Koliko nam partneri pomazu oko djece? ILI je sve na nama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bobac2
    28. Rujan 2014. 20:35

Moj muz je kako kad,kad sam bila s malim doma mu je cesto bio izgovor da on radi a ja sam doma!! Pocela i ja radit i u pocetku je sve bilo ok (skuhao,pospremio, usisao) kad sam radila a onda je imao sve manje i manje volje za to! Sad sam trudna i moram mirovat al on ko da ne kuzi kaj to znaci tak da se nekad i znamo posvadat dok mora okupat malog jer se gosponu neda! Al sam se radpisala :D

Stina
    29. Rujan 2014. 13:55

Kod nas tata uvijek pomaze, radi sve sto i ja ukoliko je potrebno. Puno mi psihicki znaci da znam da uvijek mogu racunati na njega u svemu. Doduse zna biti smotan oko kucanskih poslova jer ih ne radi toliko cesto, al to je na kraju slatko i smijesno, ali uvijek se trudi! Jako je fer i zato se trudim odraditi kucansku stranu sto vise da kad dodje umoran s posla ne osjeca odgovornost i za neke poslove po kuci. Dobar dogovor, uzajamno postivanje i razumijevanje za ono sto svaki odradjuje su najvazniji!

marijola
    30. Rujan 2014. 00:08

kod nas je to ovako nadopunjavamo jedno drugo,ko šta stigne dohvatiti taj to napravi,muž radi ja sam na porodiljnom,ali sa troje klinaca nije lako,zato muž uskoći koliko može,nema podjele,muški-ženski posao,živimo na selu,milijon obaveza od okućnice,životinja,zemlje,oboje sve radimo a tako trba i biti,sve je zajednićko,jer gdje bi ja završila da se sve očekuje od mene jer sam ja kod kuće,moje radno vrijeme je od 0-24,on odradi 8h,i šta kao on je umoran aha a ja nisam,ma figu,treba biti ravnopravan u svemu barem ja tako mislim,a tako i radimo oboje.trba se međusobno poštivati i razumjeti i sve šljaka kako treba

MARIJOLA

anakome
    05. Listopad 2014. 11:18

Meni muž pomaže oko svega od prvog dana. Nadopunjavamo se. Što ne stignem ja, napravi on i obrnuto. Dok je ja presvucem, on joj pripremi jesti ili obrnuto. Ako se ja zabavaljam s njom i vjezbam on kuha ručak. Ono, kako se ko zatekne, tako napravi. Jedino kad ide negdje dalje na put pa mora vozit dugo jer mu je takav posao, špedim ga u drugu sobu jer me strah da ne bi zaspao za volanom. Organizirali smo se od početka i tako da svak ima za sebe sat -dva vremena dnevno. On ode u teretanu, ja odem na kavu. I funkcioniramo dosta dobro, bolje nego sam mislila. Fino odmorimo oboje mozak, napunimo baterije. I naravno da budemo umorni, ali mislim da sam puno manje umorna od prijateljica koje moraju sve same jer nemaju vecinom ni sekund vremena za sebe. A meni to vrijeme puno znaci. Ma da je i pola sata dosta mi je, samo da se malo iskljucim od svega.

• Mama_Sonja
    17. Listopad 2014. 20:25

MM u svemu sudjeluje. Oboje radimo pa ako primjeti da je rublja za peglanje mnogo, sam uzme glačalo i uhvati se posla. Isto tako i za ostale kućanske poslove (usisavanje, čišćenje...). Nema kod nas dijeljenja poslova na muško ženske. Ista stvar i oko djece. Preko noći se ustane odvesti sina na wc.. tu smo stvarno ravnopravni i složni. Od početka zajedničkog života je tako pa je meni to sasvim normalo. Znam da to trebam gledati kao sreću i biti i više nego zahvalna i cijeniti to, jer je mnogim ženama (čitaj većini!) to nevjerojatno. Eto, imam sreću biti u manjini i pohvaliti se dobrim mužem!

Happy mama puta dva <3

medsr
    18. Listopad 2014. 21:16

Mi se probamo uskladiti.ponekad je jako tesko jer smo sani u kuci,a muz cesto radi cijeli dan i nocu pa duze spava...onda kuham s djetetom na rukama...ali snalazimo se svakak.jad je doma potrudi se oko bebe i pripomogne u kucanskim poslovima(usisa,opere pod),ali se zna dogoditi da smo beby i ja 2-3 dana sami pa zna biti tenzija jer i ja zudim ponekad za bar pol sata samo za mene...al kad nejde,nejde..

• inesskica
    26. Listopad 2014. 10:05

Kod mene je to samo moja beba,moj muž se sam neće nigdje pogurnuti,ako ga tražim pristane...ali eto beba je stara 5 mjeseci i nije se jednu noć digao i nahranio ju,ja nisam dojila,tako da je mogao od prvog dana..ali on spava ko top...i da se zainatim i kažem mu e sad ćeš ovu noć ti se dići...ja bi ju prije čula nego on...ali ok...sad idem raditi pa on postaje mama...ja sam odradila prvih težih 6 mjeseci,a drugi dio će tata

Lilica
    04. Studeni 2014. 14:44

meni muz ne pomaze, on je jednako roditelj kao i ja prema tome radi sve oko bebe kao i ja, presvlaci, reze noktice, cisti nos, kupa.. kad je malena budna jedan je s njom a jedan kuha rucak, raspodijelimo se kako kad  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.