Pozdrav
Ima li tko iskustva s maca kapsulama?
Odnosno mix žute, crvene i crne mace, kupljene u Tvornici zdrave prehrane.
U 12.mj 2023 muž i ja popili smo 2 ili 3 kapsule., i krajem mjeseca test je pokazao pozitivno.
Ali u 1.mj 2024 godine imala sam rani spontani u 7om tjednu.
Ne znam da li bih tu trudnocu, ali i spontani povezala s kapsulama, dosta sam citala o njima koliko su dobre, da su toliko lose bas iz razloga jer se trudnoca brzo zavrsi..
Da li su te 2-3 kapsule bile dovoljne da dovedu hormone u red, a s druge strane potaknu spontani (nisam ih pila tik pred ocekivanu M)
Zelim ih probati koristiti ovaj ciklus, isto tako max 4kom, ali me sprjecava strah ukoliko vidim + na testu, da ce se dogoditi isto.
Ako netko ima nekakav savjet , bila bih zahvalna. ❤️
*rani spontani- 01.24
Ja se nadam da će mi neko odgovoriti haha. Kod ginekologa sam bila 15.08 gdje su mi ustanovljeni policistični jajnici. Doktor mi je dao da pijem Duphaston prvo 20 dana ujutru i navečer pa kada dobijem menstruaciju i ista prestane, onda od 16tog do 25tog dana ciklusa. Štitna mi je uredna, malo muški hormon povišen, uz sam to dobila i Ellovu prah i fordex. Zanima me da li je još koja uz pomoć Duhpastona i Ellove i pored policisticnih uspjela ostati trudna?🥺 Muž i ja već godinu i pol pokušavamo bez uspjeha, mada nikada do sada nisam liječila PCOS. Hvala unaprijed❤️
Evo mi pijemo Catafertyl prema preporuci gin. + Ja pijem ulje noćurka do ovulacije jer je navodno dobro za plodnu sluz i balansiranje hormona, c vitamin i omega 3. Imam i čaj vrkute, ali nisam sigurna da li da još i to pijem uza sve ovo..da ne bi bio neki kontraefekt.. inače 3 mjeseca radimo i još ništa.. čula sam za taj maca prah da je dobar, ali ga nismo probali. Iskreno, ne znam više ni sama što je dobro i u kojim količinama. Postaje stresno pazit na sve te stvari
Pozdrav
Ima li tko iskustva s maca kapsulama?
Odnosno mixžute, crvene i crne mace, kupljene u Tvornici zdrave prehrane.
U 12.mj 2023 muž i ja popili smo 2 ili 3 kapsule., i krajem mjeseca test je pokazao pozitivno.
Ali u 1.mj 2024 godine imala sam rani spontani u 7om tjednu.
Ne znam da li bih tu trudnocu, ali i spontani povezala s kapsulama, dosta sam citala o njima koliko su dobre, da su toliko lose bas iz razloga jer se trudnoca brzo zavrsi..
Da li su te 2-3 kapsule bile dovoljne da dovedu hormone u red, a s druge strane potaknu spontani (nisam ih pila tik pred ocekivanu M)
Zelim ih probati koristiti ovaj ciklus, isto tako max 4kom, ali me sprjecava strah ukoliko vidim + na testu, da ce se dogoditi isto.
Ako netko ima nekakav savjet , bila bih zahvalna. ❤️
Možda bi ih trebalo piti samo do ovulacije kao i ulje noćurka jer kažu da poslije može izazvati kontrakcije koje nisu dobre .. trebalo bi se konzultirati s nekim stručnijim.. pa i mene je strah uzimati sve te preparate na svoju ruku da ne bi nešto krivo napravila
Ja pijem crveni maca prah jer sam citala da je taj najbolji za zene. Svako jutro razmutim zlicicu u vodu i popijem. Uzasna mi je to tlaka jer crvena maca ima karamelasti okus (za razliku od zute koja mi je super) pa mi se mali dize zeludac…ali nema veze 😁
Ovo mi je prvi glas da se ne bi trebala piti poslije ovulacije. Ja ju ne pijem samo za vrijeme menstruacije :/
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L //
11.2024. Letrozol, Ovitrelle, IUI. +, ali niska beta (dosegla max. 40)
Sortiraj odgovore
Najstariji