Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kaća
    23. Travanj 2020. 09:43

Lucky navijamo za bebicu. Napravi u jutro test da se smiriš, ta lh lipo izgleda. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• MJ317
    23. Travanj 2020. 09:45

Lucky drzim fige! 🤩

chiAn
    23. Travanj 2020. 10:40

Lucky držim fige 🤞🏼🙏🏻🙏🏻

Ja jutros ponovila test i mogu reci da je sjena svjetlija...malo sam razocarana...necu vise praviti testove dok mi ne bude kasnila...a trebala bih dobiti za 2-3 dana...jucer sam pogrijesila kad sam rekla da mi je 11dpo...bio je 12...znaci danas je 13...a trebala bih 25.4. Dobiti...hmm

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

maki994
    23. Travanj 2020. 10:46

Lucky sretnoo 🙏 Kaca ovi simptomi zvuce obecavajuce 😃😃👌

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Kaća
    23. Travanj 2020. 11:12

ChiAn jako sam uzbuđena zbog tebe.
    Maki nadam se, uzela sam sad dva testa imali su samo clearblue easy sutra ću ga raditi. 
    Jel su još nekoga svrbile grudi u dobitnom mjesecu 🤣

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Sara 🌸
    23. Travanj 2020. 11:18

Kaća

ChiAn jako sam uzbuđena zbog tebe.
    Maki nadam se, uzela sam sad dva testa imali su samo clearblue easy sutra ću ga raditi.
    Jel su još nekoga svrbile grudi u dobitnom mjesecu 🤣

Mene na dan kad san saznala. Stojin na semaforu, bas san isla kupit test i uvate me svrbit. I sta cu, diskretno počešem. 😂😂😂 I posli toga par puta. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Kaća
    23. Travanj 2020. 11:19

Ma i meni su se napuhale, bradavice otkidaju i svrbe me grudi. Probadaju me jajnici naizmjence. Temperaturu ne pratim, ne koristim ni lh trakice, pokušavamo ići što opuštenije bez presinga. Znam svoju glavu ako krenem ozbiljnije u to mozak ću mužu popit. Svakako imamo odnose svako dva dan, na plodne dane mi hormoni polise pa ne dolazim s njega, ne mogu si pomoći 🤣

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Sara 🌸
    23. Travanj 2020. 11:32

Kaća

Ma i meni su se napuhale, bradavice otkidaju i svrbe me grudi. Probadaju me jajnici naizmjence. Temperaturu ne pratim, ne koristim ni lh trakice, pokušavamo ići što opuštenije bez presinga. Znam svoju glavu ako krenem ozbiljnije u to mozak ću mužu popit. Svakako imamo odnose svako dva dan, na plodne dane mi hormoni polise pa ne dolazim s njega, ne mogu si pomoći 🤣

Ja nisan ni u trudnoći imala bolne bradavice. Mislin, grudi su grozno bolile al bradavice nisu. 
    Ja iskreno nisan ni imala puno simptoma. Nit prije nego sam saznala nit poslije. I to me cijelu trudnocu zabrinjavalo (cijelih 8 tjedana 🤦🏻‍♀️). Doktori me uvjeravali da to nema veze sa pobačajem, al ja cu ce uvik pitat, i šizit u iducoj trudnoci na sve. 
    Što se tiče pijenja mozga muzu, razumin. I ja sam ista ista takva. Previše mislin, naručila san trakice, vrkutu, folnu od 20 € (Femibion Babyplanung. Vodim se onom da ona od 4 € koju sam pila nije bas bila uspjesna, s obzirom na ishod. A itekako znan da nije do glupe folne.) 
    Pokusavam kao lagano, ne opterecujem se jos. Muž mi je veoma razuman, strpljiv i to me uvelike spašava, al nekad zna puknit kad ja počnem sa svojim "scenarijima". Vidi sve. Vidi moj trud da se ne opterecujem, a u drugom trenu vidi sve narudzbe vezane za trudnoću. Šta će, šuti i trpi. 🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

KDS
    23. Travanj 2020. 11:37

Pokusavam kao lagano, ne opterecujem se jos. Muž mi je veoma razuman, strpljiv i to me uvelike spašava, al nekad zna puknit kad ja počnem sa svojim "scenarijima". Vidi sve. Vidi moj trud da se ne opterecujem, a u drugom trenu vidi sve narudzbe vezane za trudnoću. Šta će, šuti i trpi. 🙈

Juhuuu ima nas još
    U trenu zamišljam super sve, prije M on mazio trbuh, pitao kako bi ime, gledao kolica,... meni ne prođe dan, ma ni sat da ne mislim o tome, nešto čitam....
    Još njemu rekla da smanji alkohol (ne pije puno...piva-dvije ili čaša-dvije vina)... opterećujem i sebe i njega uh

Kaća
    23. Travanj 2020. 11:42

A i oni su slatki. Moj je u početku držao distancu jer sam ja šizila, pa da drži balans. Sad kad sam ja se smirila, on trči za mnom i viče mirišeš na bebu. Njima je najgore šta ne mogu puno toga napravit. Vide nas kako šizimo, a ne mogu nam pomoći. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.