Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivoncica0510
    07. Travanj 2018. 22:45

Frau_Mund6

Haha Ivoncica 😁 nis ti to ne znaci!! Zene s vecom kilazom mogu i manje dobiti.. u prvih 5 mjeseci sam dobila 5 kg i onda u jednom natukla 4, otkrili su mi granicni secer i prestala sam jesti slatko, pred bozic sam pala 3 kg. Redukcija secera je odmah djelovala 😉 s tim da nisam bas pazila na ostale ugljikohidrate.. ugl nakon bozica sam dobila 1 kg (uz konzumaciju secera i kolaca), tako mi je cijela kilaza na +7. Idem sredinom mjeseca na pregled pa cemo vidjet kakva je situacija, do tad sam opet bez secera 😁 sad sam 32 tt

Eto mene u 24tjednu, dobila sam 8kg! Neznam dal mi je pametno na dijetu! Pocela sam se puno kretat i hodat, al opet, kile se ljepe ko lude! 🙈 a i zdravo jedem, tu i tam si priustim neki junk!

HungryMama
    16. Travanj 2018. 08:23

Ja san u 18om tjednu i već ssm natukla 12kg, skuzila sam da bih mogla bit trudna jer sam počela sve jest oko sebe, i to već u 4om tjednu trudnoće. Cim malo osjetim glad, odmah moram jest, takvo nesto nikad nisam dozivila. Jos sam odmah prestala pušiti i morala sam mirovati doma, a vanka zimurina. Kombinacija za dobit kile samo takva... Sad me popustila glad, ali mi se rasirio zeludac i pita mi da više hrane unesem. Sad je proljeće/lito, nadam se da cu se okrenut samo vocu i povrcu, da me nece vuc toliko da jedem ugljikohidrate... Ono, rastem ko kvasac, istodobno mi je smišno i slatko, a s druge strane zabrinjavajuće. Prva mi je trudnoca, i mama i sestra su dok su bile trudne znale natuc preko 25kg, a inace smo sve normalne kilaze, one su se u roku keks vratile na staru kilazu, tako da mi one samo govore da ne brinem, da sam kao i one... Nadam se 😎

pepe1907
    16. Travanj 2018. 10:06

Ja u 6tj. i baš me strah da ću se puno udebljati..udajem se za 3 mj.i mislila sam do tada skinut 10kg viška koje sam dobila prošle godine ali eto di ću sad na dijetu 😐🤔 stvarno nisam pametna

Marijaa30
    16. Travanj 2018. 10:11

pepe1907

Ja u 6tj. i baš me strah da ću se puno udebljati..udajem se za 3 mj.i mislila sam do tada skinut 10kg viška koje sam dobila prošle godine ali eto di ću sad na dijetu 😐🤔 stvarno nisam pametna

Ja sam se trebala udati ove godine u 8.mjesecu i krenula sam u 12.mj 2017. u teretanu isto da skinem 10 kg viška i onda sam za Božić saznala da sam trudna :D sad već imam veći višak :D al ti se udaješ za 3 mjeseca tak da nebuš previše nabrala, ja nisam ni jednu kg za 3 mjeseca, a nisam imala mučnine.... nema još tolke potrebe za gladi! makar, svi smo različiti.... sretno! i nejdi na dijetu! nije dobro za bebicu :)

26.8. Ivan 💙💙

16. Travanj 2018. 15:10

Pepe1907, evo ja sutra ulazim u 15. tjedan i jos nisam dobila nijednu kilu. Najcesce se u prvom tromjesecju ne dobije nista, a preporuka je ne vise od 3 kg u tom razdoblju jer je beba stvarno mala, pa nema potrebe za debljanjem. Svakako nemoj na dijetu, samo pazi da jedes kvalitetno :)

Rhett Butler
    18. Travanj 2018. 13:35

20 tjedan i 4 kg.

Rhett

Lunah
    19. Travanj 2018. 07:34

Ja sam u 14 tjednu i dobila sam 8 kg 😣 muka mi je od tog a ne jedem više nego inače. Inace sam malo punija ali sad se osjecam ko jos veca buhtlica 😓

19. Travanj 2018. 09:38

34+2t =9,5kg🙈💪💪

m-mama
    23. Travanj 2018. 13:29

36. Tj- 12 kg

• Tina1805
    24. Travanj 2018. 21:34

Pozdrav mame! Treca trudnoca - 27tj ; 4-5 kg.
    U prve 2. trudnoce sam natukla 18kg, sa tim da sam u drugoj dosegla skoro 90kg. Bilo mi je tesko, bolile su me noge strasno, tako da ovog puta pazim na ishranu, jer do zadnjeg dana moram biti aktivna i trcati za dvojicom :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI