Koliko nam partneri pomazu oko djece? ILI je sve na nama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    07. Kolovoz 2015. 10:56

Hahaha srica moja da mi mater kuva i pere ovih dana, neznam kako bi i to podnila...

Moj uleti sa pricama svako malo i to kad sredim bebaca za spavanje. Ja cila luda, znojna (nije kul dojiti na +40), sve se cidi sa mene, gladna, zedna...i napokon ga spremim leci i ovaj uleti sa najljepsim bajkama svijeta..a ja se samo zelim napiti vode i leci kraj malog i odspavat malo..

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Vmnina
    07. Kolovoz 2015. 21:09

Odlicno mi je kad izade ujutro, vrati se navecer, sav super volje i kaze- ajde mogla si me sad izmasirati malo.
    Ja ovako sva umorna od plakanja, smrkanja, kakanja, izbljuvana od mlijeka ga odbijem naravno.
    Pa me pita- sta si ti zivcana uvijek?

• lucija8
    08. Kolovoz 2015. 07:58

hvala bogu radi skoro sve sto i ja.Kazem skoro jer ipak ni ja ne radim neke stvari koe radi on.Iskreno uopce mi je glupo nabrajat kakti nesto sto je normalno.To su nasa djeca,nasa kuca,i nase obaveze.Radimo sve zajedno

cloudy
    08. Kolovoz 2015. 09:23

Ja se fakat ne mogu požalit...dragi kad je doma pomogne oko curke,igra se s njom i izađu na dvorište prošetat (kad nije pakao na zemlji) i tako...kad ju kupamo samnom je od prvog dana i pomaže oko toga evo već sedam mjeseci :) stvarno se ne mogu požalit

Lollypop
    08. Kolovoz 2015. 14:12

Moj bi ali nezna..i nikako da shvati da on nije vise najbitniji, da ne moze samo tako otic na kavu kad mu padne na pamet..nadam se da je sve to samo pocetno, da ce vise sudjelovat kad beba ojaca, sad ima samo 10ak dana i cini mi se da ga je i strah prici.

Red ga je da promijeni pelenu..kaze da ce kad bude "mala" pelena (misli se bez govna), a kad ce to biti...hahaha

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Mary36
    08. Kolovoz 2015. 14:26

Moj misli da još uvijek može otići kad mu padne na pamet što i napravi i to me jako nervira...on se lijepo ode odmoriti a ja sva luda što sam cijele dane doma i ne mogu mrdnuti. I onda se čudom čudi isto da što sam ja tako nervozna i stalno mu prigovaram. A prijatelji su mu neki ostarjeli dečki bez cura () i niš drugo ne rade nego idu van nakon posla...ma grozno. I onda mu kao govore ma ona ti je dobra, pustit će te van...Molim???!!! Valjda ja trebam pomoč jer sam zločesta, koje budale.

astrid
    09. Kolovoz 2015. 22:40

sve solo odradim. mm je na terenu po dva, dva i pol mj i kad dođe doma na 7 dana većinu vremena zbunjen hoda oko nas. nit se stigne prilagoditi nama i našem ritmu (dva školarca, jedan turbo aktivan petogodišnjak i sad je i beba od 2 mj ). pospremi za sobom, opere suđe nije mu problem ali u globalu od 365 dana on je doma cca 80 na godinu i to vrijeme provede s njima u nekoj igri, druženju i slično. ali i to je relativno jer u tih par dana koliko je doma uvijek ima netko tko nam se najavi u goste i uvijek ima i posla nekog oko kuće....

sutra je novi dan....

Nalah
    10. Kolovoz 2015. 08:41

Joj,joj,joj...ljuti me jako ovo što čitam,neke stvarno treba nogom u dupe da se pokrenu....
    Ja ne da se ne mogu požalit,već mu mogu spomenik podići kolika mi je podrška u svemu i to ne samo vezano uz dijete  ljubav najveća

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.