samnom ide muž...sam je izrazio želju i ja sam mu rekla da bi htjela da on bude tamo a ako ne zvati ću prijateljicu...vrlo mi je važno da nisam sama...neće mi on u tom trenu pomoći da me fizički ne boli ali mi je dosta da znam da je tamo...da ćemo skupa prvi put vidjeti našu bebu...sve su to trenutci za pamcenje i želim da ih doživimo skupa
bokić.. i ja bi da ide muž, a i on sam to želi :) mislim da ne bi nikoga drugoga, samo njega <3 jedva čekamo!
visnjass, i ja živim u istom dvorištu, u istoj kući. hehehe... jedva čekam sljedećih 7 dana da se odmorim na moru od njezinih pričica
nikako ne želim biti sama u rodilištu. muž je bio prvi put, pa se nadam da će i drugi. ako ne budemo imali nikoga da čuva sina doma, samnom u rodilište ide doula.
Ja želim muža. Do sada smo uvijek neke stresne situacije tako smireno i staloženo prolazili da se zato nadam da ćemo tako lijepo i porod zajednički proći i da je to najbolji mogući doček za našu bebicu.
muža i samo muža
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Sortiraj odgovore
Najstariji