Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    24. Travanj 2020. 10:22

Kaća

Ivkica vidim da ste vi isti par po godinama kao muž i ja. Mi smo pokušavali što prirodnije. Bez trakica, praćenja bazalne temp i ostalih stvari, tako da maksimalno uklonimo presinga s toga. Sad je već vrijeme za pretrage. Ako sve bude u redu onda ćemo se baciti na trakice i ostalo. Imaš još fore, a do tada gledaj na to kao na vaše vrijeme u kojem možeš uživati u intimi sa svojim dragim. Jer kako moja baba kaže kasnije od djece nećeš moći hehe

I tebi he 15 ciklus kao i nama.... mi jos nismo prosli pretrage, a sad ni necemo dok se korona smiri a onda se planiram javiti ginekologu da vidimo sto i kako dalje...ja sam imala 2 biokemijske, nikako da se plod odrzi😪

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

unknown_girl
    24. Travanj 2020. 10:33

Kiky 🥰

Kaća

Ivkica vidim da ste vi isti par po godinama kao muž i ja. Mi smo pokušavali što prirodnije. Bez trakica, praćenja bazalne temp i ostalih stvari, tako da maksimalno uklonimo presinga s toga. Sad je već vrijeme za pretrage. Ako sve bude u redu onda ćemo se baciti na trakice i ostalo. Imaš još fore, a do tada gledaj na to kao na vaše vrijeme u kojem možeš uživati u intimi sa svojim dragim. Jer kako moja baba kaže kasnije od djece nećeš moći hehe

I tebi he 15 ciklus kao i nama…. mi jos nismo prosli pretrage, a sad ni necemo dok se korona smiri a onda se planiram javiti ginekologu da vidimo sto i kako dalje…ja sam imala 2 biokemijske, nikako da se plod odrzi😪

Mi isto 15 ciklus,od pretraga u 1 misec m je radio spermio,ja sam trebala sada na hsg  pa odgodeno radi corone,trakice sam tek sad pocela koristiti,bilo bi dobro da se javis gin pa da krenes sa pretragama 

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

Kiky 🥰
    24. Travanj 2020. 10:37

unknown_girl

Kiky 🥰

Kaća

I tebi he 15 ciklus kao i nama…. mi jos nismo prosli pretrage, a sad ni necemo dok se korona smiri a onda se planiram javiti ginekologu da vidimo sto i kako dalje…ja sam imala 2 biokemijske, nikako da se plod odrzi😪

Mi isto 15 ciklus,od pretraga u 1 misec m je radio spermio,ja sam trebala sada na hsg pa odgodeno radi corone,trakice sam tek sad pocela koristiti,bilo bi dobro da se javis gin pa da krenes sa pretragama

Problem je u tome sto mi je muz pomorac,trebao je vec otici ali korona nas je zeznula pa je do daljnjega odgodjeno a ako krenemo u bilo sto  nemozemo stati na pola pretraga. To mo je najveci problem..ali mozda bi mogla napraviti ja pretrage sve pa on ima samo spremiogram

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

unknown_girl
    24. Travanj 2020. 10:41

Kiky 🥰

unknown_girl

Kiky 🥰

Kaća

Mi isto 15 ciklus,od pretraga u 1 misec m je radio spermio,ja sam trebala sada na hsg pa odgodeno radi corone,trakice sam tek sad pocela koristiti,bilo bi dobro da se javis gin pa da krenes sa pretragama

Problem je u tome sto mi je muz pomorac,trebao je vec otici ali korona nas je zeznula pa je do daljnjega odgodjeno a ako krenemo u bilo sto nemozemo stati na pola pretraga. To mo je najveci problem..ali mozda bi mogla napraviti ja pretrage sve pa on ima samo spremiogram

Ja mislim da bi bilo dobro da i vi krenete lagano,tako smo i mi on je napravio samo spermo,a ja sam isla na pregled pa sam trebala vadit sve hormone i to ali nisam nista jer je bilo ovo sa koronom sad kad se ovo smiri onda nastavljam,ako uspije da napravi spermo pa da otprilike znate sta se desava jel dobar ili nije

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

Kaća
    24. Travanj 2020. 11:20

Znači opsjedamo svi doktore nakon ove korone hahahhaha ima da im se smuči 😂

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

ivkica
    24. Travanj 2020. 11:45

Kako znate kad imate biokemijsku? Čitajući o tome, meni je jedan mjesec bilo baš da kad sam dobila m da sam jako krvarila i da je bilo ugrušaka

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Kiky 🥰
    24. Travanj 2020. 12:32

ivkica

Kako znate kad imate biokemijsku? Čitajući o tome, meni je jedan mjesec bilo baš da kad sam dobila m da sam jako krvarila i da je bilo ugrušaka

Ja sam kad sam imala prvi put biokemijsku isla kod ginekologa jer me jako bolio trbuh, krvarila sam i test pozitivan.  Ovaj zadnji ciklus je isto bila biokemijska isla sam vadit betu bila je pozitivna i za dva dana negativna. Ovaj put sam bas osjetila simptome trudnoce, ali nazalost nije se odrzalo...

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    24. Travanj 2020. 12:34

unknown_girl

Kiky 🥰

unknown_girl

Kiky 🥰

Kaća

Problem je u tome sto mi je muz pomorac,trebao je vec otici ali korona nas je zeznula pa je do daljnjega odgodjeno a ako krenemo u bilo sto nemozemo stati na pola pretraga. To mo je najveci problem..ali mozda bi mogla napraviti ja pretrage sve pa on ima samo spremiogram

Ja mislim da bi bilo dobro da i vi krenete lagano,tako smo i mi on je napravio samo spermo,a ja sam isla na pregled pa sam trebala vadit sve hormone i to ali nisam nista jer je bilo ovo sa koronom sad kad se ovo smiri onda nastavljam,ako uspije da napravi spermo pa da otprilike znate sta se desava jel dobar ili nije

Pa da vidjet cu s muzem dal bi isao sada radit spermogram a nezz dali bi ga sad i poslali kad je ovakvo stanje... sve se nekako nadam da ce nam uspjet i odgadjamo pretrage ali cini se da cemo morati nece biti druge..

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

• ZuleZ
    24. Travanj 2020. 12:35

Evo i ja prijavljujem da je vještica upravo stigla i to dva dana ranije, moguće da je zbog vrkute koju pijem. Pogodilo me, ovaj ciklus smo ponovno imali lipo odnose na obećavajuće dane i ovulacija je bila uhvaćena (koristim clear blue digitalni test), ali eto ponovno bez uspjeha. Zvala ginekologa, kaže još uvijek primaju samo trudnice, al da se javim idući tjedan da će do tada sigurno imati više info.. Najradije bi ovaj idući ciklus preskočila i malo se odmorila od svega.. Umorni smo oboje od pokušavanja i nadanja.. 

👩🏻27 god.
    👨🏼31 god.,
    Termin 16.06.2021. 🤰🏻👨‍👩‍👧💕

zabrinutakata
    24. Travanj 2020. 12:39

Dobar dan drage moje evo imala sam kiretražu u 8 mijesecu prosle godine , ustanovili su mi da je molarna trudnoca bila blaga… sad neznam kad bi mogla opet na bebu mi radimo na njoj 3 miseca i nista svaki put razocarenje … menstruacija mi varira nekad na 28 dana nekad 25 nekad 30 i imam je po 4 5 dana najprije smedi iscijedak pa roskasto pa krv … ginekolog mi ne radi pa cu otici privatno sad kad mi stane …ali me zanima samo kad ste vi zatrudnile i jeste li pile sza i to …hvala unaprid i oprostite na dugom postu 🥰 znam da nije za ovu temu ali tu ste mi nekako aktivne 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.