A i oni su slatki. Moj je u početku držao distancu jer sam ja šizila, pa da drži balans. Sad kad sam ja se smirila, on trči za mnom i viče mirišeš na bebu. Njima je najgore šta ne mogu puno toga napravit. Vide nas kako šizimo, a ne mogu nam pomoći.
Ja nikad neću zaboravit scenu u ordinaciji kad nam je rečeno da bebino srce više ne kuca. On je bio totalno izgubljen. Ja san u tom trenu bila ona koja je bila sabrana i postavljala pitanja da koji su sljedeci koraci. On je samo izbezumljeno stajao tamo. Sam Bog zna kako nas je uspija dovest kući.
Uistinu, oni nista ne mogu, zato i moraju trpit naše gluposti i živciranja. Njemu je to još sve "bit će sve u redu" i nadan se da je u pravu.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Moj muž kao ne opterećuje se s tim, mislim krivo mu bude kad svaki mjesec ipak dodje vještica, ali vidim na njemu da i nije baš toliko ravnodušan iako pokušava sakriti. Njegovo muško društvo skoro svi imaju već bar 1 dijete (slučajno i neplanirano svi osim jednog para koji je išao ciljano) i sada to njemu stvara presing jer oni su glupi pa mu svako malo komentiraju A šta ti čekaš, kad ćeš ti bla bla, a ne znaju da se trudimo već pola godine. Preglupo. Ja sama sebi ne stvaram još uvijek toliki presing, budem tužna kad mi vještica ipak stigne, piskim Lh trakice i hvatam ovulaciju ali evo još sam u 26-oj god. pa računam da imam vremena, ako ne uspije kroz par mj. bacamo se na daljnje pretrage. Nastojim što opuštenije pristupiti svemu ovome.
👩🏻27 god.
👨🏼31 god.,
Termin 16.06.2021. 🤰🏻👨👩👧💕
Ma ja ga zajebajen da se ja uvik vodim onom "uvik može gore" 😂😂😂 Ja sam uistinu, uistinu zahvalna na svome. On je moj glas razuma. Poludin 300 puta dnevno na njega, al bome samoizolaciju ni sa kin drugin ne bih htjela radit 😁 I koliko god ja želim to dite, želin i zbog njega, jer znan kakav ce dobar otac bit. Nema djeteta koje ga ne voli kad ga upozna.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mrljica točno te razumim. Ja tek u subotu trebam dobit, al on je zabrijao da ja mirišem na bebe i mazi mi trbuh kaže, "nemoj mamu puno gnjaviti, boli je pupa" hqhahhahaha
E sad kad ću raditi u jutro test točno znam da ću se cijelu noć budite, od uzbuđenja. 🤦🤦🤦
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Moj je nekako totalno smiren i opusten. Znam da zeli bebu, to je jasno od prvog dana, sestra mu ima bebu i on ju obozava i bas se raduje da postane tata. Ali nekad mi tako nije jasan, uopce ne razgovara samnom o tome, niti me pita kad je ovulacija, jel bila jel prosla sta se dogadja. Sve mu ja to pricam on samo kaze aha super, kao ne razumije se on u te dane... Jednom sam mu rekla ti samo cekas da ja kazem eto trudna sam i to je to. On kaze kad god otvorimo tu temu ti se rastuzis a ja to je zelim 🤷🏻♀️ Ne znam ni sama, mozda previse ocekujem od njega...
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Mrljica točno te razumim. Ja tek u subotu trebam dobit, al on je zabrijao da ja mirišem na bebe i mazi mi trbuh kaže, "nemoj mamu puno gnjaviti, boli je pupa" hqhahhahaha
E sad kad ću raditi u jutro test točno znam da ću se cijelu noć budite, od uzbuđenja. 🤦🤦🤦
Ja jos imam.slike di on priča sa mojin stomakon. Nije bilo šta zapravo, osim šlaufića😂 Al' ta promjena koja se desila od trena kad smo saznali da san trudna. Tu količinu zagrljaja nikad prije doživila, nesto nenormalno. Ja spavat noćima nisan mogla jer bi me se skroz zabio u mene. A ja moram imat svoj komfor kad je spavanje u pitanju. Postanu i oni velike bebe.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Moj je nekako totalno smiren i opusten. Znam da zeli bebu, to je jasno od prvog dana, sestra mu ima bebu i on ju obozava i bas se raduje da postane tata. Ali nekad mi tako nije jasan, uopce ne razgovara samnom o tome, niti me pita kad je ovulacija, jel bila jel prosla sta se dogadja. Sve mu ja to pricam on samo kaze aha super, kao ne razumije se on u te dane… Jednom sam mu rekla ti samo cekas da ja kazem eto trudna sam i to je to. On kaze kad god otvorimo tu temu ti se rastuzis a ja to je zelim 🤷🏻♀️ Ne znam ni sama, mozda previse ocekujem od njega…
joj tako i meni...onda imam osjećaj kao da mu moram nacrtat, znam da želi dijete ali sa tim šta ne pokazuje i ne pokreće temu dobijem dojam kao da mu nije stalo ili još nije spreman...
tako i z avjenčanje
Cure, primjetila sam nesto cudno, danas mi 6dan od ovulacije a grudi su mi jos uvijek bolne i malo teske... znam da nije znak trudnoce jer je prerano ali u mene su grudi bolne inace samo par dana prije menstruacije... jel se nekoj desavalo?
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Moj je nekako totalno smiren i opusten. Znam da zeli bebu, to je jasno od prvog dana, sestra mu ima bebu i on ju obozava i bas se raduje da postane tata. Ali nekad mi tako nije jasan, uopce ne razgovara samnom o tome, niti me pita kad je ovulacija, jel bila jel prosla sta se dogadja. Sve mu ja to pricam on samo kaze aha super, kao ne razumije se on u te dane… Jednom sam mu rekla ti samo cekas da ja kazem eto trudna sam i to je to. On kaze kad god otvorimo tu temu ti se rastuzis a ja to je zelim 🤷🏻♀️ Ne znam ni sama, mozda previse ocekujem od njega…
joj tako i meni…onda imam osjećaj kao da mu moram nacrtat, znam da želi dijete ali sa tim šta ne pokazuje i ne pokreće temu dobijem dojam kao da mu nije stalo ili još nije spreman…
tako i z avjenčanje
Tocno tako i kod mene... ponekad pomislim da nije spreman ali onda se skontam pa nisam zapravo ni ja... nitko za taj korak nije u potpunosti spreman ali bitna je zelja,a to vjerujem da postoji
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Cure mislim da su oni tu svi slicni, njima je to sve previse za pratit, trakice, ovulacije, menge, temperature….stalo im je sigurno jer da nije nebi nas slusali i trpili to nase: e sad je ovulacija, idemo u akciju! 😂 Ruku na srce nije im lako s nama, a strpljenja imaju 🥰
Bome ni njima, a ni nama s njima
Sortiraj odgovore
Najstariji