Hahaha a moj bi pomoga, ali je tako smotan...jedva ga digne da podrigne, mali mu "plese" po ramenu i onda se on userka i vrati malog u krevetic ili zove panicno mene.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Moj je suprug fantastičan s malim od prvog dana. Čim smo došli iz rodilišta, počeo se "trpati" u sve poslove oko njega (bile su mi mama i sestra u ispomoći pa se morao boriti s njima da dođe do malog ). Nosao ga je, prevlačio, uspavljivao, dizao da podrigne, kupao. Ma sve, sve, sve. I sad još uvijek sve radi. Naučio je mijenjati pelene nabrzinu i prvih mjesec dana ih je promijenio više nego ja (a mi koristimo platnene i to tetre, tako da nije baš jednostavno). Općnito je dosta angažiran i oko kuhanja i pranja suđa, hoće i usisati i raširiti rublje. Jedino ne pegla
Ima dana kad nema baš puno volje da mi pomogne, ali i on se premori. Radi svakakve smjene na poslu i nije mu lako kad nema ritam. Ponekad dođe nakon 12 sati iz noćne i uzme malog ako neće spavati lopov mali da bi ja mogla odspavati još sat, dva i onda tek on ode leći. Ma muž mi je divota
Moj je suprug fantastičan s malim od prvog dana. Čim smo došli iz rodilišta, počeo se "trpati" u sve poslove oko njega (bile su mi mama i sestra u ispomoći pa se morao boriti s njima da dođe do malog). Nosao ga je, prevlačio, uspavljivao, dizao da podrigne, kupao. Ma sve, sve, sve. I sad još uvijek sve radi. Naučio je mijenjati pelene nabrzinu i prvih mjesec dana ih je promijenio više nego ja (a mi koristimo platnene i to tetre, tako da nije baš jednostavno). Općnito je dosta angažiran i oko kuhanja i pranja suđa, hoće i usisati i raširiti rublje. Jedino ne pegla
Ima dana kad nema baš puno volje da mi pomogne, ali i on se premori. Radi svakakve smjene na poslu i nije mu lako kad nema ritam. Ponekad dođe nakon 12 sati iz noćne i uzme malog ako neće spavati lopov mali da bi ja mogla odspavati još sat, dva i onda tek on ode leći. Ma muž mi je divota
di si ga našla

url=https://lilypie.com]
Hahahaha ova tema je vrh! U svakoga manje vise isto. Moj isto oce skuvat i pospremit kucu samoincijativno al to je jednom u 20 dana..doduse uistinu nije doma nikako zbog posla i radi bas ko konj, u biti i je umoran al mrzin izjave tipa: sta si ti umorna ti si doma s malim! Nervira me sto je njima pod normalno da ih doceka rucak,cista i opeglana roba i cista kuca..ono to nije posa, to se samo napravi.. mislin da je vise doma da bi vise bija i angaziran. I moran ga pofalit da ne trci na nikakve pive i utakmice kad ima slobodnog vremena nego stvarno bude s nama. Sve ce on, al kad mali zaplace gotovo je. I bas to sto je rekla mmama, sto puta brze i efikasnije cemo mi odradit stvari oko bebe ito je istina al ne bi trebalo tako bit, bar ne po pitanju ono fucking pelena
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji