Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malela
    27. Travanj 2020. 10:00

Tek je 10h, a već sam 10 puta bila na wc-i 🙄😋

maki994
    27. Travanj 2020. 10:15

Svaka vam cast cure koje imate simptome i opet cekate jos da napravite test 😄😄 ja nemam nikakve simptome a opet znam da cu uraditi najkasnije na dan ocekivane 🙄 jednostavno ne mogu protiv toga 🙄

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

LeLa2807
    27. Travanj 2020. 10:16

Marinalin, molim te dodji na fb i stavi nekog za admina jer ti si nam admin i ne mozemo maknut druge clanice koje nisu aktivne sa chata. Hvala :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Roza994
    27. Travanj 2020. 10:23

maki994

Svaka vam cast cure koje imate simptome i opet cekate jos da napravite test 😄😄 ja nemam nikakve simptome a opet znam da cu uraditi najkasnije na dan ocekivane 🙄 jednostavno ne mogu protiv toga 🙄

Ja vise neznam dali si umisljam ili ne, dali je pms ili nije vec ludim od tih mogucih simptoma...ali isto nekad nemam nikakve moguce simptome pa napravim test jer se nadam i nemogu izdrzat 😄

Roza994
    27. Travanj 2020. 10:30

Lucky🍀

maki994

Ja sam kineza popiskila prije 4 dana, ali nije nista pokazao, tek nakon mozda pola sata kad sam ga bezveze pogledala jos jednom je mooozda bila neka jadna sjena iz nekog kuta, a mozda je to bio samo moj mozak koji je htio vidit sjenu 😂😂😂 i eto 16dpo M jos nema, grceva nema, pristica nema, nemam pms navalu na hranu, samo cice bole…pa ga ti sad znaj, makar stigne ona doc jos do sutra ujutro dok dodem do

🤞🏻🤞🏻Za plusic sutra😀

maki994
    27. Travanj 2020. 10:30

Roza994 bas tako stalno gledam pratim usporedjujem, sama sebi kazem ok dosta je 😂 ali psiha je cudo 🙄 
    Lucky da i to se desava da mi se prividja crtica 😂😂😂 
    Svako jutro ocekujem neke simptome i razocaram se kad ih nema eto.... 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

zabrinutakata
    27. Travanj 2020. 10:53

Dragicke kad ste uzimali trakice meni je danas zadnji dan menstruacije i sad zelim provati sa ttrakicama da budem sigurna da je to bas to 😊 zelimo bebu vise od icega imala jedan spontani proje skoro godinu dana i sad tradimo na bebi vec par miseci i razocarenje uvik...molin vas pomozite bar rijeci utjehe luda sam vise 

maki994
    27. Travanj 2020. 10:54

Lilo23 divnooo 🥰🥰🥰🥰 daj Boze da svi uskoro ugledamo isto ❤️

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

maki994
    27. Travanj 2020. 11:02

Zabrinutakata ja pocnem trakice koristiti nakon 4 dana prestanka M, znaci otprilike 12.dan ciklusa. I koristim ih svaki dan 5-6 dana u posljepodnevnim satima. Vecinom u tom periodu mi se i desi ovulacija. 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

zabrinutakata
    27. Travanj 2020. 11:04

Provat cemo i to pratiti ,kako to coviku u glavi kad nismo radili na bebi kad niamo ni sanjali o njoj uvatilo se a sad nikako ...koja luda psiha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.