted ovum 8tt.

02. Svibanj 2020. 18:58

Mrljica

Hcijnas

Hej svima :) , od ovog mjeseca bi htjela pratiti sa lh trakicama a ove u ljekarni su skupe… Ima li tko link sa njuskala ili odakle vec uzmete?

Pozz, ja sam svoje narucila sa Alija:#Aliexpress € 7,26 45%OFF | 50pcs Household PH Test Strip Indicator LH Test Paper For Water Saliva and Urine Testing Measuring Pregnancy

https://a.aliexpress.com/_BSBNiC

Imaj na umu da ces ih cekat najmanje mjesec dana. Budući da nisam u Hrv, nisan nikad s Njuškala narucivala, pa stvarno ne bi znala ima li netko bas provjeren. Nadalje, mozes i sa ebay uk potrazit i narucit. Većina ih šalje u Hrv. Samo u trazilicu upis : Lh Strips ili Lh test. Ili na njuškalu LH trakice.

Pozz.

Joj vidjela sam da se dugo ceka, netko mi je sugerirao njuskalo ali toliko ih ima, a ja ne znam koje su okej, provjerene.. Svega ima na njuskalu a bas ovaj mjesec zelim popratit pik.. Do sada sam isla na osjecaj, bol u jajniku i slicno.. Doduse ovaj mjesec sam bas mislila da sam uspjela ali 3 dana bolovi i dosla M... Optimistična sam za ovaj mjesec da su sve izracunat (🤦‍♀️)  i da cemo uspjet 🙏

Arwen87
    02. Svibanj 2020. 19:32

Mallla

Arwen87

Pozdrav drage zene!❤️
    Evo mene nazalost opet na ovoj temi!
    Ne znam koliko i da li me se uopce sjecate, ali evo,prije dva dana sam bila na kiretazi!
    Prije par dana mi se pojavilo malo smedjeg iscjetka bez nekih posebnih bolova,otisla sam na kontrolu i uzv,gdje je dr.nazalost rekla da ne moze registrirati otkucaje srca bebe!
    Prvi pregled je bio sa 6+1,i sve je bilo u savrsenom redu!
    Na ovoj drugoj kontroli,trebala sam biti trudna nesto vise od 10 tjedana!
    Mislim da ne moram ni govoriti kako sam se osjecala u tom trenutku,a jednako jadno i slomljeno se osjecam i sad!
    Nakon godinu i pol pokusavanja,i zadnji ciklus prije nego smo trebali krenuti u mpo postupke,docekali smo plus,a sve je zavrsilo kao u nekom horor filmu!
    Sama kiretaza je bila uzasno iskustvo za koje se nadam da ga vise nikad necu morati prozivjeti,a nadam se niti jedna od vas!
    Cure koje ste nazalost dozivjele isto,koliko vam je trebalo da se oporavite?
    Da li su vam vasi vasi lijecnici preporucili da radite neke dodatne pretrage?
    I sto su vam savjetovali nakon kiretaze?
    Kada da pokusate ostvariti novu trudnocu?
    Unaprijed hvala svima koje nadju vremena i volje da odgovore!❤️😘

Arwen draga naravno da te se sjećam (ipak sam tu starosjedilac)…. Neopisivo mi je žao što ti se to dogodilo, nemam riječi koja bi bila primjerena za utješiti te! Šaljem čvrst zagrljaj… Ne ponovilo se ❤️

Hvala ti❤️
    Prije ovog svega,najgore mi je bilo sto ne uspijevamo ostvariti trudnocu bez obzira na savrsene nalaze....a sad,nakon svega,pomislim da bolje mozda da se trudnoca nije ni dogodila ako je morala zavrsiti ovako!
    Ne znam kako naci snage za dalje...
    Zelim ti da sto prije uspijes ostati trudna,i da ti krajnji rezultat ne bude kao moj❤️

unknown_girl
    02. Svibanj 2020. 19:45

Arwen87

Pozdrav drage zene!❤️
    Ne znam koliko i da li me se uopce sjecate, ali evo,prije dva dana sam bila na kiretazi!
    Prije par dana mi se pojavilo malo smedjeg iscjetka bez nekih posebnih bolova,otisla sam na kontrolu i uzv,gdje je dr.nazalost rekla da ne moze registrirati otkucaje srca bebe!
    Mislim da ne moram ni govoriti kako sam se osjecala u tom trenutku,a jednako jadno i slomljeno se osjecam i sad!
    Nakon godinu i pol pokusavanja,i zadnji ciklus prije nego smo trebali krenuti u mpo postupke,docekali smo plus,a sve je zavrsilo kao u nekom horor filmu!
    Sama kiretaza je bila uzasno iskustvo za koje se nadam da ga vise nikad necu morati prozivjeti,a nadam se niti jedna od vas!

Cao arwen ,bas mi je zao da ti se to sve dogodilo sa spontanim i kiretazom,ja sam isto prozivila sa 11 tt prije  vise od 3 god,i isla sam na kiretazu...iskustvo boze sacuvaj...sta se tice oporavka fizickog ja sam se vratila na posao nakon mjesec dana,a sta se tice psihickog oporavka to je malo potrajalo,ja sam se odlucila na pokusaje ponovo nakon dvi godine jer sam  se pripala previse svega i jednostavno nije bilo pravo vrime...dr su rekli mislim 3 mjeseca nista ne pokusavat..pretrage nikakave nisam radila iza toga osim kontrola uzv ,receno mi je da nema potrebe za ikakvim pretragama nazalost da se spontani dogadjaju da nije bio ok plod....i evo sada kad sam napokon skupila hrabrosti godinu ipo nista se ne dogadja.Nista se ne brini, bit ce dobro sve 😁 prihvati da je sada tako kako je ubrzo krecete u nove pokusaje zelim tisve naj naj od srca

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

Lilly27
    02. Svibanj 2020. 19:56

Hej Hcijans, ne želi mi citirati tvoju poruku a za link kad stavim kaže da sam prekršila pravila pa evo stavljam šifru oglasa: 19178246
    Ja naručujem od njih i super mi pokazuju, to su roze trakice.. preuzela sam ih odmah sljedeći dan od kad sam ih kontaktirala ali mislim da je i dostava u roku od par dana, sve po dogovoru 😉 sretno! 

Arwen, jako mi je zao sto si to prošla, nisam bila prisutna dok si ti bila na ovoj temi ali tvoj slučaj mi je ulijevao nadu jer smo i mi pred MPO postupkom 😔 želim ti brz oporavak, i fizički i psihički...

👩 31 - hashimoto
    👱‍♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
    10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
    02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
    6/24 FET blastociste - biokemijska

Arwen87
    02. Svibanj 2020. 20:32

Anitram1982

Arwen87

Pozdrav drage zene!❤️

A draga moja sjecam te se naravno i bas mi je jako zao. Ne znam sto bi ti rekla, a da ti to ne znas. Prvi dani su koma i teski ali s vremenom ce postat lakse. I opet ces se dignuti i nastaviti putem ka ostvarivanja svojeg cilja. Ja nisam imala kiretazu ali mislim da koji mjesec je najbolje pricekati. Za pretrage ne znam jer mene su odmah poslali geneticarki. Zavisi sve. Posavjetuje se sa ginicom. Zelim ti svu srecu za dalje i da brzo dodes k sebi. A sad si daj vremena. ❤❤

Hvala ti na lijepim zeljama i rijecima utjehe!
    Pratila sam i vas ali se nisam javljala!
    Vidim da se spremas na novi postupak!
    Zelim ti od sveg srca da ovaj put uspije❤️

Arwen87
    02. Svibanj 2020. 20:55

Mrljica

Arwen87

Pozdrav drage zene!❤️

Pozz Arwen, ja sam ti već poslala poruku u Zimskim bebama jer sam naišla na tvoj post,a slučaj nam je skoro identičan, osim što sam ja 10 dana nakon prvog pregleda gdje su viđeni otkucaji srca imala spontani, i srećom,kiretaža nije bila potrebna 

Drži se, doć će nama naša dugica jednom ❣️

Hvala ti❤️
    Znam da si mi pisala i na drugoj temi,ali jednostavno se vise ne sjecam kome sam sta pisala i odgovorila!
    Ne zamjeri!
    Nakon sto mi je dr.rekla da otkucaja nema,sve mi je bilo kao u magli...nista se nisam sjetila pitati!
    Samo mi se vrtila po glavi misao da nase mrve vise nema!
    Prije same kiretaze doktor koji je obavio zahvat ponovio je uzv! 
    Pitala sam ga da li se uopce vidi plod i da li moze otprilike zakljuciti kada se sve moglo dogoditi!
    Rekao je da se vise ne vidi ni plod ni ž.v.i da je bebi srce stalo vjerovatno puno prije te druge kontrole!
    Po njegovom,to se moglo dogoditi vec par dana nakon prvog pregleda na kojem se sve činilo savrseno !
    Najgore od svega je to sto se takav scenarij po nicemu nije dao naslutiti!
    Tijekom postupka rekao je da ce koristiti najmanji vakuum i gledati da bude sto pazljiviji buduci da nisam radjala i zbog eventualnih buducih trudnoca!
    Ne znam da li je to normalno,ali ja skoro nista nisam krvarila-natopila jedan mali dnevni ulozak,pola obicnog Always,i jos jedan ili dva malo zamrljala i to je sve!
    Sad ih nosim bezveze jer nema skoro nista na njima!
    Oprostite na detaljnom opisu!
    Nadam se samo da je to mozda znak da ostecenje endometrija nije toliko strasno, pa da mozda postoji i sansa da se malo brze oporavim, bar fizicki!
    Znam za veliki postotak spontanih pobacaja u ranim trudnocama,ali eto,nitko ne misli da ce dozivjeti takvu sudbinu!
    Zao mi je zbog svega sto si i sama prosla!
    Doktorica mi je rekla da sam na bolovanju do daljnjeg i da dodjem na kontrolu za dva tjedna!
    Ne znam na koliko bolovanja imam pravo,ali trenutno ne mogu ni zamisliti kako ce izgledati vracanje u svakodnevnicu!
    Probudim se i zaspim u suzama!
    I sramota me sto sve ovo toliko lose podnosim jer se smatram za prilicno stabilnu i realnu osobu i svjesna da ima zena koje su prosle puno gore stvari,ali na ovo se nitko ne moze pripremiti!

Tonia♥️
    02. Svibanj 2020. 20:56

Arwen sjećam se i ja cijele priče i pozitivnog testa... Užasno mi je žao... Koliko god klišej zvučalo, vrijeme malo pomogne da se psihički oporavis, al na žalost nikad ta bol u potpunosti ne prođe... Daj si sad malo vremena sama sa sobom, vjerujem da ti je u glavi kaos... Bude i bit će bolje ♥️
    Znam da su neke cure čekale 3mj a neke 6mj valjda kako koji  doktor procjeni 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Arwen87
    02. Svibanj 2020. 20:56

Hcijnas

Arwen87

Pozdrav drage zene!❤️

Zao mi je ovo cuti, drzi se i imaj na umu da ako si jednom uspjela zaceti uspjet ces i drugi put i tada ce sve biti uredu 🙏🙏🙏💕💕💕

Hvala ti❤️

Arwen87
    02. Svibanj 2020. 20:58

Mara Kokosica

Jojjj sjecam. Bas mije zao. Samo ti mogu poslat lijepe rijeci molitve i puno zagrljala utjehe. Sretno dalje. Nema odustajanja.

Hvala na podrsci i lijepim zeljama ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.