Kupanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bori
    22. Siječanj 2015. 10:15

Jel imala koja od vas iskustva s urlanjem bebe dok se kupa..Moj maleni urla doslovce..nekad tek kad ga spustimo u vodu, nekad čim ga krenem skidat. Nije svaki put, ok većinu vremena jeste..Probala sam sve i ujutro i navečer i kad je naspavan super i kad je sit..Evo danas npr. najeo se, podrignuo, smijao se, gugutao..kad sam ga skinula skroz i stavila mu nogice uvodu, urlanje, dreka..uzas. Maleni ima 2 mjeseca.

Tina0208
    22. Siječanj 2015. 10:19

bori tu ti nazalost ne mogu pomoci...moja mala se naprosto obozava kupat...
    pocekaj da dode Renata...ona se kuzi u te stvari..

Laura 21.08.2014 :-*

Bori
    22. Siječanj 2015. 10:36

Da, jel stvarno tako opasno kupat ih poslije jela..ja to uglavnom radim.

tena123
    23. Siječanj 2015. 17:58

nama je patronažna rekla da se ne preporuča kupanje poslje jela samo iz razloga što se beba može ispovraćati.. dakle ako vam tako odgovara zašto ne, 
    ja svoju većinom kupam poslje jela jer je kupanje ionako izgladni ali ona se obožava kupati pa nam je stvarno svejedno..

Bori
    23. Siječanj 2015. 21:54

Ma on ponekad počne plakati čim ga krenem skidat..Mislim da kod njega igra umor..Ali pokušat u ovo s toplijom vodom. Iako mu mjerim temp vode

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.