Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tina1805
    02. Svibanj 2018. 23:28

Mislim da se najvise dobiva kad se krene puno papati, slatko, kasno u noc, s nogu, grabim jos a sita sam odavno.... mada ima mama koje kazu da paze, ali kile se i dalje lijepe. Moje iskustvo je da pazim i kile se ne lijepe, dok u prve 2 trudnoce nisam uopce pazila, sve sam cistila pred sobom i rezultati su bili +18-19 kg.

• Lela2018
    03. Svibanj 2018. 08:09

Pa opet sve je to individualno i do organizma. Vjerujem da netko moze pazit pa da nema utjecaja a opet mislim da kod vecine zena se previse kila moze sprijecit time da se malo pripaze... 
    Svi mi pricaju da cu najvise kila dobit pred kraj u ona zadnja tri mjeseca, ali opet su to iskustva zena koje su mi ujedno rekle da su svaki dan pojele tepsiju kolaca pa su stvarno dobile i puno kila pred kraj... mislim da onda uopce nije cudno sto su trudnocu zavrsile s 30 kila vise. 

• Tina1805
    11. Svibanj 2018. 22:06

Danas 29 tj, na pregledu je sestra zaokruzila na +5 (na vise :-) ). Doktor je zadovoljan, rekao je da nista ne mjenjam. Beban ima 1450g i tocno odgovara tjednu.

Confused
    12. Svibanj 2018. 11:35

34+6 tt-u plusu 9,5 kg

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

15. Svibanj 2018. 09:54

ja ulazim u 5 mjesec i dobila sam kilu....

• nelica166
    15. Svibanj 2018. 12:31

Drage buduće i sadašnje mame...ja sam sad u 13.tjednu i imam problema s apetitom. Pojedem ujutro normalno a poslije kroz dan uopće nemam apetita tj. gladna sam i pojedem obrok ali na silu. Kad si hoću još staviti diže mi se želudac a gladna sam i dalje. Voća i povrća dosta pojedem kroz dan kao i mliječnog ali velim od toga sam i dalje gladna. Značu nešto konkretno mi se uopće ne jede. :/ Inače sam mršavica, imam 53 kg. Bebica se normalno razvija i raste. Molim neki savjet. I nadam se da je to privremeno i da ću početi s vremenom uživati u hrani. :) 

• Tina1805
    15. Svibanj 2018. 21:44

nelica166

Drage buduće i sadašnje mame…ja sam sad u 13.tjednu i imam problema s apetitom. Pojedem ujutro normalno a poslije kroz dan uopće nemam apetita tj. gladna sam i pojedem obrok ali na silu. Kad si hoću još staviti diže mi se želudac a gladna sam i dalje. Voća i povrća dosta pojedem kroz dan kao i mliječnog ali velim od toga sam i dalje gladna. Značu nešto konkretno mi se uopće ne jede. :/ Inače sam mršavica, imam 53 kg. Bebica se normalno razvija i raste. Molim neki savjet. I nadam se da je to privremeno i da ću početi s vremenom uživati u 

Vjerovatno ce ti se te muke i apetit uskoro stabilizirati. Budi strpljiva. Bitno da bebica raste :)

mamika3
    15. Svibanj 2018. 22:15

nelica166

Drage buduće i sadašnje mame…ja sam sad u 13.tjednu i imam problema s apetitom. Pojedem ujutro normalno a poslije kroz dan uopće nemam apetita tj. gladna sam i pojedem obrok ali na silu. Kad si hoću još staviti diže mi se želudac a gladna sam i dalje. Voća i povrća dosta pojedem kroz dan kao i mliječnog ali velim od toga sam i dalje gladna. Značu nešto konkretno mi se uopće ne jede. :/ Inače sam mršavica, imam 53 kg. Bebica se normalno razvija i raste. Molim neki savjet. I nadam se da je to privremeno i da ću početi s vremenom uživati u hrani. :)

Bez brige!Nadoknadit ces u trecem tromjesjecju!😊

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• nelica166
    15. Svibanj 2018. 23:43

Hvala vam. Nadam se da hoću već to nadoknaditi. :) I meso mi počelo smrditi pogotovo ako ja slažem ručak. Baš se mučim s tom hranom. Jao jao

16. Svibanj 2018. 16:23

Confused

34+6 tt-u plusu 9,5 kg

Ti si super! 
    LEA1202 svaka ti cast!
    Moram priznat da sam se ja previse opustila ovaj put i nisam ni na punih 19tt, a na +4 sam, u prve 2 sam dobila po 12kg do poroda (41tt i 40+3tt)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.