Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dashuri
    09. Travanj 2020. 13:55

Nova19

MarinaStamžao mi je, nadam se da će ti sve brzo proći i krenuti dalje u nove pobjede!
    Ja imam puno simptoma, kao i svaki mjesec, ali se ne opterećujem nego se vodim time da nisam trudna i uživam svaki dan… trebala bi (ne) doći u utorak, taj dan ću piškiti test ujutro ako ne stigne pa da znam na čemu sam jer mi se ne da opet psihički maltretirati i nadati… pa šta bude 🤷‍♀️

Opet se pratimo, i ja trebam NE dobiti u utorak! 🥳

05.12.2022 💗

Rita88
    09. Travanj 2020. 14:10

Anitram1982

Rita88

Cure imam pitanje. Ako sam prosli ciklus bila na klomifenima, ovaj sad nisam, jel postoji sansa da se to zadrzalo svejedno u organizmu pa ima jos malo ucinka? Ak me kuzite na sta mislim ,vjerojatno glupo pitanje al eto nekak se valjda nadam da mi i ovaj ciklus malo pojaca folikulice.

Citala sam da ima. A sad jel istina ili ne nemam pojma 🤷‍♀️

Da tako sam i ja nesto procitala al nisam sigurna gdje,pa da nisam mozda umislila. Nadam se da ima :) 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Lilly27
    09. Travanj 2020. 14:20

Pozdrav svim trudilicama, evo napokon da se i ja priključim i napišem nešto. Pročitala sam ovu temu, i I. i II. dio u cijelosti za razbibrigu, isplakala sve suze svijeta zajedno s vama i proživjela svaki plus kao da je moj. Ovaj rad od kuće i opuštenija radna atmosfera daje mi mogućnost da se uključim sa svojim iskustvom pa evo da podijelim:
    Iza nas je 11 ciklusa pokušavanja ciljanim odnosima, biokemijska od prije dva ciklusa te kritično loš spermio kojeg nažalost ne možemo značajno popraviti u ovo doba korone jer nam je prvi korak operacija (usput pije cink i selen, konzumira orašaste plodove) Savjetovan nam je MPO ICSI metodom. Moje stanje je i više nego izvrsno po riječima troje ginekologa, tako da čekamo sada da popravimo muškiće i nadam se trudnoći u prirodnom ciklusu  cikluse pratim LH trakicama i bazalnom kada mi se to da, ali toliko su mi uredni i predvidivi ciklusi da mi to zapravo ni nije baš zanimljivo ni izazovno, a ni u ovom momentu korisno. Eto, toliko od mene za prvi put 

👩 31 - hashimoto
    👱‍♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
    10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
    02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
    6/24 FET blastociste - biokemijska

09. Travanj 2020. 14:40

Lilly27

Pozdrav svim trudilicama, evo napokon da se i ja priključim i napišem nešto. Pročitala sam ovu temu, i I. i II. dio u cijelosti za razbibrigu, isplakala sve suze svijeta zajedno s vama i proživjela svaki plus kao da je moj. Ovaj rad od kuće i opuštenija radna atmosfera daje mi mogućnost da se uključim sa svojim iskustvom pa evo da podijelim:
    Iza nas je 11 ciklusa pokušavanja ciljanim odnosima, biokemijska od prije dva ciklusa te kritično loš spermio kojeg nažalost ne možemo značajno popraviti u ovo doba korone jer nam je prvi korak operacija (usput pije cink i selen, konzumira orašaste plodove) Savjetovan nam je MPO ICSI metodom. Moje stanje je i više nego izvrsno po riječima troje ginekologa, tako da čekamo sada da popravimo muškiće i nadam se trudnoći u prirodnom ciklusu cikluse pratim LH trakicama i bazalnom kada mi se to da, ali toliko su mi uredni i predvidivi ciklusi da mi to zapravo ni nije baš zanimljivo ni izazovno, a ni u ovom momentu korisno. Eto, toliko od mene za prvi put

Dobro dosla. I jos prije osla na drugu temu 😀. Tako nekako je i kod nas. M pije fertil plus pa cemo vidit. Trenutno se rjesavam ciste koju imam duze vrijeme al je doktor za MPO odlucio da mora ipak otici i pijem vec 9 dana kontracepciju i evo danas mi produzio na jos 10 dana ne bi li osla. Ako ne ode prirodno postoji mogucnost da ode operacijski. Pa trenutno cekam sad i do daljnjeg nema nikakvog postupka. Vidit cemo 20.4 razvoj situacije. Ako su ti ciklusi redovni stvarno onda nema potrebe da trosis mozda trakica i dodatno se opterecujs. Mozes ti da budes 100 posto sigurna al kako sama kazes nije ti izazovno niti zanimljivo. Ali zato ti druzenje a nama moze biti zanimljivo 😀😜😜😜

09. Travanj 2020. 14:43

Lucky

Bok cure, nova sam u svemu ovome, citam vas i pratim neko kratko vrijeme, pa evo da pitam za misljenje….ukratko zbog neredovitih ciklusa bila sam na pilulama, vec 3 mjeseca ih ne pijem i evo sada je prvi ciklus kako zelimo pokusati sa bebom, danas mi je 16 dc, tempicu pratim zadnjih nekoliko dana i stalno je 36.3 (mada znam da treba pratiti neko duze vrijeme ali eto pocela sam sada), a moja lh trakica danas
    https://ibb.co/WfRTfM7
    Mislite da bi pik mogao biti uskoro?

Pik sam sto nije. 👍 Uradi jos predvecer jednu da vidis oce li biti jos tamnija. I ako bude akcija nego krene. A sutra ujutro isto tako da vidis kakva je. Pa nam javi. Mislim da bi ti sutra ujutro trebala vec svijetliti a d ace ti pik biti nekad u noci. 

09. Travanj 2020. 14:44

Rita88

Anitram1982

Rita88

Cure imam pitanje. Ako sam prosli ciklus bila na klomifenima, ovaj sad nisam, jel postoji sansa da se to zadrzalo svejedno u organizmu pa ima jos malo ucinka? Ak me kuzite na sta mislim ,vjerojatno glupo pitanje al eto nekak se valjda nadam da mi i ovaj ciklus malo pojaca folikulice.

Citala sam da ima. A sad jel istina ili ne nemam pojma 🤷‍♀️

Da tako sam i ja nesto procitala al nisam sigurna gdje,pa da nisam mozda umislila. Nadam se da ima :)

Da da citala sam na forumu nekom. Cak je dosta njih ostalo trudne poslje pauze od Klomifena. Drzimo 🤞🤞🤞

Lilly27
    09. Travanj 2020. 14:48

Anitram1982

Lilly27

Iza nas je 11 ciklusa pokušavanja ciljanim odnosima, biokemijska od prije dva ciklusa te kritično loš spermio kojeg nažalost ne možemo značajno popraviti u ovo doba korone jer nam je prvi korak operacija (usput pije cink i selen, konzumira orašaste plodove) Savjetovan nam je MPO ICSI metodom. Moje stanje je i više nego izvrsno po riječima troje ginekologa, tako da čekamo sada da popravimo muškiće i nadam se trudnoći u prirodnom ciklusu cikluse pratim LH trakicama i bazalnom kada mi se to da, ali toliko su mi uredni i predvidivi ciklusi da mi to zapravo ni nije baš zanimljivo ni izazovno, a ni u ovom momentu korisno. Eto, toliko od mene za prvi put

Dobro dosla. I jos prije osla na drugu temu 😀. Tako nekako je i kod nas. M pije fertil plus pa cemo vidit. Trenutno se rjesavam ciste koju imam duze vrijeme al je doktor za MPO odlucio da mora ipak otici i pijem vec 9 dana kontracepciju i evo danas mi produzio na jos 10 dana ne bi li osla. Ako ne ode prirodno postoji mogucnost da ode operacijski. Pa trenutno cekam sad i do daljnjeg nema nikakvog postupka. Vidit cemo 20.4 razvoj situacije. Ako su ti ciklusi redovni stvarno onda nema potrebe da trosis mozda trakica i dodatno se opterecujs. Mozes ti da budes 100 posto sigurna al kako sama kazes nije ti izazovno niti zanimljivo. Ali zato ti druzenje a nama moze biti zanimljivo 😀😜😜😜

Zato sam se i uključila, barem malo da misli skrenem sa nas i naših problema i možda nekim savjetom pomognem kojoj drugoj curi. Vidim da je ovdje uvijek veselo i pozitivno :)
    Držim fige da cista ode sama, ali na kraju krajeva u ovakvim situacijama učiniti ćemo sve što nam kažu da učinimo pa makar to bile i operacije ili bilo što drugo. Hvala Bogu, ja zasad nema nikakvih problema pa nam je sav fokus na njemu i poboljšavanju njegove situacije. Iskreno se nadamo da će nam uspjeti ove godine, nismo preoptimistični pa da predviđamo sljedeći ciklus ili onaj iza, samo smo realni 

👩 31 - hashimoto
    👱‍♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
    10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
    02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
    6/24 FET blastociste - biokemijska

• Perla123
    09. Travanj 2020. 15:08

Cure, kakve bi bolove imate u trbuhu? Mene do sad grčilo svugdje, a danas vise na desnoj strani ( ne mogu procijeniti dal je to maternica još ili ipak prema jajniku vuče). Bol nije ni oštra ni jaka, al je neugodna, odnosno ja se vise brinem da nije nešto loše u pitanju. 

• Perla123
    09. Travanj 2020. 15:08

Joooj, objavila u krivoj grupi 🙈🙈 sva sam smotana 

• Miakamo
    09. Travanj 2020. 15:21

MarinaStam

Dobro jutro cure…
    Nazalost opet biokemijska …
    Anitram skini me sa liste, sad ne znam kad ce proci krvarenje pa tek kad se stabilizuje sve i malo odmorim od svega javim se opet.
    Svima vam od srca zelim sto prije pluseve i da bude sve uredu 🙏😊

Zao mi je Marina 😔. Drzi se... 😗

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.