Da da, za justagirl zapravo znam.
Ma sve cemo uskoro!
Pozdravite cure na fejsu!
A Skunca je mene bila narucila s tocno 7tt, ona ne voli ranije narucivati. Jaooo, prekrasno! Uzivaj sad u toj srecici 💗
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Da da, za justagirl zapravo znam.
Ma sve cemo uskoro!
Pozdravite cure na fejsu!
A Skunca je mene bila narucila s tocno 7tt, ona ne voli ranije narucivati. Jaooo, prekrasno! Uzivaj sad u toj srecici 💗
Jel te škunca slala vadit betu?? Ok onda za tri tjedna očekujem. To sam si i mislila. Jel vadi briseve ona odmah na prvom pregledu i krv?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
https://ibb.co/W0KjmJJ napravila sam jos jedan testic sad i cini mi se cak da je crtica jaca nego sa jutarnjim urinom 😊
Jasno se vidi sad :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lela, nije me ona slala, ja sam isla u mediko vaditi samoinicijativno. A za prvi pregled ne znam jer sam taman par dana prije zavrsila u bolnici.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
https://ibb.co/W0KjmJJ napravila sam jos jedan testic sad i cini mi se cak da je crtica jaca nego sa jutarnjim urinom 😊
Jasno ko dan. Bravo Lilo. Samo nek tamni. Koji ti je dan poslije O?
06/20 blighted ovum 8tt.
Jasno ko dan. Bravo Lilo. Samo nek tamni. Koji ti je dan poslije O?
13 dpo sam danas
Trebala sam danas dobit kao i isla bezveze napravit test i bome sam se iznenadila 😄 joj nadam se da ce tamnit i da ce sve bit uredu sutra cu jos kupit u ljekarni test pa cu ponovit
Hoce. Sretno i javljaj sve.
06/20 blighted ovum 8tt.
Meni je danas 29dc, promatrajući zadnja 3 ciklusa trebala sam M dobiti već jučer, a nisam ni jučer, ni danas. Uzbuđenje polako raste, ali bojimo se uopće i pomisliti na nesto više od toga. Danas je 13dpo. Vidjet ćemo još sutra kako će dan proći. Nadamo se najboljem ❤️❤️❤️
Meni je danas 29dc, promatrajući zadnja 3 ciklusa trebala sam M dobiti već jučer, a nisam ni jučer, ni danas. Uzbuđenje polako raste, ali bojimo se uopće i pomisliti na nesto više od toga. Danas je 13dpo. Vidjet ćemo još sutra kako će dan proći. Nadamo se najboljem ❤️❤️❤️
Ahaa. Meni je sutra 25DC a ne trebam u utorak dobit. Najgori su zadnji dani. Dakako nego nadamo
06/20 blighted ovum 8tt.
Lilo 23 tako me strah uopće ga raditi, joj tako mi nikad nije bilo. Ako sutra ne dođe radim ga u utorak ujutro, a do tada ću izluditi valjda. Jučer i danas sam valjda 555x uska na wc provjeravati kakvo je stanje.
Joooj da barem bude kao što kažeš. Noćas sam zaspala tek oko pola 2, a probudila se u 6 već, sve od uzbuđenja.
Sortiraj odgovore
Najstariji