Pozz cure,evo da se i ovdje javim....meni danas 8 dan a M nema a testa dva negativna...ne znam sto misliti...ujutro cu jos jedan,pa ase javit doktorici...inace su ciklusi uredni
H
Kiky bas mi je žao, odmori doma i hrabro dalje. Koja si krvna grupa? Ako imas negativni faktor možda je to uzrok što nisi zadrzala ove trudnoće.
Meni je danas 23dc i 7dpo, još malo pa ćemo vidjeti što je i kako. Kaže mi mužić joj mene je bas strah da radimo ovaj puta testić, Uuuf bas smo na iglama ❤️❤️❤️
Kiky bas mi je žao, odmori doma i hrabro dalje. Koja si krvna grupa? Ako imas negativni faktor možda je to uzrok što nisi zadrzala ove trudnoće.
Meni je danas 23dc i 7dpo, još malo pa ćemo vidjeti što je i kako. Kaže mi mužić joj mene je bas strah da radimo ovaj puta testić, Uuuf bas smo na
Pozitivna sam grupa. Gledam na nalazu TSH zadnji mi je bio 2.31 neznam dali je to mozda previsok za trudnocu?
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
E to ne znam, nemam problema sa tim. Ima cura koje se i sa tim bore pa će ti reći nesto pametnije vjerujem.
Cure koje radite LH trakice nemojte da Vas razočaram, ali na sam imala na 26dc pozitivnu trakicu sve do 30 dc ujutrp kad sam dobila M. Inaće mi je ciklus 28 dana, tako da.... Mislim da se u to ne može pouzdati. Stavljala sam slike prije par dana tu. 🤨😊😊😊
Iako i ta M mi je čudna haha, temp mi je čudna..... Ne pada
+ 26.12.2020🖤
Meni je danas 23dc i 7dpo, još malo pa ćemo vidjeti što je i kako. Kaže mi mužić joj mene je bas strah da radimo ovaj puta testić, Uuuf bas smo na
Pozitivna sam grupa. Gledam na nalazu TSH zadnji mi je bio 2.31 neznam dali je to mozda previsok za trudnocu?
Ne vjerujem da ti je do tsh. Koliko ti lutealna faza traje, ako se ne varam kraca je od 14 dana?
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Cure koje radite LH trakice nemojte da Vas razočaram, ali na sam imala na 26dc pozitivnu trakicu sve do 30 dc ujutrp kad sam dobila M. Inaće mi je ciklus 28 dana, tako da…. Mislim da se u to ne može pouzdati. Stavljala sam slike prije par dana tu. 🤨😊😊😊
Iako i ta M mi je čudna haha, temp mi je čudna….. N
Ne pouzdam se ni ja u njih. Pretprosli ciklus mi je bila tamnija nego sad pa na kraju nista. Mada je test za trudnocu pokazivao kao sjenu a nakon par sati slabu liniju, ko zna sta mi se desilo taj ciklus. Ali eto nek barem nesto pisnem kad nemam testova za trudnocu. Moje vjestice jos uvijek nema. Desni jajnik osjetim i grudi i dalje vece i bolne na dodir. Glava me tupo boli. Sutra kupujem test ako ne dodje. Drzite mi 🤞.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Ne vjerujem da ti je do tsh. Koliko ti lutealna faza traje, ako se ne varam kraca je od 14 dana?
Da zadnja dva puta mi je bila 13 dana....
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Cure koje radite LH trakice nemojte da Vas razočaram, ali na sam imala na 26dc pozitivnu trakicu sve do 30 dc ujutrp kad sam dobila M. Inaće mi je ciklus 28 dana, tako da…. Mislim da se u to ne može pouzdati. Stavljala sam slike prije par dana tu. 🤨😊😊😊
Ne pouzdam se ni ja u njih. Pretprosli ciklus mi je bila tamnija nego sad pa na kraju nista. Mada je test za trudnocu pokazivao kao sjenu a nakon par sati slabu liniju, ko zna sta mi se desilo taj ciklus. Ali eto nek barem nesto pisnem kad nemam testova za trudnocu. Moje vjestice jos uvijek nema. Desni jajnik osjetim i grudi i dalje vece i bolne na dodir. Glava me tupo boli. Sutra kupujem test ako ne dodje. Drzite mi 🤞.
Drzim i sretno♥️
06/20 blighted ovum 8tt.
Sretno, drzim fige 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji