Kupanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    01. Veljača 2015. 14:33

Mustelu sam na kraju dala frendici,pa sad koristimo Bubchen Creme Pflegebad iz Mullera i odlična je kupka

ninach1903
    10. Veljača 2015. 20:54

Mame kad ste pocele koristit kupke i sampon za kosu? Mi cemo za tj dana napunit 2mj i jos uvjekse kupamo samo u cistoj vodi..a s obzirom da imamo tjemenicu i mazemo se uljem to jedva isperem iz kosice s vodom

16.12.2014 <3 Lena <3

clericova
    10. Veljača 2015. 21:10

Ja sam dosta rano počela stavljat kap-dvije kupke neke u vodu jer je kod nas voda jako tvrda i vidla sam da bi mu kožica bila dosta suha od same vode. Pa sam odlučila tako pomalo stavljati i pratila sam da mu ne bi škodilo. Nije bilo nikakvih nuspojava na koži pa sam rađe tako jer bi mu koža bila puno mekša,nego od same vode.

mmama2
    10. Veljača 2015. 21:48

mi se kupamo svaki drugi ili čak treći dan, ne zbog zime već zato jer bebe imaju zaštitni sloj koji se čestim kupanjem ispire pa kasnije bude problema sa suhom ili masnom kožom, reakcijama na sve živo i ne živo.. kupamo se jednom sa baby šamponom tj kupkom, par kapi, drugi put samo u vodi.. ima 7 mjeseci za par dana

url=https://lilypie.com]

Kokolina
    11. Veljača 2015. 09:39

Mi se isto kupamo 2 puta tjedno. U kadicu ne stavljam nikakav sampon ili kupku, nego na trljacicu kap hippovog sampona i s tim joj operem kosu jer ona ima dosta kose pa moram sa samponom. A tijelo operem samo s vodom.
    Isto kao mmama mislim da se svakodnevnim kupanjem samo ispire zastitni sloj na kozi, i da nema potrebe za tim. Bebe nemogu bit zmazane ko odrasli, a i ovak joj svaku vecer perem guzu obavezno u lavabou pod mlazom vode

beag
    11. Veljača 2015. 10:24

Mi smo prosli tjedan bili na kontroli kod ped. i s obzirom da jos uvijek ima malo suhu kozu rekla nam je da ga moramo kupati najmanje 5-10 min, a ne samo uroniti izroniti iz vode jer se tek tako isusuje koza, a kozu treba natopiti vodom da se navlazi i nakon kupanja ne trljati rucnikom, nego samo malo tapkati i u tako vlaznu kozu utrljati kremu. A za kupanje je preporucila ulje za kupanje. Pitala je koju kremu korsitim, kad sam joj rekla A-dermu, rekla je odlicno i ako si mogu priustiti njihovo ulje takoder bi bilo dobro. Eto, takav smo mi savjet dobili, je li dobar ili nije..vidjet cemo. 
    Kupila sam i to ulje, iako su Aderma proizvodi skupi, ali ako vec nesto moram korisiti radije cu izdvojiti vise za nesto kvalitetnije i prirodnije, nego ga kupati u kojekakvim agresivnim sapunima., barem sada na pocetku i dok mu je takva koza. 

Nama zapravo najveci problem jos uvijek predstavlja suho perutavo tjeme, nikako se toga rijesiti, ali sada cu mu tako tretirati i to dok ga kupam pa cu vidjeti hoce li biti pomaka.

renata6
    11. Veljača 2015. 10:28

Beag jel znaš da je to ulje najbolje koristiti prije samog kupanja u vodu, znači namazati bebu s uljem jer ga on zaštićuje od isušavanja od vode. Ne ga kapati u vodu, nego namazati po tijelu, napominjem ako ga tako prije namažeš, ne trebaš ga s kremom kasnije, vidjet ćeš kako će mu koža biti glatka, eto moj savjet, tako mi koristimo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.