Koliko nam partneri pomazu oko djece? ILI je sve na nama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ukilele
    05. Kolovoz 2015. 14:12

Hahaha ajde vidim da nam je svima isto! I onda ako mi malom prva ric bude TATA, ubit cu nekoga sigurno!

Lollypop
    06. Kolovoz 2015. 11:21

Hahaha a moj bi pomoga, ali je tako smotan...jedva ga digne da podrigne, mali mu "plese" po ramenu i onda se on userka i vrati malog u krevetic ili zove panicno mene.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Nixie
    06. Kolovoz 2015. 19:26

Moj je suprug fantastičan s malim od prvog dana. Čim smo došli iz rodilišta, počeo se "trpati" u sve poslove oko njega (bile su mi mama i sestra u ispomoći pa se morao boriti s njima da dođe do malog ). Nosao ga je, prevlačio, uspavljivao, dizao da podrigne, kupao. Ma sve, sve, sve. I sad još uvijek sve radi. Naučio je mijenjati pelene nabrzinu i prvih mjesec dana ih je promijenio više nego ja (a mi koristimo platnene i to tetre, tako da nije baš jednostavno). Općnito je dosta angažiran i oko kuhanja i pranja suđa, hoće i usisati i raširiti rublje. Jedino ne pegla  Ima dana kad nema baš puno volje da mi pomogne, ali i on se premori. Radi svakakve smjene na poslu i nije mu lako kad nema ritam. Ponekad dođe nakon 12 sati iz noćne i uzme malog ako neće spavati lopov mali da bi ja mogla odspavati još sat, dva i onda tek on ode leći. Ma muž mi je divota 

• Ukilele
    06. Kolovoz 2015. 22:25

Hahahaha ova tema je vrh! U svakoga manje vise isto. Moj isto oce skuvat i pospremit kucu samoincijativno al to je jednom u 20 dana..doduse uistinu nije doma nikako zbog posla i radi bas ko konj, u biti i je umoran al mrzin izjave tipa: sta si ti umorna ti si doma s malim! Nervira me sto je njima pod normalno da ih doceka rucak,cista i opeglana roba i cista kuca..ono to nije posa, to se samo napravi.. mislin da je vise doma da bi vise bija i angaziran. I moran ga pofalit da ne trci na nikakve pive i utakmice kad ima slobodnog vremena nego stvarno bude s nama. Sve ce on, al kad mali zaplace gotovo je. I bas to sto je rekla mmama, sto puta brze i efikasnije cemo mi odradit stvari oko bebe ito je istina al ne bi trebalo tako bit, bar ne po pitanju ono fucking pelena

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.