Kupanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    25. Siječanj 2015. 13:11

Kak funkcionira tak kupanje s bebom od mjesec dana? Kak barataš s njom u kadi :D ?
    moja Duna obožava kupanje u kadici, a ja jedva čekam da se s njom okupam u kadi, samo mi je nekak još pre mala, ne znam :D

MalaMuca
    25. Siječanj 2015. 15:43

jaj kak dobro :D 
    bumo probali :D

Pilici
    29. Siječanj 2015. 21:07

Mame mi smo veceras imali prvo kupanje u kadi  Ja i moja cura uživala je..
    Naime, ona kadica nam je postala premalena pa sam joj kupila onako sjedalica mala koja se stavi u pravu kadu.. Ja sam se kupala sa njom pridrzavala je uživali smo samo se smijala i gugutala 

zebrica

Pilici
    30. Siječanj 2015. 08:13

Da super joj je  Gledaja sam na netu di ima to, i nasla ga bubamari za narucit da ima, 90kn sjedalica i 30kn postarina posto ti doma donese.. Pogledaj si, upises sjedalice za kadu pa ti izbaci 

zebrica

Igorovabebica
    01. Veljača 2015. 12:54

MalaMuca-znam kako ti je i ja bih se najradije s Mihaelom okupala u kadi. Jako se voli kupati, pravi je mali zvrk, oči su mu k'o dalekozor kada ga stavite u vodu...čak me uspije i poprskati...  Očito na mene voli vodu... a kada se malo pokaka tokom dana jače (jer kupam ga uvijek u isto vrijeme), onda ga okupam u kadi uz pipu i držim ga u ruci... prvo vrijeme me bilo strah pa bi bilo: "Mamaaaaaa, Mihael se malo jače pokakao, prebaci ga preko ruke i u kadi operi guzu". Prva dva tjedna ga je mama tako prala, mi smo ga sami kupali u kadici, ali sada baratam s tim bez problema. Ipak je bio tako mali da sam s ebojala da mi ne isklizne iz ruke...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.