pozdrav 😁 ja sam u 13 tj za sada nisam dobila na kilazi,smrsavila sam 3kg...zatrudnila sam sa 59.. imala sam svakodnevne mucnine i povracanja pa sam slabije jela... al vjerujem da cu tek sad skupljat praf kg 😂😂😂 moja ginegologica veli da se smijem udebljat samo 9kg hahaha
Ja sam u 25 tjednu i na +10 sam. Dal je koja od Vas u slicnoj situaciji

Ja sam u 17.tjednu/sedmici i dobila sam svega 3 kg.
Meni je to malo jer sam sa blizancima dobila oko 24 kg i sad se čudim
Update 😁
35tt i +6kg

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
kad se najviše počele do dobivati kile? ja sam u 8tj..visoka 172cm 83kg (10visak) i ne zelim dobit vise od 10kg 🤔😓

Ja sam 19tj i 3kg... i to sam tek unazad mjesec dana dobila te tri kile...
Mislim da se najvise dobiva kad se krene puno papati, slatko, kasno u noc, s nogu, grabim jos a sita sam odavno.... mada ima mama koje kazu da paze, ali kile se i dalje lijepe. Moje iskustvo je da pazim i kile se ne lijepe, dok u prve 2 trudnoce nisam uopce pazila, sve sam cistila pred sobom i rezultati su bili +18-19 kg.
Pa opet sve je to individualno i do organizma. Vjerujem da netko moze pazit pa da nema utjecaja a opet mislim da kod vecine zena se previse kila moze sprijecit time da se malo pripaze...
Svi mi pricaju da cu najvise kila dobit pred kraj u ona zadnja tri mjeseca, ali opet su to iskustva zena koje su mi ujedno rekle da su svaki dan pojele tepsiju kolaca pa su stvarno dobile i puno kila pred kraj... mislim da onda uopce nije cudno sto su trudnocu zavrsile s 30 kila vise.
Danas 29 tj, na pregledu je sestra zaokruzila na +5 (na vise :-) ). Doktor je zadovoljan, rekao je da nista ne mjenjam. Beban ima 1450g i tocno odgovara tjednu.
34+6 tt-u plusu 9,5 kg
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji