najprije moram prokomentirati naslov - pomaganje!
tateki naši dragi nisu tu da pomažu mamama oko djece, oni su tu (ili bi trebali biti) ravnopravni s mamama i raditi sve što rade i mame.
moj muž je na rod.dopustu, kod kuće s djetetom.
brine oko malecke, presvlaci, hrani, zaigra se s njom, okupa ju po potrebi sam... skuha ručak, opere suđe, usisa, opere veš (ja ga moram samo pripremiti za pranje, jer se njemu potkrade crna čarapa među bijeli veš :-) ), osuši veš, razvrsta...
kad ja dođem s posla, preuzmem brigu oko mrvice da on malo odahne i odmori.
navečer zajedničkim snagama spremamo mrvu na spavanje...
kod nas ispada da zapravo ja pomažem njemu oko djeteta...
naravno da bude i umoran, iscrpljen... nekad i nervozan jer stalno nešto posprema, a pored djeteta nikad nije ništa pospremljeno...
puno je stvari on preuzeo na sebe i zahvalna sam mu na tome, jer ja ne znam kada bi to sve stigla napraviti sama uz posao...
Ah...taj moj muz... Pomagao mi je prvih 40 dana,dizo se po noci,radio papicu uspavljivao ga i to pretpostavljam jer je cuo da smo tih prvih 40 dana neuracunljive al da ga mogu sad nesto tu nahvaliti, ne mogu. On je jedan od onih "ti si mama" i "ti si doma po cijeli dan"... Kad mora(nakon rasprave i bespotrebnog prepucavanja) onda ce napravit sve,ali da se gospodin sam sjeti nema sanse..... Ne znam,mozda mu nisam trebala pokazati svih osam krakove ove hobotnice u meni
I am her voice
Još jedan tata koji na svoj način zabavlja svoju ćerkicu https://youtu.be/4yxzgSg6RfY
Sortiraj odgovore
Najstariji