Kupanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    13. Veljača 2015. 22:02

Za mustelu sam čula da je super al je i skupa...ja evo becutan od srca preporučam :)  a u vodu možeš dodati i kamilice mi se u toj kombinaciji kupamo :)

Pilici
    14. Veljača 2015. 00:07

Ma danas bila samo vodica, jer imam doma tu nivez i samosan, pa dok nekupim rade tak vodica i par kapi ulja eventualno

zebrica

kimito
    14. Veljača 2015. 04:12

Ja svoju kupam u vodi sa par kapi bademovog ili maslinovog ulja i koza joj je super..s nicim ju ni ne mazem, eventualno samo pregibe takodjer sa nerafiniranim bademovim uljem. Kosu joj operem svaki drugi put sa mustelinom pjenom za tjemenicu i to je to. Ja sam misljenja dok je tako mala sto manje kozmetike to bolje!

crnamala
    14. Veljača 2015. 08:57

Evo vidim da puno mama ima problema sa Niveom. Ja sam isto odustala od nje jer mu je izbacivalo po kozi nakon kupanja sa par kapi kupke nivea. Inace mu je koza izgleda suha ali mi se cini bolje otkada sam odustala od nivee. Em je dobio tjemenicu. Sad ga kupam u par kapi chicco kupke koju sam dobila i namazem hipp uljem. Narucila sam sve od mustelae  pa cu vidit kako ce reagirat na to

crnamala
    23. Veljača 2015. 16:48

Evo malo se ugasila tema ali da vam kazem vec tjedan dana koristim mustelu i moj malis se preporidio. Koza mu je bas lipo cista i glatka. Nema vise ni perutanja ja super zadovoljna. Je dosta skupa ali sam ja narucila izinozemstva i dupli je jeftinije. Pakiranja su vrluka pa se nadam da ce potrajat.

Nalah
    23. Veljača 2015. 17:03

Ja sam uzela Zartecreme Beauty Baby iz Mullera za 9 kn i perutanje iznad obrva i iza uha prošlo za 2 dana

Bori
    23. Veljača 2015. 17:45

Moj maleni ima skoro 3 mjeseca i kupamo se u običnoj vodi.Ponekad dodam malo Penanten šamponica i to je to. Kosu peremo s mustelinom pjenom za tjemenice jer ih jaako imamo i da kosu peremo svaki dan jer mu je duga, tanka i lako se prlja. A od kremica od srca preporučam sanosan zaštitnu kremu mi smo ju dobili na poklon i super je. Maleni je imao početak seberoičnog dermatitisa i super se povuklo već kod prve primjene.
    I najvažnije...VISE NE PLAČE!!Konačno uzivamo u kupanju.

koala123
    24. Veljača 2015. 13:56

Moja se obozava kupat al ju ipak ne kupam svaki dan. Veli pedijatrica da je tak i bolje. A inace sam ju mazala becutan mlijekom. I kad smo dosle na kontrolu je pedica pohvalila kakvi lijepu kozu ima i ja velim da ju s tim mlijekom mazem a  ona na to da ni slucajno jer je to jak alergen. E sad ti znaj:/ ugl.sad ju  samo s bademovim isto namazem i ok joj je.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.