Atopičari mrze vodu, jer ih užasno iziritira, pogotovo reagiraju na toplu, moja S se kupa praktički u hladnoj, ne kužim kak izdrži ali čim malo stavim toplu odmah skuži i viče vruća vruća, a ja probam ono niš tek malo topla, po tome sam i skužila, mi kad bi ju stavljali kupati u ovako maloj dobi kao što je tvoj L ona je vrištala iz petnih žila, cijeli kvart ju je čuo, ko da joj radimo ne znam kaj...
Stavi ga u kadicu ponekad u toku dana, ali praznu, stavi mu unutra patkice i slično, neka malo tako provede neko vrijeme da uopće zavoli, možeš i to raditi i u kupaoni,bez vode. Nakon nekoliko dana probaj s vodom, ali prvo stavi njega, zaigraj ga i postepeno iza leđa da ne skuži malo po malo stavljaj vodu, nemoj natočiti vodu pa njega uroniti, to ti mrze, pogotovo atopičari kad im je voda pretopla. Probaj!
Preko ljeta je super, njoj se rane povuku i rijetko izbija, baš ako je po pijesku, travi...Toplinu, mislim jako sunce ne podnosi, lice joj je za čas rumeno, može hlad, nema veze ako je vruće bitno da nije baš izloženo direktno suncu. Voda im ne stvara problem, ko nje je zapravo sol izgrizla te rane, tu je malo bilo deračine jer razumljivo peče, ali poslije je bilo ok, ali kažem ti nije uopće fan vode i kupanja, ali zato obožava zimu, nikad ali nikad joj nije zima, a o snijegu da ne pričam, doslovce je provela ove dane u njemu.
Ja se nadam da ce mu se svidit more :)) Evo ja za AD nisam ni znala dok nisam otkrila Klokanicu I sad kad gledam kako mu je to po kozi sve, sjetila sam se dok sam jos manja bila da sam isto tako imala po nogama, samo je to meni proslo kako bi se reklo samo od sebe. Koliko sam citala AD je nasljedan?
14.06.2014. L ♥
Probaj onda da bude mozda mrvicu hladnija voda pa ces vidjet. A mozda i nema veze sa ad-om,mozda je samo u takvoj fazi! Vidjet ces,sretno i neka se sto prije sve vrati u normalu i uzivanje u kupanju!
<3<3<3 Karl <3<3<3
Jel ima koja jastuk za kupanje bebe? ima ko kakvih iskustva?
bubamara.in/njega-djeteta/delta-baby-jastuk-za-kupanje/1010275400653101027
Sad kad smo kod kupanja...curki je jutros napokon pupak otpao...sad dal da ju kupamo odmah sad ili kad ranica skroz zasuši? Jer patronažna nam je rekla da ju prašimo još par dana al zaboravih pitat za kupanje..a dolazi nam tek preksutra
Sortiraj odgovore
Najstariji