Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala2323
    21. Travanj 2020. 12:51

Curke, meni je danas već 4 dan M i od jučer slabo ide, a Inaće 6-7 dana traje.
    Uz to bradavice me peku, i temp i dalje je ostala. Mislim da ću kasnije skoknit do ljekarne. 🤨

+ 26.12.2020🖤

pixie14
    21. Travanj 2020. 12:56

Cvjetic123

Uz to bradavice me peku, i temp i dalje je ostala. Mislim da ću kasnije skoknit do ljekarne. 🤨

Odi svakako!!!! Drzim fige

• Miakamo
    21. Travanj 2020. 13:04

pixie14

Miakamo

Cure, nisam isla po test. Sad je krenulo lagano tako da nista. Bas sam se bila ponadala, sinoc sam se bas lose osjecala. Da znam da je barem bila biokem. imam osjecaj bilo bi mi lakse. Barem bih znala da mogu ostati trudna. Nadam se samo da ce mi testovi ubrzo doci pa da za ubuduce ne moram nagadjati. Htjela sam maloprije otici kupiti test al kad sam vidjela da je krenulo odustala sam, jednostavno nisam smogla snage.

Hej, drzi se… koliko pokusavate vec?
    Skupa cemo mi to 😘

Ovo nam.je 3. Ciklus pokusavanja. Skoro 2 i pol god smo u braku, al nismo radili na bebi zbog mojih problema sa stitnom. Sad je sve ok al se opet bojim da ne budu tablete predstavljale problem koje pijem za stitnu. Grudi su mi i dalje napuhane sto mi je cudno, jer prethodnih ciklusa bi me bolile nekoliko dana pred m i prodje prije m. Sad su i dalje teske i osjetljive na dodir. Jajnik me isto bolucka povremeno.
    Cvjetic, drzim ti🤞.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

21. Travanj 2020. 13:18

Miakamo uf bas mi je zao. Al eto gledaj na to kao da si korak blize svom cilju. Bit ce 😉 ne brini. Samo malo strpljenja.

Kod mene je cista jos tu. Kaze doktoro da mi tek sad ide prava M (onak krvarim vec 20 dana). Radit cemo sa cistom za sada pa cemo vidit. Od sutra pijem Klomifen. 29.4 sam na folikulometriji i idemo na drugu inseminaciju. Malo mi se produzilo sve al nema veze. Nadamo se da ce biti uspjesna ovaj put. 😊

21. Travanj 2020. 13:19

Cvjetic123

hajd skokni pa da vidimo sta se desava 👍

KDS
    21. Travanj 2020. 13:20

Dosta nas ima da nam je ranije došla i kraće trajala ovaj mjesec

• Malela
    21. Travanj 2020. 13:47

Sad mi dođe da i ja idem po testić, ali meni je još rano. Tek idući pon radim test ako do tada neće doći. 

unknown_girl
    21. Travanj 2020. 13:52

Cure pomocc,12 dan ciklusa znaci 2 dana mi je smedjkasto krvarenje u tragovima,a danas na papiru trag svjeze krvi  ??tako mi je bilo i prosli mjesec,sta je too sad?evo cekam gls za trakice za ovulaciju prvi put cu ih koristiti

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

unknown_girl
    21. Travanj 2020. 13:54

Anitram1982

Miakamo uf bas mi je zao. Al eto gledaj na to kao da si korak blize svom cilju. Bit ce 😉 ne brini. Samo malo strpljenja.

Kod mene je cista jos tu. Kaze doktoro da mi tek sad ide prava M (onak krvarim vec 20 dana). Radit cemo sa cistom za sada pa cemo vidit. Od sutra pijem Klomifen. 29.4 sam na folikulometriji i idemo na drugu inseminaciju. Malo mi se produzilo sve al nema veze. Nadamo se da ce biti uspjesna ovaj put. 😊

Naravno da ce bit uspjesno ovaj put,moramo tako mislitiii  i nadati se🙏🙏

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

21. Travanj 2020. 14:07

unknown_girl

Anitram1982

Naravno da ce bit uspjesno ovaj put,moramo tako mislitiii i nadati se🙏🙏

Hhhhhh hvala 😉. A da nije Ovulacijsko krvarenje? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.