Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    12. Kolovoz 2014. 14:07

Znaš koliko mi je bio smiješan! Gleda mene, pa trbuh, pa sat... Svake minute me pita-jel te sad boli? Jel te jos boli? Jel idemo? Rekla sam da cu mu reci ako moramo ici... Ma umrla sam od smijeha. Jedva je zaspao kasnije, oci su mu bile kao da je podne.
    Jesam, ja ti se za sve mažem kantaeionovim uljem, stvarno mi je pomoglo za sve i svašta... Malo mi se ublažilo noćas, kombiniram bademovo ulje i Biobaza mama kremu protiv strija. Spavam u toplesu, pa je onda jos lakše jer me nista ne iritira po trbuhu... Da nismo imali okupaciju sa tim kontrakcijama, mislim da bi mi muž krenuo u akciju, ovako je bio previše izbezumljen.... 

Krešimir 19.08.2014. <3

renata6
    12. Kolovoz 2014. 14:10

U toplesu pa ti to zavađaš.....

MarijaŠ
    12. Kolovoz 2014. 14:12

Pa velim, da nije bilo kontrakcija, bilo bi akcije!  Sto mogu kad me sve iritira sto mi dođe na trbuh?!  I ovako preko dana zadignem majicu ili haljinu kad god sam sama i uživam 

Krešimir 19.08.2014. <3

renata6
    12. Kolovoz 2014. 14:19

Odlično, samo ti uživaj i neka koža diše!

mmama2
    12. Kolovoz 2014. 14:37

joj kad se sjetim kao prije sto godina.... 

url=https://lilypie.com]

Tina0208
    12. Kolovoz 2014. 15:46

evo drage da vam javim...ctg i danas uredan...gledali su mi plodnu vodu...i u redu je... doktorica misli da cu ja ipak dobit svoje trudove...a ako necu nista od indukcije prije drugog tjedna...
    kontrola opet u petak... sizimmmm.....

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    12. Kolovoz 2014. 18:21

uh nebi nikome pozeljela toliko patnje cekajuci... ono...cekas to malo cudo 40 tjedana i onda nikak i nikak da dode u tvoje rukice...
    ALI....mozda hoce vrlo skoro...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.