Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bowlica
    21. Travanj 2020. 09:08

Drzimo fige

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

• Miakamo
    21. Travanj 2020. 09:30

Jutro cure! Bojim se da nema dobrih vijesti sto se mene tice. Nisam skoro cijelu noc spavala. Oko 3 sata po noci sam otisla u wc i ugledala malo krvi. E sad pretpostavlham da m dolazi. Jutros nema nista. Cice i dalje povece al kao da su se malo smanjile i jajnik i dalje bolucka. Ne znam ima li smisla ici kupovati test. Ne moram vam govoriti da sam se isplakala ko malo dijete u kasne sate. Cak sam izasla iz sobe da muza ne probudim 😔. Dodje mi da odem kupiti test samo da vidim sta ce pokazati. Mozda je i biokemijska al makar da znam. Ne znam eto, nisam sad pametna.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

pixie14
    21. Travanj 2020. 09:37

Bas mi je zao Miakamo... to samo znaci da za par dana slijedi altivan i zanimljiv period, drzi se!! 💪

• Malela
    21. Travanj 2020. 10:11

Miakamo samo hrabro naprijed. Ako želiš kupi test pa budes vidjela što će pokazati. Ja ti drzim palčeve i dalje.
    Meni je danas 24 dc, 8-9dpo, evo sada me počelo probadati malo s lijeve strane, ne kod jajnik, malo višlje. Ne znam jel ti imam ikakve veze sa mogućim T ili ne. Cicike me na dodir malo bože, nista strašno.  Jako sam nestrpljiva, uzbuđena, poletna pa se ubrzo spustim, ma sve u jednom. 

• Malela
    21. Travanj 2020. 10:38

Bas to, još dugih 5 dana, ali mantrajmo da će to brzo proći😊

Matkiša 😎
    21. Travanj 2020. 10:39

Kiky žao mi je, ali meni je gin uvijek govorila ako dođe i samo do biokemijske na dobrom smo putu 🧡
    Miakamo sretno!

Meni je M prošla, lovim O i pokušati  ću opet dobiti gin da mi pomogne oko te produžene lutealne faze... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

pixie14
    21. Travanj 2020. 10:47

Eto ka danas dobila na 25.dan, pouzdano najranije u zadnje 3 god koliko imam u aplikaciji... nakon prvog vala zivcanoce orijentiram se na buducnost 😀

Sara 🌸
    21. Travanj 2020. 10:57

pixie14

Eto ka danas dobila na 25.dan, pouzdano najranije u zadnje 3 god koliko imam u aplikaciji… nakon prvog vala zivcanoce orijentiram se na buducnost 😀

Tako je!!! 💪🏻 💜

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Miakamo
    21. Travanj 2020. 12:06

Cure, nisam isla po test. Sad je krenulo lagano tako da nista. Bas sam se bila ponadala, sinoc sam se bas lose osjecala. Da znam da je barem bila biokem. imam osjecaj bilo bi mi lakse. Barem bih znala da mogu ostati trudna. Nadam se samo da ce mi testovi ubrzo doci pa da za ubuduce ne moram nagadjati. Htjela sam maloprije otici kupiti test al kad sam vidjela da je krenulo odustala sam, jednostavno nisam smogla snage. 

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

pixie14
    21. Travanj 2020. 12:17

Miakamo

Cure, nisam isla po test. Sad je krenulo lagano tako da nista. Bas sam se bila ponadala, sinoc sam se bas lose osjecala. Da znam da je barem bila biokem. imam osjecaj bilo bi mi lakse. Barem bih znala da mogu ostati trudna. Nadam se samo da ce mi testovi ubrzo doci pa da za ubuduce ne moram nagadjati. Htjela sam maloprije otici kupiti test al kad sam vidjela da je krenulo odustala sam, jednostavno nisam smogla snage.

Hej, drzi se... koliko pokusavate vec? 
    Skupa cemo mi to 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.