Jel imala koja od vas iskustva s urlanjem bebe dok se kupa..Moj maleni urla doslovce..nekad tek kad ga spustimo u vodu, nekad čim ga krenem skidat. Nije svaki put, ok većinu vremena jeste..Probala sam sve i ujutro i navečer i kad je naspavan super i kad je sit..Evo danas npr. najeo se, podrignuo, smijao se, gugutao..kad sam ga skinula skroz i stavila mu nogice uvodu, urlanje, dreka..uzas. Maleni ima 2 mjeseca.
Jel imala koja od vas iskustva s urlanjem bebe dok se kupa..Moj maleni urla doslovce..nekad tek kad ga spustimo u vodu, nekad čim ga krenem skidat. Nije svaki put, ok većinu vremena jeste..Probala sam sve i ujutro i navečer i kad je naspavan super i kad je sit..Evo danas npr. najeo se, podrignuo, smijao se, gugutao..kad sam ga skinula skroz i stavila mu nogice uvodu, urlanje, dreka..uzas. Maleni ima 2 mjeseca.
Probaj ga stavljati u praznu kadicu preko dana da se malo navikne, neke,(ne sve) bebe se zgražaju kad ih se u nešto uranja, provjeri si toplinu vode, ako je prevruča isto urlaju, uroni lakat, ako je tebi pretopla, sigurno je i njemu. Stavi ga preko dana u kadicu bez vode tek toliko da vidi gdje je i da nije ništa strašno, ako ne protestira onda ti je voda u pitanju.
Moj se bunio par puta, nije bas urlao, ali je znao zaplakati... Onda sam mu probala staviti malo topliju vodu i to mu se svidjelo... Inace sam mu kosu prala na kraju, i to sa "novom" toplijom vodom i shvatila sam da se smiri... Kad sam počela i u kadu stavljati malo topliju vodu, pobuna je prerasla u veselje.
Krešimir 19.08.2014. <3
Okupaj se s njim u kadi..mi se tako kupamo od kad je bio mjesec dana star..mazite se, brckajte , igrajte.....ja sam kod svog skuzila da kad ga stvaljam u kadicu da se osjeca nesigurnim, pa pocne urlat, a i nema mjesta u njoj za slobodno mahanje rukicama i nogama....od kad se kupamo zajedno u kadi, uzivamo...i on i ja...i tata..ovisno tko je na redu za kupanje .
A osim toga , tako cete imati kontakat koza na kozi, jos ako dojis i pristeka ti se na cicu u kadi , divota!
Inace, ja sam tako rijesila deranje i plakanje kod kupanja.....ako nemas kadu, moze i tusiranje....V -u je to bilo jako zanimljivo kad smo bili na putu, pa nismo imali kadu....
bori tu ti nazalost ne mogu pomoci...moja mala se naprosto obozava kupat...
pocekaj da dode Renata...ona se kuzi u te stvari..
Laura 21.08.2014 :-*
Da, jel stvarno tako opasno kupat ih poslije jela..ja to uglavnom radim.
Da, jel stvarno tako opasno kupat ih poslije jela..ja to uglavnom radim.
Djeluje im na metabolizam, kao I odraslom covjeku, pa se sporije probavlja hrana, a I krvni tlak se povisi ako se odmah nakon jela ide kupati.

14.06.2014. L ♥
nama je patronažna rekla da se ne preporuča kupanje poslje jela samo iz razloga što se beba može ispovraćati.. dakle ako vam tako odgovara zašto ne,
ja svoju većinom kupam poslje jela jer je kupanje ionako izgladni ali ona se obožava kupati pa nam je stvarno svejedno..
Ma on ponekad počne plakati čim ga krenem skidat..Mislim da kod njega igra umor..Ali pokušat u ovo s toplijom vodom. Iako mu mjerim temp vode
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji