Koje proizvode koristite za poboljšanje začeća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    02. Svibanj 2021. 19:49

Inofolic sam pila 3 ciklusa,  meni osobno je pomaknuo O sa 17 dc na 12,13,14 .. smatram da mi je s te strane puno pomogao..

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• brnica
    02. Svibanj 2021. 20:50

Garawa i ja sam pila i ostala sam trudna sada oped pocela piti jer nemogu da ostanem trudna samo pij pomoce ti i vise od toga sto je pomogo 

• curka2312
    16. Kolovoz 2024. 10:48

Pozdrav  
    Ima li tko iskustva s maca kapsulama? 
    Odnosno mix žute, crvene i crne mace, kupljene u Tvornici zdrave prehrane.
    U 12.mj 2023 muž i ja popili smo 2 ili 3 kapsule., i krajem mjeseca test je pokazao pozitivno.
    Ali u 1.mj 2024 godine imala sam rani spontani u 7om tjednu. 
    Ne znam da li bih tu trudnocu, ali i spontani povezala s kapsulama, dosta sam citala o njima koliko su dobre, da su toliko lose bas iz razloga jer se trudnoca brzo zavrsi.. 
    Da li su te 2-3 kapsule bile dovoljne da dovedu hormone u red, a s druge strane potaknu spontani (nisam ih pila tik pred ocekivanu M)
    Zelim ih probati koristiti ovaj ciklus, isto tako max 4kom, ali me sprjecava strah ukoliko vidim + na testu, da ce se dogoditi isto.
    Ako netko ima nekakav savjet , bila bih zahvalna. ❤️

*rani spontani- 01.24

Minnieus
    29. Kolovoz 2024. 09:30

Ja sam nekoliko mjeseci prije ostvarene trudnoće (a pokušavali smo godinu i pol) pila Ubiquinol i vitamin D. 

22.08. +

Minnieus
    29. Kolovoz 2024. 09:31

Minnieus

Ja sam nekoliko mjeseci prije ostvarene trudnoće (a pokušavali smo godinu i pol) pilaUbiquinol i vitamin D.

I folnu kiselinu

22.08. +

• Samra.
    29. Kolovoz 2024. 10:14

Ja se nadam da će mi neko odgovoriti haha. Kod ginekologa sam bila 15.08 gdje su mi ustanovljeni policistični jajnici. Doktor mi je dao da pijem Duphaston prvo 20 dana ujutru i navečer pa kada dobijem menstruaciju i ista prestane, onda od 16tog do 25tog dana ciklusa. Štitna mi je uredna, malo muški hormon povišen, uz sam to dobila i Ellovu prah i fordex. Zanima me da li je još koja uz pomoć Duhpastona i Ellove i pored policisticnih uspjela ostati trudna?🥺 Muž i ja već godinu i pol pokušavamo bez uspjeha, mada nikada do sada nisam liječila PCOS. Hvala unaprijed❤️

• Bubica5555
    30. Kolovoz 2024. 09:22

Evo mi pijemo Catafertyl prema preporuci gin. + Ja pijem ulje noćurka do  ovulacije jer je navodno dobro za plodnu sluz i balansiranje hormona, c vitamin i omega 3. Imam i čaj vrkute, ali nisam sigurna da li da još i to pijem uza sve ovo..da ne bi bio neki kontraefekt.. inače 3 mjeseca radimo i još ništa.. čula sam za taj maca prah da je dobar, ali ga nismo probali. Iskreno, ne znam više ni sama što je dobro i u kojim količinama. Postaje stresno pazit na sve te stvari

• Bubica5555
    30. Kolovoz 2024. 09:25

curka2312

Pozdrav
    Ima li tko iskustva s maca kapsulama?
    Odnosno mixžute, crvene i crne mace, kupljene u Tvornici zdrave prehrane.
    U 12.mj 2023 muž i ja popili smo 2 ili 3 kapsule., i krajem mjeseca test je pokazao pozitivno.
    Ali u 1.mj 2024 godine imala sam rani spontani u 7om tjednu.
    Ne znam da li bih tu trudnocu, ali i spontani povezala s kapsulama, dosta sam citala o njima koliko su dobre, da su toliko lose bas iz razloga jer se trudnoca brzo zavrsi..
    Da li su te 2-3 kapsule bile dovoljne da dovedu hormone u red, a s druge strane potaknu spontani (nisam ih pila tik pred ocekivanu M)
    Zelim ih probati koristiti ovaj ciklus, isto tako max 4kom, ali me sprjecava strah ukoliko vidim + na testu, da ce se dogoditi isto.
    Ako netko ima nekakav savjet , bila bih zahvalna. ❤️

Možda bi ih trebalo piti samo do ovulacije kao i ulje noćurka jer kažu da poslije može izazvati kontrakcije koje nisu dobre .. trebalo bi se konzultirati s nekim stručnijim.. pa i mene je strah uzimati sve te preparate na svoju ruku da ne bi nešto krivo napravila

jane23
    10. Rujan 2024. 22:39

Ja pijem crveni maca prah jer sam citala da je taj najbolji za zene. Svako jutro razmutim zlicicu u vodu i popijem. Uzasna mi je to tlaka jer crvena maca ima karamelasti okus (za razliku od zute koja mi je super) pa mi se mali dize zeludac…ali nema veze 😁
    Ovo mi je prvi glas da se ne bi trebala piti poslije ovulacije. Ja ju ne pijem samo za vrijeme menstruacije :/

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test

jane23
    10. Rujan 2024. 22:42

Garawa¤

Inofolic sam pila 3 ciklusa, meni osobno je pomaknuo O sa 17 dc na 12,13,14 .. smatram da mi je s te strane puno pomogao..

Jesi li Inofolic pila cijeli ciklus?

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.