Kak funkcionira tak kupanje s bebom od mjesec dana? Kak barataš s njom u kadi :D ?
moja Duna obožava kupanje u kadici, a ja jedva čekam da se s njom okupam u kadi, samo mi je nekak još pre mala, ne znam :D
Mame mi smo veceras imali prvo kupanje u kadi Ja i moja cura uživala je..
Naime, ona kadica nam je postala premalena pa sam joj kupila onako sjedalica mala koja se stavi u pravu kadu.. Ja sam se kupala sa njom pridrzavala je uživali smo samo se smijala i gugutala
zebrica
Da super joj je Gledaja sam na netu di ima to, i nasla ga bubamari za narucit da ima, 90kn sjedalica i 30kn postarina posto ti doma donese.. Pogledaj si, upises sjedalice za kadu pa ti izbaci
zebrica
MalaMuca-znam kako ti je i ja bih se najradije s Mihaelom okupala u kadi. Jako se voli kupati, pravi je mali zvrk, oči su mu k'o dalekozor kada ga stavite u vodu...čak me uspije i poprskati... Očito na mene voli vodu... a kada se malo pokaka tokom dana jače (jer kupam ga uvijek u isto vrijeme), onda ga okupam u kadi uz pipu i držim ga u ruci... prvo vrijeme me bilo strah pa bi bilo: "Mamaaaaaa, Mihael se malo jače pokakao, prebaci ga preko ruke i u kadi operi guzu". Prva dva tjedna ga je mama tako prala, mi smo ga sami kupali u kadici, ali sada baratam s tim bez problema. Ipak je bio tako mali da sam s ebojala da mi ne isklizne iz ruke...
Sortiraj odgovore
Najstariji