Znaš koliko mi je bio smiješan! Gleda mene, pa trbuh, pa sat... Svake minute me pita-jel te sad boli? Jel te jos boli? Jel idemo? Rekla sam da cu mu reci ako moramo ici... Ma umrla sam od smijeha. Jedva je zaspao kasnije, oci su mu bile kao da je podne.
Jesam, ja ti se za sve mažem kantaeionovim uljem, stvarno mi je pomoglo za sve i svašta... Malo mi se ublažilo noćas, kombiniram bademovo ulje i Biobaza mama kremu protiv strija. Spavam u toplesu, pa je onda jos lakše jer me nista ne iritira po trbuhu... Da nismo imali okupaciju sa tim kontrakcijama, mislim da bi mi muž krenuo u akciju, ovako je bio previše izbezumljen....
Krešimir 19.08.2014. <3
Pa velim, da nije bilo kontrakcija, bilo bi akcije! Sto mogu kad me sve iritira sto mi dođe na trbuh?!
I ovako preko dana zadignem majicu ili haljinu kad god sam sama i uživam
Krešimir 19.08.2014. <3
evo drage da vam javim...ctg i danas uredan...gledali su mi plodnu vodu...i u redu je... doktorica misli da cu ja ipak dobit svoje trudove...a ako necu nista od indukcije prije drugog tjedna...
kontrola opet u petak... sizimmmm.....
Laura 21.08.2014 :-*
uh nebi nikome pozeljela toliko patnje cekajuci... ono...cekas to malo cudo 40 tjedana i onda nikak i nikak da dode u tvoje rukice...
ALI....mozda hoce vrlo skoro...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji