Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leki10
    23. Studeni 2021. 17:18

Kejsy

Svi simptomi lice na trudnocu jako. Sto se zatvora tice takodjer moze biti simptom trudnoce, ali obavezno uzmi magnezijum i nesto sto ce ti pomoci da resis problem sa stolicom. Nisu svakom testovi na urin pouzdani, poznajem nekoliko zena kojim ni nakon 2-3 mjeseca trudnoce kucni test na trudnocu pokazao negativno. Najbolje bi bilo da uradis betu HCG pretragu iz krvi i budes sigurna. Nije ni privatno preskupo da se uradi, jeftinije je nego clear blue test a za 3 sata imas 100% pouzdan rezultat.

Danas 12i dan kako kasni.. Inace mi redovna u dan..
    Svakako cu posjetiti doktora.. 
    Hvala na odgovoru 🙂

Slee
    24. Studeni 2021. 10:52

Meni nije jasno kako netko kome toliko kasni i ima neke simptome zbunjujuce moze toliko cekati bez da napravi betu ili se naruci na pregled kod doktora. Po meni - ako je test negativan, a menstruacija koja je inace redovna nije jos dosla, a simptomi su tu - odmah bih nesto poduzela, prije savjetovanja na forumu. Pa tvoje zdravlje je u pitanju! Svi nabrojani simptomi mogu biti i od poremecaja hormona, a onda se to mora dovesti u red. Isto tako, negativan test moze biti i ako je trudnoce neuredna - meni je tako bilo s vanmaternicnom, jako niska beta koju nije test ucitavao odmah. I kasnije s blightedom - beta je bila 12, za dva dana 15 i tek za tri tjedna preko 1000, a ove male brojke se nisu mogle ocitati preko testa koji ima osjetljivost 25. 
    Vec si odavno mogla znati na cemu si, zao mi je sto mozda zvucim grubo - ali tako se nanerviram kad je rjesenje tako jednostavno - doslovno u jedan dan mozes u privatnom labu izvaditi krv i za par sati dodje nalaz. Brze, preciznije i jednostavnije od cekanja odgovora i nekakvih nasih nagadjanja na forumu. U svakom slucaju - sretno! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• bokulicA01
    02. Siječanj 2022. 16:26

Pozdrav nova sam ovdje 90 posto informacija sam pronašla skrolajuci po starim postovima al cu postavit pitanje možda postoji mogućnost 
    M trebala doći 30.12 danas je 2.1, radila sam test 2 puta do sad oba popodne s onim digitalnim testom minus ( kao nazire se plus al mislim da je to samo kako se nagne kao isprekidano)
    Moje pitanje je ubiti postoji li šansa za trudnoću jer imam neke simtome stalno minse usta suše zedna sam dojke su mi osjetljive i malo veće od 28.12 imam dole kao neka probadanja slabija puno od onih kad dobijen svari, naduta sam iden na wc po 3 puta na dan ( inace nemam redovitu probavu) zgaravica koja se uavlja par puta na dan  i da kazen da su mi cikulisi uredni u minutu sta se kaže i ovi smimtomi nisu moji menstrualni.. inace radimo na bebi vev 2 godine a prvo djete djete smo dobili iz prvog pokušaja test ke bia pozitivan dan prije izostanka mjesecnice( obavili smo sve pretrage sve je uredu po tom pitanju)

• bokulicA01
    03. Siječanj 2022. 09:13

Kejsy

bokulicA01

Pozdrav nova sam ovdje 90 posto informacija sam pronašla skrolajuci po starim postovima al cu postavit pitanje možda postoji mogućnost
    M trebala doći 30.12 danas je 2.1, radila sam test 2 puta do sad oba popodne s onim digitalnim testom minus ( kao nazire se plus al mislim da je to samo kako se nagne kao isprekidano)
    Moje pitanje je ubiti postoji li šansa za trudnoću jer imam neke simtome stalno minse usta suše zedna sam dojke su mi osjetljive i malo veće od 28.12 imam dole kao neka probadanja slabija puno od onih kad dobijen svari, naduta sam iden na wc po 3 puta na dan ( inace nemam redovitu probavu) zgaravica koja se uavlja par puta na dan i da kazen da su mi cikulisi uredni u minutu sta se kaže i ovi smimtomi nisu moji menstrualni.. inace radimo na bebi vev 2 godine a prvo djete djete smo dobili iz prvog pokušaja test ke bia pozitivan dan prije izostanka mjesecnice( obavili smo sve pretrage sve je uredu po tom pitanju)

Naravno da je moguce, simptoma prilicno imate, e sad mozda samo jos nema doviljna kolicina hcg-a da moze test da je ulovi. Sta znam ja nisam ljubitelj tih digitalaca. Ja vam od srca preorucujem ovaj test ako ga imate gde kupiti DM ili negde tako https://ibb.co/D8Lpb6D

Probat cu danas ga naći,
    12.1 sam.ye narucila na pregled ( treba izdržati do tada)
    Hvala puno

• bokulicA01
    03. Siječanj 2022. 10:47

Ipak je dosla 🙄

• Tratinčica87
    17. Siječanj 2022. 00:15

Pozdrav imam jedno pitanje ovako menstruacija mi kasni 13 dana,prije dva dana sam uradila test na trudnoću u jutarnjim satima i test je bio negativan,bradavice na grudima me bole i često idem na vc da mokrim,kad mi predlazete da ponovim test za koliko dana i kojim časovima? Unaprijed hvala

Tratinčica87

• Zarra
    19. Siječanj 2022. 00:22

jelenaaa

Pozdrav dame. Evo meni kasni ali debelo. Nekih 27 dana. Nakupovala sam se testova i svi negativni. Inače mi menstruacija neredovita nekad bude poslije 35 dana a neka 30 a nekad 40 dana. Nemam simptoma osim što imam glasove. Ginekologija nema slobodni termin tek za mjesec dana. Da idem kod kućnog doktora? Da mi izvade krv? Čitala sam da ako žena nosi blizance da se to ne vidi na testu. Je li to moguće? Inače pokušavamo…help

I da li je na kraju bila trudnica 😊

Trenutno sam u istoj situaciji 🤔

• Mashas
    24. Siječanj 2022. 08:13

Bok žene,
    Ovako... 15.12. sam imala mengu. Na redovitom pregledu sam bila 14.1. Inace su mi ciklusi neredoviti, nekad 28dana, a nekad 35.
    Doktorica je rekl da je sve u redu na uzv, papa test nije radila jer sam zbog Covida par dana prije uzimala Sumamed bez probiotica i naravno dobila Candidu. Pa mi je rekla da uzimam vaginalete i kremu te dodjem za 2-3tjedna na papa test. Na koje pitanje o trudnoci je rekla da ona ne moze vidjeti jer je rano, ali da sam imala ovulaciju, i da sacekam pa vidim za test jesam li trudna. Ja sam radila par testova-naravno 😂 negativni. Par dana nakon pregleda sam osjecala nekakve grceve po stomaku i probadanje u jajnicima, ali nista od M. Od jucer su mi grudi cvrste i bole, a jutros mucnina. Racunam da ako je O bila koji dan pred pregled(npr 10-11.1.) 14 dana nakon toga bi trebalo se moci vidjeti, jel da? Podsjeca me na prvu trudnocu jer su mi samo grudi bile jako bolne, a ujutro sam cula miris od susjeda koji priprema rucak 🤣🤣 Sada isto hahah. Samo ne znam kada se opet testirati? Jucer je bio -. Da pustim par dana jos pa sto bude? 
    Inace, voljela bih T ali me malo strah jer se prvi put zavrsilo lose i sin mi je umro 2mjeseca nakon poroda tako da sam bas prestrasena od nove T. A naravno da bi je voljela. 🙏🏻❤️ 

• mikikiki996
    24. Siječanj 2022. 20:30

Zdravo, drage djevojke, imam jedno pitanje. Možda pomalo glupo ali eto. Naime, poslednji odnos s momkom sam imala izmedju 10 i 6 dana prije M. Naime, dobila sam je sa dan dva zakašnjenja i bila je pa ne baš kao i obično ali je bila. 
    Međutim, ja od negdje 3. dana ciklusa imam mučnine navečer pa čak i ujutru (bez povraćanja), prva stvar koja mi je bila čudna, jogurt od jagode (koji sam konzumirala milion puta ranije) mi nije legao i mnogo hrane mi prosto smeta. Stalno sam umorna i mogla bih da spavam čitav dan. Grudi mi posle dobijene M nisu više bolne, ali su nekako punije i čudne. Takodje, par puta sam u ovih par dana imala glavobolju. 
    Radila sam test danas, koji je naravno negativan jer i sama sam svjesna da su prvo šanse tipa 1%, a i da jesam prerano je, ali svejedno eto htjedoh da nekome kažem svoju situaciju i da pitam za savjet. 

• esesta8
    24. Siječanj 2022. 21:02

Pozdrav imam pitanje radila sam test za trudnocu prije 4 dana(slika na kraju) medjutim test izgleda kao neka greska...danas se ne osjecam dobro mucnina,glavobolja..povisena temperatura 37.9 dali je moguce da sam trudna?dali je netko imao slican slucaj sa testom?
    https://ibb.co/jWfFsmb

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.