Ono što mi je neobično je da sam zadnjih 2-3 dana jako bas umorna, jedva izdrzim dan, čak popodne i odspavam malo i dok se probudim opet sam umorna
😮. Cicike ne danas bole više nego jučer.
Ovo zvuci dobro!
Ono što mi je neobično je da sam zadnjih 2-3 dana jako bas umorna, jedva izdrzim dan, čak popodne i odspavam malo i dok se probudim opet sam umorna
😮. Cicike ne danas bole više nego jučer.
Ovo zvuci dobro!
I meni!!
Moja prijateljica je bila tako umorna i spavalo joj se vec od 11h ujutro...par dana na poslu je stalno zijevala u to vrijeme i svi ju joj govorili da je sigurno trudna i stvarno je trudna! Tako da to je super znak! 🤞🏼🤞🏼
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Dobro dosle, djevojke 🙂 Ja par dana ovdje, a pozdravljam kao starosjedioc 😂
Ja sam isto ovdje par dana jos se pokusavam uhodat i pohvatat kako sta,
Zato vise manje imamo u potpis napisano ono osnovno o nama. Tipa: koliko cam je godina, koliko pokusavate zatrudniti, imate li trudnoca i koliko, a onda je i tu sticker na kojem se vidi koji vam je dan ciklusa. Sticker mozete napraviti tako da kliknete na bilo ciji i izradite svoj i stavite ga ovdje u svojim postavkama pod potpis (osim moga link, jer moj je povezan sa FF aplikacijom ali ako imate tu aplikaciju onda mozete kod sebe u aplikaciji kopirati link i staviti u svoj potpis)
Uspila sam sve,jedino jos moram skuziti kako cu zalipit ovaj lily sticker u potpis
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
08.01.21 - 👶💙
Meni 21 dc i još ništa od O 😔 inaće bude 19.dc i osjetim ju fajn iako zadnjih 10 dana pratim sa trakicama i nema jake druge crte, sve nešto slabašno... 🤷♀️
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Helou curke. Dobrodosle nove. I cim prije otisle.
Meni je tj dana do vjestice. Ludimmm. Neam nikakvih simptoma
06/20 blighted ovum 8tt.
Dobro dosle, djevojke 🙂 Ja par dana ovdje, a pozdravljam kao starosjedioc 😂
Ja sam isto ovdje par dana jos se pokusavam uhodat i pohvatat kako sta,
Zato vise manje imamo u potpis napisano ono osnovno o nama. Tipa: koliko cam je godina, koliko pokusavate zatrudniti, imate li trudnoca i koliko, a onda je i tu sticker na kojem se vidi koji vam je dan ciklusa. Sticker mozete napraviti tako da kliknete na bilo ciji i izradite svoj i stavite ga ovdje u svojim postavkama pod potpis (osim moga link, jer moj je povezan sa FF aplikacijom ali ako imate tu aplikaciju onda mozete kod sebe u aplikaciji kopirati link i staviti u svoj potpis)
Uspila sam sve,jedino jos moram skuziti kako cu zalipit ovaj lily sticker u potpis
E kad dodes do kraja odes di ti pise Forums i tamo mislim da kopiras jedan od tih linkova (nisam sigurna koji) i kopiras i odes ovdje u postavke - potpis i zaljepis ga. I onda bi ti trebalo pokazat u potpisu. Ak je u redu vidit ces ga u prijasnjim svojim komentarima odmah
Mislim da treba ić link od PSEUDOHTML i onda ga zalijepit u potpis
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Ja još 5 dana za (ne) dobit. I ovaj ciklus Pik uhvaćen, sve pokriveno, dan Pika i 3 iduća dana, nadam se da će upaliti! Simptoma nikakvih nemam što mi i ne daje neke velike nade za uspjeh ovaj mjesec. 😏 Prije par dana sam čak i imala nešto, ne kao grčeve već više onaj osjećaj zatezanja i tupe boli dolje kao pred menstruaciju. Jajnike nisam ovaj ciklus nešto baš posebno ni osjetila, ali eto kako bude, fala Bogu.
👩🏻27 god.
👨🏼31 god.,
Termin 16.06.2021. 🤰🏻👨👩👧💕
Ajde da se malo nasmijemo 😉🤣
Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.🤣🤣
Anitram, mozes li me staviti 17.05. za (ne)dobiti? Ufff sto daleko djeluje taj datum 😣.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji