Drage djevojke, cure, žene, sve imamo isti cilj, ostati trudne
Otvorila sam ovu temu kako bi saznala koje sve proizvode imamo na raspolaganju da ih mogu kupiti i koristiti da mi pomognu pri začeću.
Molim vas da me savjetujete oko proizvoda imenima, vašim iskustvima, cijenama i sl.
Nadam se da će pomoći kako meni tako i drugim trudilicama poput mene
Pozdrav! I ja sam trudilica, i napisat ću ti svoje iskustvo sa biljkom koju mnoge žene koriste pri regulaciji ciklusa ili planiranju trudnoće. To je poznati čaj od vrkute, kojeg ima za kupiti u svakoj ljekarnoj za 11 kn. Mene je riješio bolnih menstruacija, a moja gin mi je potvrdila da ga smijem piti i sad kad planiram trudnoću jer jača maternicu i poboljšava stanje svega dole. Moja iskustva su pozitivna,a pijem je godinu dana (3 mj pijem, pa 1 pauza). Također uzimam elevit pronatal folnu kiselinu
Probala sve i svašta.
Prvo što sam ikad pila od čajeva bio je evin čaj (suban). sastav mu je
cvijet kamilice, cvijet bazge, cvijet nevena, zelen stolisnika, list kadulje i zelen vrkute.
pa onda i Evine kapi isto suban, tinktura vrkute i konopljike.
Od raznoraznih multivitamina i minerala, probala sve... i dalje se "šopam" sa
folnom redovito, redovito pijem magnezij, željezo....
najviše mi odgovara belupov Fersan forte. ne sjeda na želudac, a ima dobar omjer i folne, željeza i c-vitamina... imala sam prije cca 5 godina jako nisko željezo i od tada
redovito koristim nadomjestak i kontroliram krvnu sliku.
Pili smo i onaj reklamirani fertilup za žene i muškarce....
muža "šopam" i s vitaminima, prvenstveno c vitamin, cink,selen i vitamin E, kažu da je dobro za mušku plodnost....orašaste plodove mu smiksam i to jede s medom,par žlica dnevno. i za to vele da je dobro za naše muškarce... no uglavnom, što god smo probali nije nam urodilo plodom...tako da baš -pomoć pri začeću- ne mogu se nazvati svi ti razno razni pripravci....ali naravno vrijedi probati.
Cure hvala vam na informacijama. Puno će mi pomoći!
mimica24 imam sutra u planu kupiti vrkutu i Femisan A pa cu to početi konzumirati u paru. Za Femisan A kažu da je isto dobar kod bolnih M i da ti uredi cikluse skroz, a meni to treba.
sandra26 wow, to je itekakav line-up proizvoda… Žao mi je što nije još urodilo plodom no ne sumnjam da hoće uskoro. Koliko već se trudite ako nije tajna i otkada si počela koristiti sve te pripravke, čajeve itd???
Huh, to je dosta vremena Da li ste išli na ikakve pretrage pa da su vam rekli što je mogući problem? Mislim , pored svega što si nabrojila trebala si ostati trudna već odavna… Bitno je da ne gubiš nadu i da ti duh ne klone, sve drugo je lako. Ja sam jako "zelena" u pokušavanju pa sam zato i optimističnija no nadam se da će me moj optimizam i spasiti od dodatnog stresa oko cijele ove procedure zatruđivanja
Želim ti sreću od
Nessah, meni je vrkuta zakon, a o Femisanu sam i ja čula dobra iskustva. Ja sam tek drugi mjesec na pokušavanju pa mi je rano zaključivati išta,ali da potraje period kad ne mogu zatrudniti bolje bih proučila razne preparate. Postoji i kombinacija marulja+vrkuta, ali sam toliko lijena razmišljat kad smijem (jer se samo određeni dio ciklusa pije) da sam odustala. Vjerna vrkuti pa kako mi bude
Nessah, meni je vrkuta zakon, a o Femisanu sam i ja čula dobra iskustva. Ja sam tek drugi mjesec na pokušavanju pa mi je rano zaključivati išta,ali da potraje period kad ne mogu zatrudniti bolje bih proučila razne preparate. Postoji i kombinacija marulja+vrkuta, ali sam toliko lijena razmišljat kad smijem (jer se samo određeni dio ciklusa pije) da sam odustala. Vjerna vrkuti pa kako mi bude
još je bolja kombinacija stolisnika i vrkute. pije se u jednakim omjerima i nema straha da može naštetiti začeću. ja sam dodavala i čaj od lista maline.
Sortiraj odgovore
Najstariji