Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    unknown_girl
    21. Travanj 2020. 14:30

Anitram1982

unknown_girl

Anitram1982

Miakamo uf bas mi je zao. Al eto gledaj na to kao da si korak blize svom cilju. Bit ce 😉 ne brini. Samo malo strpljenja.

Kod mene je cista jos tu. Kaze doktoro da mi tek sad ide prava M (onak krvarim vec 20 dana). Radit cemo sa cistom za sada pa cemo vidit. Od sutra pijem Klomifen. 29.4 sam na folikulometriji i idemo na drugu inseminaciju. Malo mi se produzilo sve al nema veze. Nadamo se da ce biti uspjesna ovaj put. 😊

Naravno da ce bit uspjesno ovaj put,moramo tako mislitiii i nadati se🙏🙏

Hhhhhh hvala 😉. A da nije Ovulacijsko krvarenje?

Ako je ovulacijsko krvarenje sta to znaci da je ovulacija sada ili ce nastupiti kroz par sati ili dan dva ?

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

maki994
    21. Travanj 2020. 15:12

Hallo cure :) Slucajno sam pronasla ovu temu pa bih se rado prikljucila ako nemate nista protiv :) 
    Mi takodjer radimo na bebi vec godinu dana ali nazalost nista... 
    Nemamo djece a zelja je prevelika...
    Narucila sam trakice za ovulaciju radila sam ih ovaj mjesec pokazale su mi ovulaciju jedan dan mi je testna bila tamnija od kontrolne, mi smo pokrili i taj dan, dva dana prije i jedan poslije 😂 sad cekamo jos 10 dana kad NE treba stici menga! 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

KDS
    21. Travanj 2020. 15:15

maki994 dobro došla i sretno

21. Travanj 2020. 15:18

unknown_girl

Anitram1982

unknown_girl

Anitram1982

Miakamo uf bas mi je zao. Al eto gledaj na to kao da si korak blize svom cilju. Bit ce 😉 ne brini. Samo malo strpljenja.

Kod mene je cista jos tu. Kaze doktoro da mi tek sad ide prava M (onak krvarim vec 20 dana). Radit cemo sa cistom za sada pa cemo vidit. Od sutra pijem Klomifen. 29.4 sam na folikulometriji i idemo na drugu inseminaciju. Malo mi se produzilo sve al nema veze. Nadamo se da ce biti uspjesna ovaj put. 😊

Naravno da ce bit uspjesno ovaj put,moramo tako mislitiii i nadati se🙏🙏

Hhhhhh hvala 😉. A da nije Ovulacijsko krvarenje?

Ako je ovulacijsko krvarenje sta to znaci da je ovulacija sada ili ce nastupiti kroz par sati ili dan dva ?

Da rekla bi da se desila. Jer se kao krvarenje oko dana odnosno u vrijeme Ovulacije povezuje sa pucanjem folikula. 

Dashuri
    21. Travanj 2020. 15:18

Tek su mi danas došle Femisan A kapi, 10dc.
    Ja krenila piti 30 kapi već kad su došle, pa bar 3,4 dana😩

05.12.2022 💗

pixie14
    21. Travanj 2020. 15:28

Dobro dosle, djevojke 🙂 Ja par dana ovdje, a pozdravljam kao starosjedioc 😂

unknown_girl
    21. Travanj 2020. 15:29

pixie14

Ja sam isto ovdje par dana jos se pokusavam uhodat i pohvatat  kako sta,

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

• Malela
    21. Travanj 2020. 15:35

Ono što mi je neobično je da sam zadnjih 2-3 dana jako bas umorna, jedva izdrzim dan, čak popodne i odspavam malo i dok se probudim opet sam umorna
    😮. Cicike ne danas bole više nego jučer. 

21. Travanj 2020. 15:42

maki994

Hallo cure :) Slucajno sam pronasla ovu temu pa bih se rado prikljucila ako nemate nista protiv :)
    Mi takodjer radimo na bebi vec godinu dana ali nazalost nista…
    Nemamo djece a zelja je prevelika…
    Narucila sam trakice za ovulaciju radila sam ih ovaj mjesec pokazale su mi ovulaciju jedan dan mi je testna bila tamnija od kontrolne, mi smo pokrili i taj dan, dva dana prije i jedan poslije 😂 sad cekamo jos 10 dana kad NE treba stici menga!

Dobro dosla 👍😉. Drzimo 🤞 da bude dobitno ovaj ciklus 👍🤞

21. Travanj 2020. 15:46

unknown_girl

pixie14

Ja sam isto ovdje par dana jos se pokusavam uhodat i pohvatat kako sta,

Zato vise manje imamo u potpis napisano ono osnovno o nama. Tipa: koliko cam je godina, koliko pokusavate zatrudniti, imate li trudnoca i koliko, a onda je i tu sticker na kojem se vidi koji vam je dan ciklusa. Sticker mozete napraviti tako da kliknete na bilo ciji i izradite svoj i stavite ga ovdje u svojim postavkama pod potpis (osim moga link,  jer moj je povezan sa FF aplikacijom ali ako imate tu aplikaciju onda mozete kod sebe u aplikaciji kopirati link i staviti u svoj potpis) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.