Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    09. Travanj 2020. 15:28

Lucky

Anitram1982

Lucky

Bok cure, nova sam u svemu ovome, citam vas i pratim neko kratko vrijeme, pa evo da pitam za misljenje….ukratko zbog neredovitih ciklusa bila sam na pilulama, vec 3 mjeseca ih ne pijem i evo sada je prvi ciklus kako zelimo pokusati sa bebom, danas mi je 16 dc, tempicu pratim zadnjih nekoliko dana i stalno je 36.3 (mada znam da treba pratiti neko duze vrijeme ali eto pocela sam sada), a moja lh trakica danas
    https://ibb.co/WfRTfM7
    Mislite da bi pik mogao biti uskoro?

Pik sam sto nije. 👍 Uradi jos predvecer jednu da vidis oce li biti jos tamnija. I ako bude akcija nego krene. A sutra ujutro isto tako da vidis kakva je. Pa nam javi. Mislim da bi ti sutra ujutro trebala vec svijetliti a d ace ti pik biti nekad u noci.

Tako sam i ja pomislila…. Sva sreca sinoc je bila akcija, a izgleda da ce morat bit i iduca 3 dana 🤭😂

Koliko imate godina ? Nadam se da ce se plivaci obnoviti. I uhvatiti stogod.

Miakamo

MarinaStam

Dobro jutro cure…
    Nazalost opet biokemijska …
    Anitram skini me sa liste, sad ne znam kad ce proci krvarenje pa tek kad se stabilizuje sve i malo odmorim od svega javim se opet.
    Svima vam od srca zelim sto prije pluseve i da bude sve uredu 🙏😊

Zao mi je Marina 😔. Drzi se… 😗

06/20 blighted ovum 8tt.

• Malela
    09. Travanj 2020. 16:41

MarinaStam žao mi je. Želim ti da se čim prije oporaviš i krenes u nove pobjede.
    Danas sam bila na folikulometriju, nakon klomifen. Danas moje 12dc, imam 3 folikula, 15, 16 i 18mm. Dr je zadovoljan i kaže da je to super. Žene jako probada lijevi jajnik a kod njega su i folikuli. Dr jw rekao da danas i sutra nemamo odnose, u subotu opet idem na kontrolu pa ćemo vidjeti za dalje. Od 15dc mi je dao da pijem duphastone. Nadam se da će to sve nekako utodito plodom budući je 1t bila iz 4.ciklusa, a 2.T iz prvog ciklusa. 

• Regenbogen
    09. Travanj 2020. 19:25

Hej cure! Nova sam ovdje, ali vas vec duze vrijeme citam i pratim...Super ste mi  Vec neko vrijeme radimo na bebi, a od ovog mjeseca sam odlucila poceti koristiti trakice...Ciklusi su mi uglavnom pravilni, izmedu 27 i 29 dana. Sada sam na 14 DC i trebala bih pomoc oko trakica...Sto mislite, je li pik bio, ili ce tek uslijediti?
     https://ibb.co/C5JJctK

👩🏽 30 👨🏻 32
    2/2021 Odstranjen polip + laparoskopija - sve uredno

Kiky 🥰
    09. Travanj 2020. 19:56

Evo i mene danas 5dpo. Pocelo me malo probadat kod jajnika danas popodne i jos traje. Nije ne izdrziva bol ali lagano bocka na lijevoj strani....

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    09. Travanj 2020. 19:58

Lucky

Regenbogen

Hej cure! Nova sam ovdje, ali vas vec duze vrijeme citam i pratim…Super ste miVec neko vrijeme radimo na bebi, a od ovog mjeseca sam odlucila poceti koristiti trakice…Ciklusi su mi uglavnom pravilni, izmedu 27 i 29 dana. Sada sam na 14 DC i trebala bih pomoc oko trakica…Sto mislite, je li pik bio, ili ce tek uslijediti?

I ja mislim da je pik bio 13dc

I ja mislim da je bio na 13dc kroz noc. 
    MarinaStam jako mi je zao i zelim ti da se cim prije oporavis🥰

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Nova19
    09. Travanj 2020. 20:08

Sue super da se pratimo, ljepše je kada nas je više 👏👏
    Imaš ti kakve simptome? Budeš ti piskila na dan D ili prije/poslije? 🤗🤗

09. Travanj 2020. 20:15

Kiky 🥰

Evo i mene danas 5dpo. Pocelo me malo probadat kod jajnika danas popodne i jos traje. Nije ne izdrziva bol ali lagano bocka na lijevoj strani….

Kiky meni ti grcici traju od prekjucer kad me nesto jako probolo u podrucju maternice i odonda se ne smiruje 🙄

09. Travanj 2020. 20:17

Marina jako mi je zao sto sam ovo procitala,pa ti si imala prije tjedan-dva pozitivan test sto ne? Zar onda to vise nije biokemijska nego spontani? Mislim sto god da je nije dobro,ali ako je spontani onda bi te mozda tvoj doktor poslao na neke pretrage 🤷‍♀️ Drzi se,znam da ti nije lako,cure s fb-a kazu da im je jako zao sto ti se to dogodilo i da dodes u nas grupni chat ako zelis jer ima tamo par njih nazalost s tim iskustvom pa ti mozda malo “olaksaju” to sve ☹️

• Miakamo
    09. Travanj 2020. 20:26

Kiky 🥰

Lucky

Regenbogen

Hej cure! Nova sam ovdje, ali vas vec duze vrijeme citam i pratim…Super ste miVec neko vrijeme radimo na bebi, a od ovog mjeseca sam odlucila poceti koristiti trakice…Ciklusi su mi uglavnom pravilni, izmedu 27 i 29 dana. Sada sam na 14 DC i trebala bih pomoc oko trakica…Sto mislite, je li pik bio, ili ce tek uslijediti?

Takodjer mislim da je pik bio 13dc al nisi vise taj dan testirala pa si propustila pik. Nadam se da je bila akcija 😁.
    Mene desni jajnik bolucka od ovulacije al sad jos vise i jutros su me cicke pocele malo boliti sa strane al opet to ne mora nista znaciti. Zna to mene tako 10 dana prije menge. Inace, danas mi je 6dpo. Od danas sve osluskujem simptome, kontam nece li biti ti grcevi i implantacija 😂. Al opet imam nesto osjecaj nista ni ovaj put al eto vidjet cemo.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Regenbogen
    09. Travanj 2020. 20:31

Kiky 🥰

Lucky

Regenbogen

Hvala na odgovoru  Zadnji odnos je bio na 12 dc negdje iza ponoci...Bi li imalo koristi i danas jos ponoviti?

👩🏽 30 👨🏻 32
    2/2021 Odstranjen polip + laparoskopija - sve uredno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.