Koje proizvode koristite za poboljšanje začeća?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jagoda01

Broj poruka: 729

Prijavi adminu

Ja sam pila Maka prah i ubijeđena sam da mi je to pomoglo jer mi je dovelo cikluse  u red na 28 dana, a ranije su bili i po 45 i svaku ovulaciju sam osjecala dok sam to pila. Eto, uspjela sam zatrudnit cak i uprkos cisti na jednom jajniku

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;116/st/20230902/dt/6/n/Baby/k/d096/age.png

• adrijana

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Aurelija

Pozdrav svima!Nova sam na ovom forumu, iako vas pratim već duže vrijeme. Registrirala sam se samo zato da vam ispričam svoju priču, možda nekome pomogne, tko ima sličan problem…Dakle, dragi i ja radimo na djetetu nešto manje od godine dana i i taman smo krenuli raditi pretrage što i kako dalje. Njegov nalaz je uredan, a kod mene je problem u izostanku ovulacija i disbalansu hormona (sniženi LH i sniženi estradiol 3 dan ciklusa, ostalo ok). Ciklusi su manje više bili redoviti (plus minus 3 dana), čak sa porastom bazalne temperature oko 18. dana, iz čega bi svatko zaključio da se ovulacija događa. No folikulometrijom je utvrđeno da nije tako, pa sam dobila uputnicu za Petrovu, kamo sam i otišla na prvi pregled. U međuvremenu me prijateljica nagovorila na MACA PRAH koji sam počela uzimati krajem 4. mjeseca, sa prvim danom novog ciklusa. Na stranim forumima sam pročitala hrpu priča o toj adaptogenoj biljci koja regulira hormone i uz čiju pomoć su žene uspjele zatrudnjeti već prvi mjesec. Zvučalo mi je predobro da bi bilo istinito i nisam se nadala čudu, pogotovo jer sam prije toga već pokušavala s vrkutom i vitexom. U međuvremenu sam obavila pregled u Petrovoj i dobila uputnicu za AMH i HSG i samo sam čekala da dođe sljedeća mestruacija da to mogu obaviti. No ona nije došla!!! Naravno već sam se zabrinula da sam s macom napravila još gore i nisam se usudila raditi test na trudnoću da se ne razočaram. Pričekala sam par dana i napravila ga - test je bio pozitivan! Drage moje, uz pomoć mace sam zatrudnila odmah prvi mjesec!! Sad nestrpljivo čekam prvi pregled da doktor potvrdi trudnoćuIspričavam se na dugom postu, želim vam svima da brzo dođete do svojih bebača, jer znam kako je to stresno!

Poštovanje koju macu ste koristili

• adrijana

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Jagoda01

Ja sam pila Maka prah i ubijeđena sam da mi je to pomoglo jer mi je dovelo cikluse u red na 28 dana, a ranije su bili i po 45 i svaku ovulaciju sam osjecala dok sam to pila. Eto, uspjela sam zatrudnit cak i uprkos cisti na jednom jajniku

Poštovanje koju macu ste koristili ima ih vise hvalaa

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.