Pozdrav :)
Imala bih jedno pitanje. Naime, iza mene je jedna prirodna trudnoća završena u 10. tjednu i 3 neuspješna IVF postupaka.
Svi moji nalazi - od papa testa, briseva, hormona, krvnih pretraga koagulacije, genetskih testova - u redu. Muž - olighoastenozoospermia.
Vidjela sam da mnoge djevojke spominju Femisan kapi pa me zanima ako to doista ima kakvog efekta na začeće.
Hvala!
ja sam pila jednom femisan i nista
sad pijem evine kapi i mislim da djeluju.
m1992
ja sam ti narucila od gospođe Ramize tu travu kaj god je i popila prvu litru posto treba kao dvije i nista nakon prve pa sam odustala i od druge iskreno dala sam 300 i nekaj kuna bezveze.
Mare, isto ih uzimaš za poboljšanje začeća?
Vidjela sam da Evine kapi sadrže konoplju pa ne znam ima li kakvih nuspojava...
Probat ću sada matičnu mliječ.
Bok svima, dali netko ima iskustva sa Profertil kapsulama? zanima me dali je netko nakon korištenja njih uspio zatrudnjeti..
hvala
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Pozdrav drage moje!
dugo sam tu, ali tek sam sad skupila hrabrosti javiti se.. vidim da je vama vrkuta pomogla..
naime ja i moj dragi nesto manje od godine pokusavamo zatrudnjeti...aaaaaalllliii.. imam neuredne cikluse i nikad, ali nikad ne pogodim ovulaciju.. vec me lagano izluđuje to.. mogla bi i ja probati sa vrkutom.. kod mene je ciklus nekad 34 a nekad 40 dana.. jako mi je tesko pogoditi plodne dane i pogotovo ovulaciju.. problem je kaj dobijem nekad 5 dana prije, a nekad mi kasni po 2 tjedna.. nisam isla jos na nikakve pretrage, iskreno.. bojim se da nesto nije kod mene u redu. isto tako me i strah ici svom ginekologu jer nemam bas dobro iskustvo s njim.. daje mi dijagnoze na pamet (bez vađenja krvi i tako to).. cinjenica je da sam debela. cijeli zivot se borim sa kilama, ali opet nismo svi debeli isti.. krvna slika mi je bolja nego kod mog doktora opce prakse..
bas citam sve Vase komentare i malo mi je lakse kad vidim da ima nesto sa cim si mogu pomoci posto vjerujem da bi me hormoni jos vise udebljali.. pa ako je koja voljna dati mi savjet, sve prihvacam..
hvala vam punoo od
Barbarella
Kupi si LH trakice s ebaya ili bilo koje te ces koristeci njih znati kada ti je O.
Jako su jeftine preko Ebaya.
Def.bi ti trebalo pomoci.
Ali ja bi, da sam na tvom mjestu otišla na neke bar osnovne pretrage.
Sretno
Postaviti cu pitanje ovdije.Dali je potrebno koristiti lh trakice vise puta dnevno ili je dovoljno jedanput?
Sortiraj odgovore
Najstariji