Pozdrav :)
Imala bih jedno pitanje. Naime, iza mene je jedna prirodna trudnoća završena u 10. tjednu i 3 neuspješna IVF postupaka.
Svi moji nalazi - od papa testa, briseva, hormona, krvnih pretraga koagulacije, genetskih testova - u redu. Muž - olighoastenozoospermia.
Vidjela sam da mnoge djevojke spominju Femisan kapi pa me zanima ako to doista ima kakvog efekta na začeće.
Hvala!
Pozdrav drage moje!
dugo sam tu, ali tek sam sad skupila hrabrosti javiti se.. vidim da je vama vrkuta pomogla..
naime ja i moj dragi nesto manje od godine pokusavamo zatrudnjeti...aaaaaalllliii.. imam neuredne cikluse i nikad, ali nikad ne pogodim ovulaciju.. vec me lagano izluđuje to.. mogla bi i ja probati sa vrkutom.. kod mene je ciklus nekad 34 a nekad 40 dana.. jako mi je tesko pogoditi plodne dane i pogotovo ovulaciju.. problem je kaj dobijem nekad 5 dana prije, a nekad mi kasni po 2 tjedna.. nisam isla jos na nikakve pretrage, iskreno.. bojim se da nesto nije kod mene u redu. isto tako me i strah ici svom ginekologu jer nemam bas dobro iskustvo s njim.. daje mi dijagnoze na pamet (bez vađenja krvi i tako to).. cinjenica je da sam debela. cijeli zivot se borim sa kilama, ali opet nismo svi debeli isti.. krvna slika mi je bolja nego kod mog doktora opce prakse..
bas citam sve Vase komentare i malo mi je lakse kad vidim da ima nesto sa cim si mogu pomoci posto vjerujem da bi me hormoni jos vise udebljali.. pa ako je koja voljna dati mi savjet, sve prihvacam..
hvala vam punoo od
Sortiraj odgovore
Najstariji