Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pixie14
    21. Travanj 2020. 16:02

Malela

Ono što mi je neobično je da sam zadnjih 2-3 dana jako bas umorna, jedva izdrzim dan, čak popodne i odspavam malo i dok se probudim opet sam umorna
    😮. Cicike ne danas bole više nego jučer.

Ovo zvuci dobro!

chiAn
    21. Travanj 2020. 16:27

pixie14

Malela

Ono što mi je neobično je da sam zadnjih 2-3 dana jako bas umorna, jedva izdrzim dan, čak popodne i odspavam malo i dok se probudim opet sam umorna
    😮. Cicike ne danas bole više nego jučer.

Ovo zvuci dobro!

I meni!!
    Moja prijateljica je bila tako umorna i spavalo joj se vec od 11h ujutro...par dana na poslu je stalno zijevala u to vrijeme i svi ju joj govorili da je sigurno trudna i stvarno je trudna! Tako da to je super znak! 🤞🏼🤞🏼

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

unknown_girl
    21. Travanj 2020. 16:30

Anitram1982

unknown_girl

pixie14

Dobro dosle, djevojke 🙂 Ja par dana ovdje, a pozdravljam kao starosjedioc 😂

Ja sam isto ovdje par dana jos se pokusavam uhodat i pohvatat kako sta,

Zato vise manje imamo u potpis napisano ono osnovno o nama. Tipa: koliko cam je godina, koliko pokusavate zatrudniti, imate li trudnoca i koliko, a onda je i tu sticker na kojem se vidi koji vam je dan ciklusa. Sticker mozete napraviti tako da kliknete na bilo ciji i izradite svoj i stavite ga ovdje u svojim postavkama pod potpis (osim moga link, jer moj je povezan sa FF aplikacijom ali ako imate tu aplikaciju onda mozete kod sebe u aplikaciji kopirati link i staviti u svoj potpis)

Uspila sam sve,jedino jos moram skuziti kako cu zalipit ovaj lily sticker u potpis 

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

Tonia♥️
    21. Travanj 2020. 16:31

Meni 21 dc i još ništa od O 😔 inaće bude 19.dc i osjetim ju fajn iako zadnjih 10 dana pratim sa trakicama i nema jake druge crte, sve nešto slabašno... 🤷‍♀️

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Mara Kokosica
    21. Travanj 2020. 16:34

Helou curke. Dobrodosle nove. I cim prije otisle. 
    Meni je tj dana do vjestice. Ludimmm. Neam nikakvih simptoma

06/20 blighted ovum 8tt.

21. Travanj 2020. 16:37

unknown_girl

Anitram1982

unknown_girl

pixie14

Dobro dosle, djevojke 🙂 Ja par dana ovdje, a pozdravljam kao starosjedioc 😂

Ja sam isto ovdje par dana jos se pokusavam uhodat i pohvatat kako sta,

Zato vise manje imamo u potpis napisano ono osnovno o nama. Tipa: koliko cam je godina, koliko pokusavate zatrudniti, imate li trudnoca i koliko, a onda je i tu sticker na kojem se vidi koji vam je dan ciklusa. Sticker mozete napraviti tako da kliknete na bilo ciji i izradite svoj i stavite ga ovdje u svojim postavkama pod potpis (osim moga link, jer moj je povezan sa FF aplikacijom ali ako imate tu aplikaciju onda mozete kod sebe u aplikaciji kopirati link i staviti u svoj potpis)

Uspila sam sve,jedino jos moram skuziti kako cu zalipit ovaj lily sticker u potpis

E kad dodes do kraja odes di ti pise Forums i tamo mislim da kopiras jedan od tih linkova (nisam sigurna koji) i kopiras i odes ovdje u postavke - potpis i zaljepis ga. I onda bi ti trebalo pokazat u potpisu. Ak je u redu vidit ces ga u prijasnjim svojim komentarima odmah 

Tonia♥️
    21. Travanj 2020. 16:45

Mislim da treba ić link od PSEUDOHTML i onda ga zalijepit u potpis 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• ZuleZ
    21. Travanj 2020. 16:45

Ja još 5 dana za (ne) dobit. I ovaj ciklus Pik uhvaćen, sve pokriveno, dan Pika i 3 iduća dana, nadam se da će upaliti!  Simptoma nikakvih nemam što mi i ne daje neke velike nade za uspjeh ovaj mjesec. 😏 Prije par dana sam čak i imala nešto, ne kao grčeve već više onaj osjećaj zatezanja i tupe boli dolje kao pred menstruaciju. Jajnike nisam ovaj ciklus nešto baš posebno ni osjetila, ali eto kako bude, fala Bogu. 

👩🏻27 god.
    👨🏼31 god.,
    Termin 16.06.2021. 🤰🏻👨‍👩‍👧💕

21. Travanj 2020. 17:09

Ajde da se malo nasmijemo 😉🤣
    Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.🤣🤣

• Miakamo
    21. Travanj 2020. 17:28

Anitram, mozes li me staviti 17.05. za (ne)dobiti? Ufff sto daleko djeluje taj datum 😣.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.