Drage mame, evo mi imamo jedan problem oko kupanja bebaca. Pokusat cu kratko opisati kako izgleda. Temperatura vode I prostorije sve nastimano kako treba, bebaca skinemo I sve je super dok ne dode vrijeme za podizanje I nosenje u kadicu kada postaje cirkus. Pokoci se sav I pocne doslovno vristat, bacat se, uspijem ga malo "prevariti" sa suskalicom, al to doslovno traje par sekundi dok on ne skuzi da je u kadici I da se kupa. To je pocelo kada je postao malo svjesniji svega oko sebe, a prije se uzivao kupati. Pokusavam cijelo vrijeme otkriti da mu nesto nije bilo okidac za to, nastojimo ga na sve nacine smiriti I odvratiti mu pozornost od samog kupanja, ali nista ne pali. Ne znam ako je to samo faza ili mu je nesto potaknulo to, a ako I je moze li se to ikako rijesiti? Jer stvarno pazimo da mu ne bude hladno I da mu voda bude taman. Hoce li proci? Da, primjetila sam da na sam zvuk vode, kad mu radim kupku zastane i gleda sto je sad to......Hvala :)
14.06.2014. L ♥
Mi još nismo došli do faze kupanja-čekamo da nam otpadne pupak....ali što se kupanja tiče,čitala sam da se neke bebe vole tuširati....uzmeš ju sa sobom i lijepo pod tuš....ja znam da ćemo probati i tu foru jer isto nemamo kadu nego tuš kabinu,al meni je to s tuširanjem zakon :)
To je faza.nas momak obozava vodu i kupanje ali smo par puta isto imali cirkus.nesto si je valjda zamislio i vristi ko lud..i proslo nakon nekog vremena.
Mi smo isto imali cirkus..nas mali decko se nece kupati ako prije kupanja nije papao..nas je patronazna sestra savjetovala da ga prvo okupamo pa onda nahranimo, al to nije nikak funkcioniralo..kad se napapa onda nemamo problema..tolko je opusten da mu mozemo radit sta hocem i uziva u vodi..
Sortiraj odgovore
Najstariji